Veda
Re: Veda
Son olarak Efelerxreise (yakup) niye taktı bazı kişiler teke tekte çoğu kişiyi alıyor (dikkat çoğu kişiyi dedim) Niye bukadar taktınız ? Bazı kişilerin zoruna gitti (bazı kişilerin diyorum) . Yalan yalnış iftiralar atıldı ve son karısı oyunu bırakmasını istedi.O kişiler adam olsaydı başkalarının hakkını yemezdi aaa duman loncası hırsızdı çar çalıyordu diyeceksiniz cevabım duman loncası yakupun deil kardeşinin ve yakup askerdeyken bir kaç vukuatı var ama bu yakupun şuçu deil.

Yeni serverında iyi eqLenceLer kaRDeş Aeo , Bu aRaDa yüceLen itemLeri vermediySen biRKaç Esya veRebiLirmisin 4 CaRımız qitti böyLe oLmasa söyLemezdım ...
Hayattaki tek pişmanlığım yersiz yere iyi olduğum anlardır..
Euronymous
Behexen
Watain
Euronymous
Behexen
Watain
- sananeLenxp
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: xDxDxD
bbsnakehehe ezme s*e :) :lol: 8-) :mrgreen: :!: :P :P :P :P :P :P ;) yazdı:Yeni serverında iyi eqLenceLer kaRDeş Aeo , Bu aRaDa yüceLen itemLeri vermediySen biRKaç Esya veRebiLirmisin 4 CaRımız qitti böyLe oLmasa söyLemezdım ...
xDxDxDxDxDxDxDXdXdXdXDXDXDXDXDXDXDXD
ematema yazdı:siLicixD yazdı:yuru gıt lan sana kım saygı duyuyor gg veldı sunucu veled dolu gg :mrgreen:
kes lan sende çakma hesapla herkese sarıon it herif
kardeş bu arada senin içinde allah hakkında en hayırlısını versin yolun açık olsun ne diyim.
giresunlu üste bakarsan kime dediğimi anlarsın siLicixD'ye söledim sen neden üstüne alınıon ??

New StyLe