999 Milyon Hatası !

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
woLveRiNe
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Anka
Klan: Lodos
Lonca: Anka Plus

Re: 999 Milyon Hatası !

Mesaj gönderen woLveRiNe »

merhabalar.

Arkadaşın demek istediği 999 M den sonra fazla gelen para boş'a gitti. Aktarım yapan çarada geLmedi sanırsam.

ve artı olarakta 999M den sonra istenilen yaratığı kesin hiç birşey gelmiyor :) 39 Seviye varken bu anı yaşamıştım
O Şimdi ASKER..!
9'uncu Mot.P.Tug. 1'inci iç güvenlik Özel Taburu Muharebe Destek Bl.K.Lığı
Kars/ Sarıkamış..

http://www.facebook.com/fatih.ozbakan
Kullanıcı avatarı
Kayzer
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen Kayzer »

Allah herkese Böyle hata nasip etsin =)
HİPHOPSTYLE
Kullanıcı avatarı
Sariyerli
Zincir Bozan
Zincir Bozan
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: KURT LONCASI

Mesaj gönderen Sariyerli »

Kayzer yazdı:Allah herkese Böyle hata nasip etsin =)

amin murat amin :D
TILSIM - KURT LONCASI

TILSIM - Sarıyerli - RagnaroK

EMİNÖNÜ - Valhalla - MikLaGaaRD
Esadullah
Uhtrass'ın Lanetlisi
Uhtrass'ın Lanetlisi
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Esadullah »

Kayzer yazdı:Allah herkese Böyle hata nasip etsin =)
Amin inş. inş. inş. :)
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN :flag_ps: :flag_tr:
Kullanıcı avatarı
Sagopakajmeran
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Sunucu: Eminönü
Lonca: Ferday-i kyamet

Mesaj gönderen Sagopakajmeran »

ProfessionaL yazdı:Merhaba ,
İKV Desteğe Hata Bildirimi yaptığım halde bu konu hakkında herhangi bir cevap alamadım. Foruma bu konuyu açıp açmamakta tereddüt ettim lakin verilemeyen cevaplar sabır taşını çatlattı.

Olay ;

2 hafta önce Kuklacı Sunucusunda para aktarımı yaptım . Asıl karakterden kasa karakterine 160 m para transferi yapacaktım. Arkadaşa asıl karakterden 160 m verip kasa karakterinden alacaktım lakin kasa charımda 886 milyon olduğu için kasa karakterine 114 m aktarım oldu. Anlayacağınız 46 m civarı para karaktere gelmedi , yutuldu. Oyunda para yazan kısmın üzerine tıkladığımızda En fazla 999 m paranız olabilir yazısı cıkıyor. Fakat karakterde 1 000 000 000 para oldu buda ayrı bir hatadır.

Bu hatayı buraya taşıdım çünkü böyle bir hataya sizinde düşmenizi istemedim. Umarım ilgilenen kişiler olur.

Mail okuyan kişilere attığım basit hatalara cevap verilirken böyle bir hataya cevap vermemelerini anlayamadım. İlgilenmeniz dileğiyle.

Buyrun Ekran Görüntüsü ;

http://img534.imageshack.us/img534/1718 ... 113037.jpg

Resim
tıkladığın adam Savaşçısavaş mı? :D
Kullanıcı avatarı
Leosmontu
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen Leosmontu »

sen 1 milyonunu bana ver hata ortadan kalksın:D
Kullanıcı avatarı
BLackGezz0
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak
Lonca: Yeniçeri Loncası

Mesaj gönderen BLackGezz0 »

Konuyu okudum fakat bana göre saçmalıktan başka bişey değil. Bikere şunu bilmenizde fayda var bukadar parası olan adam '' bakın bende bukadar para var '' demez çünkü bu hırsızların iştahını kabartıcaktır. Bu yüzden sende o paranın olduğuna inanmıyorum. Diğer bi mevzu ise madem bukadar paran var 160m cuk sana koyarmı yani hadi onuda geçtikte bunu bizzat kendim biliyorum 999m dan 1 lira dahi fazla para artırılmıyor, 200m dan 1 lira fazla alışverişe konulmuyor. Böyle bi konu açarak rant sağlamak peşindesin ama unutma ki bu oyunun en ince detayına kadar bilen kişilerinde olduğunu unutma. Eminim benim yazdıklarımı yazmayı düşünen birçok oyuncu vardı ama dahil olmak istemediklerinden yazmadıklarını düşünüyorum. Saygılarımla..
Yeniçerixblack
yNçRxDraguNoV
Sindacco

Benle Savaş İsteyen BAK ! Dürbünüme Hedef Olur !!!..

