ecel getirene çöp diyenler buraya baksın
Re: ecel getirene çöp diyenler buraya baksın
ecel getiren sadece görünüş açısından iyi
ben de latif'i tercih ediyorum. Ha bir de ecel vururken efekti itfaye baltası gibi olsa daha karizmatik olur diye düşünüyorum böyle kılıç gibi sallayınca gülesim geliyor
her neyse ilerleyen günlerde bizi neler bekliyor bilemeyiz ama şaheser üretenler oyunun kralı olacak diye de bir kural yok.
Önerim ; http://forum.istanbuloyun.com/viewtopic.php?f=46&t=27826

- turkoxKANPARA
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Anka
- Klan: Lodos
Kambocya yazdı:ecel getiren sadece görünüş açısından iyiben de latif'i tercih ediyorum. Ha bir de ecel vururken efekti itfaye baltası gibi olsa daha karizmatik olur diye düşünüyorum böyle kılıç gibi sallayınca gülesim geliyor
her neyse ilerleyen günlerde bizi neler bekliyor bilemeyiz ama şaheser üretenler oyunun kralı olacak diye de bir kural yok.
![]()
![]()
ecel getiren hafif silah balta ağır bu yüzden olsa gerek
İyi de o zaman seri seri vurabilir benim dediğim şekildeturkoxKANPARA yazdı:Kambocya yazdı:ecel getiren sadece görünüş açısından iyiben de latif'i tercih ediyorum. Ha bir de ecel vururken efekti itfaye baltası gibi olsa daha karizmatik olur diye düşünüyorum böyle kılıç gibi sallayınca gülesim geliyor
![]()
![]()
ecel getiren hafif silah balta ağır bu yüzden olsa gerek
Önerim ; http://forum.istanbuloyun.com/viewtopic.php?f=46&t=27826

-
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- yarar
- Yasemin'in Gözcüsü
- Sunucu: Anka
- Klan: Lodos
- Lonca: S E A
Sunu yönetimde dahi çoğunuz anlamıyor yahu İKV YERALTİ VE GRUP BÖLGELERİNDEN İBARET DEĞİL. Metor Bölgesi Ve Sivri Ada Yaratıkların Zırh Oranı Rezillik İçerisinde Ya Yeraltından çıkıp elini kolunu sallaya sallaya gezmen gereken yerde ölürüm diye çekiniyorsun. ama bu sorunu anlamıyorlarmı anlatamıyormuyuz anlamadım ben :?:DavuTT yazdı:olaya hep yüzeysel bakdınız ama siz yöneticilerin bildiklerini bilmiormusunuz ?? bende ecelde var latifde var latif diyorum fakat bunu ben şuanki kullandığımız bölgeler için latif diyorum grub bölgelerinde bi yaratık gelir latif işte başka bi yaratığa ecel işler bellimi olur diğer silahlar işlemez bunu düşünmek için daha erken oldunun kanaatindeyim

SİNCE 2007...
-
- Kadim Hidra Avcısı
- Sunucu: Meran
Valla onu bunu geçin büyücü kesmek vs de imkansız gibi bişey oldu 
- KaraXHayalet
- Yalnız Adam'ın Dostu
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Ya o ecelde bir şey varda adına laik olamıyor işallah yöneticiler farkındadırVandervaart yazdı:Valla onu bunu geçin büyücü kesmek vs de imkansız gibi bişey oldu