Ucube yazdı:Küfürlü resim paylaşımı / 1 Gün uzaklaştırıldınız.
[GM]Erdoğan
Ataxzeybek'in Israrı üzerine Şahsıma Edilen Küfürler
Re: Ataxzeybek'in Israrı üzerine Şahsıma Edilen Küfürler

Laflarınıza dikkat edin, terbiyesizlik yapmayınUcube yazdı:Atax Loncası KaraktersızLerın önde qidenidir.
AteşTarık--AteşEne

Bundan sonra sız LafLarınıza ne kadar dıkkat edersenız bızde o kadar ederız fotoLar qayet net atax dekıLerın bazıLarının qercek yuzLerı bır bır ortaya cıkıyor.. Loncanızdakı adamLara az terbıye oqret sonra qeL bana Laf yap yeqen..osaksu yazdı:Laflarınıza dikkat edin, terbiyesizlik yapmayınUcube yazdı:Atax Loncası KaraktersızLerın önde qidenidir.
Not: ULubay farkındamsn senı muhattap bıLe aLmıyorum sen qıt kumda oyna
нα∂ι вιя σуυη σуηαуαℓıм ѕη вєηм gυяυяυмℓα σуηα вєη ѕєηιη нαуαтıηℓα..!
נσкєя
Ucube yazdı:Bundan sonra sız LafLarınıza ne kadar dıkkat edersenız bızde o kadar ederız fotoLar qayet net atax dekıLerın bazıLarının qercek yuzLerı bır bır ortaya cıkıyor.. Loncanızdakı adamLara az terbıye oqret sonra qeL bana Laf yap yeqen..osaksu yazdı:Laflarınıza dikkat edin, terbiyesizlik yapmayınUcube yazdı:Atax Loncası KaraktersızLerın önde qidenidir.
Not: ULubay farkındamsn senı muhattap bıLe aLmıyorum sen qıt kumda oyna![]()
Joker a..n oynadım sen çıktın neyse iyi akşamalr :lol:

- atabeyloncasi
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
Valla şaşkınlık içerisindeyim Atax kardeşlerimizden böyle bir hareket beklemiyordum.Ama şunuda bilmeli ki karşı taraf ne yaptı?

Atabeyxkomutan Atabeyxsempaty Atabeyxnewraky
Ashab-ı Keyf (^) Latif (^) Ejder Asa (^)

Yeğen, ben 37 yaşındayım. Bır hata varsa ben onu savunmam, edilen hakaretlerin hep karşısındayım ama sen kalkıp da benı tanımadan bana karaktersiz diyebiliyorsan bu senin almış olduğun terbiyenin yansımasıdır.Ucube yazdı:Bundan sonra sız LafLarınıza ne kadar dıkkat edersenız bızde o kadar ederız fotoLar qayet net atax dekıLerın bazıLarının qercek yuzLerı bır bır ortaya cıkıyor.. Loncanızdakı adamLara az terbıye oqret sonra qeL bana Laf yap yeqen..osaksu yazdı:Laflarınıza dikkat edin, terbiyesizlik yapmayınUcube yazdı:Atax Loncası KaraktersızLerın önde qidenidir.
AteşTarık--AteşEne

Drowxauril yazdı:berru nun oyundakullandıgı bır kelime dikkatimi cekti
-lodos ile insan kavramları yan yana gelemez
simdi bu soz atax leremi soylendi yoksa tum lodoslaramı
auril & DoubleLift
Başında Atax yazan bır kısı kaLkpda bana kufur edıyor ise kusura bakma bu Loncanın bir ayıbıdır. Yani başında atax yazan her nickn ayıbıdır. Madem adam karaktersiz kendıne Laf yedırmek ısdemıyorsan ya o atax ısmını sıLer yada sen bu kadar basit kapişosaksu yazdı:Yeğen, ben 37 yaşındayım. Bır hata varsa ben onu savunmam, edilen hakaretlerin hep karşısındayım ama sen kalkıp da benı tanımadan bana karaktersiz diyebiliyorsan bu senin almış olduğun terbiyenin yansımasıdır.Ucube yazdı:Bundan sonra sız LafLarınıza ne kadar dıkkat edersenız bızde o kadar ederız fotoLar qayet net atax dekıLerın bazıLarının qercek yuzLerı bır bır ortaya cıkıyor.. Loncanızdakı adamLara az terbıye oqret sonra qeL bana Laf yap yeqen..osaksu yazdı:Laflarınıza dikkat edin, terbiyesizlik yapmayınUcube yazdı:Atax Loncası KaraktersızLerın önde qidenidir.
нα∂ι вιя σуυη σуηαуαℓıм ѕη вєηм gυяυяυмℓα σуηα вєη ѕєηιη нαуαтıηℓα..!
נσкєя
Anlaşıldı , kuşak farklılığından dolayı iletişimimizde sorun var , sen yoluna devam et büyüdükçe anlarsın.Ucube yazdı:Başında Atax yazan bır kısı kaLkpda bana kufur edıyor ise kusura bakma bu Loncanın bir ayıbıdır. Yani başında atax yazan her nickn ayıbıdır. Madem adam karaktersiz kendıne Laf yedırmek ısdemıyorsan ya o atax ısmını sıLer yada sen bu kadar basit kapişosaksu yazdı:Yeğen, ben 37 yaşındayım. Bır hata varsa ben onu savunmam, edilen hakaretlerin hep karşısındayım ama sen kalkıp da benı tanımadan bana karaktersiz diyebiliyorsan bu senin almış olduğun terbiyenin yansımasıdır.Ucube yazdı:Bundan sonra sız LafLarınıza ne kadar dıkkat edersenız bızde o kadar ederız fotoLar qayet net atax dekıLerın bazıLarının qercek yuzLerı bır bır ortaya cıkıyor.. Loncanızdakı adamLara az terbıye oqret sonra qeL bana Laf yap yeqen..osaksu yazdı:Laflarınıza dikkat edin, terbiyesizlik yapmayınUcube yazdı:Atax Loncası KaraktersızLerın önde qidenidir.
AteşTarık--AteşEne

Bu yaşananlar üzücü tabiki bunları yaşamayı iki tarfata istemezdi küfürler de edildi hakaretlerde her iki tarafada söylemek istediğim oyundan önce karşı tarfatakinin insan olduğunu bilmeniz siz karşı tarafa ne kadar saygılı olursanız ondan aynı tepkiyi görceğinizden kuşkunuz olmasın.İyi hatırlıyorum eski forumda loncamızı duyurduğumuzda ilk tebrik edenler en iyi dileklerini bizimle paylaşayan lonca ATA loncasıydı şimdi ise üzüntü içinde olanları iziliyoruz umarım bu yaşananlar unutulup tekrar eskisi gibi olur.Arayı iyice bozmaya çalışanlar tarafsız olup yorum yazanlar asıl acınacaklar sizlersiniz.Herşeyin tekrar düzelmesi dileğiyle Hayırlı forumlar...
Greenxman- -Healtman- -RowxSenatör- -Rowxgreen

" Misafirliğe gideceğim:
gece dönmezsem, sabah morglara bakın. cesedim, güzel bir ölünün yanında yatıyorsa rahatsız etmeyin..."

" Misafirliğe gideceğim:
gece dönmezsem, sabah morglara bakın. cesedim, güzel bir ölünün yanında yatıyorsa rahatsız etmeyin..."