SOKRAT ST
Kullanıcı avatarı
Mcrae
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen Mcrae »

BLackGezz0 yazdı: 200m dan 1 lira fazla alışverişe konulmuyor.
205 milyon konuluyor üst sınır

.
BLackGezz0 yazdı:999m dan 1 lira dahi fazla para artırılmıyor

Böyle bi hata var herkesin basına gelmesede.
Abdullah
Kullanıcı avatarı
deliyureks55
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Teşkilat
Lonca: Teşkilât-ı Mahsusa

Mesaj gönderen deliyureks55 »

paraları gerı aktarmayı denedınmı ? parayı gerı aktarırsan belkı yutulan mıktar ortaya cıkabılır
belkıde para chara aktarıldı ama orda max sınırı astıgından gorunmuyor olabılır ıhtımal vermıyorum ama denemekten zarar gelmez :mrgreen: :mrgreen:
achiwasha
Kullanıcı avatarı
ProfessionaL
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen ProfessionaL »

BLackGezz0 yazdı:Konuyu okudum fakat bana göre saçmalıktan başka bişey değil. Bikere şunu bilmenizde fayda var bukadar parası olan adam '' bakın bende bukadar para var '' demez çünkü bu hırsızların iştahını kabartıcaktır. Bu yüzden sende o paranın olduğuna inanmıyorum. Diğer bi mevzu ise madem bukadar paran var 160m cuk sana koyarmı yani hadi onuda geçtikte bunu bizzat kendim biliyorum 999m dan 1 lira dahi fazla para artırılmıyor, 200m dan 1 lira fazla alışverişe konulmuyor. Böyle bi konu açarak rant sağlamak peşindesin ama unutma ki bu oyunun en ince detayına kadar bilen kişilerinde olduğunu unutma. Eminim benim yazdıklarımı yazmayı düşünen birçok oyuncu vardı ama dahil olmak istemediklerinden yazmadıklarını düşünüyorum. Saygılarımla..
Merhaba ,
Ben, bakın bende bu kadar para var diye bir konu açmadım :) Hırsızların iştahınıda kabartmaya gerek yok. Çünkü karakterlerimi , bilgisyarımı gayet iyi korumaktayım. Sence bende bu kadar para olmazsa ceza alacağımı bildiğim halde foruma böyle bir konu açarmıydım ? 160 M Parayı kazanmak için Full İbni Cevriye Setimi Sattım , bu benim yerimde kim olsa ona koyar. 999 m'de 1 lira para artıyor. Buyur fotoğraf buyur kanıt... Mail atarken zaten loglarımın incelenmesini talep ettim. Herhangi bir sahtekarlık düzenbazlık mevcut değil. Beni zaten bir çok kişi tanıyor :) Ben burada 100 kişiye hava atmakla elime ne geçebilir ? Extra para mı ? Şan mı ?Şöhret mi ? Bu oyunu bir ço kkişiden daha iyi biliyorum =) 2006 yılından itibaren İKV OYUN DÜNYALARINDA yerimi almaktayım ;) Unutma Beta oyuncusu bu paranın kat ve katını yapar.
Oyunu bu kadar iyi bildiğinede inanmıyorum =) Herşey ortada olduğu halde buna itiraz eden ilk insan sensin ;)
Dost istersen ALLAH yeter!
Arkadaş istersen KUR'AN yeter!
Düşman istersen NEFİS yeter!
Zenginlik istersen KANAAT yeter!
Nasihat istersen ÖLÜM yeter!

Bediüzzaman

“Genel Etkileşim” sayfasına dön