Sibelll Adlı KAraktersiz

Beyaz Köşk sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
SeraxsTyLe
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Re: Sibelll Adlı KAraktersiz

Mesaj gönderen SeraxsTyLe »

jupiter yazdı:
Merhabalar etkinliğinize üzüldüm ama resul'unda belirttigi gibi sadece 5 grupduk ve kadimi Canı 2 kaldıgında Jerus ve Cccburakccc önderliginden kaçirildi sesimizi çıkarmadık oyundan çıktılar bir daha denedik 5 canda bir daha kaçirildi. Sağlık olsun diyerek olay yerinden ayrıldık .. Sonuc olarak Tanesini 20 bin'e maal olan 180 tane iksirimin gitmesi.

Çocukluklarına verip böyle konuları gündeme getirmezseniz.. Daha önceden onlara yardım edip yaptiğiniz görevde onlarından akılları başlarına gelip yardım etmesidir.

Siz olayı hala anlayamadınız sanırım arkadaşlar.Olay oyundaki asayiş ve adaletsizlik sorunlarını bir örnek ile dile getirmek. Ayrıca bahsedilen olay da zaten bu geceki olayla sınırlı ,bir kere olmuş değil. Bu sibell ve benzeri bir kaç karaktersiz nedeniyle yeşil ve kadimde en azından 80 90 saatim gitti (Çoğu başkalarına yardım ederken). Sırf bu sibell 4 defa farklı zamanlarda kadimi ve yeşili sabote etti. Böyle bir şeyin yapılabilir olmasına ses çıkarmamanız bu miletin halini özetliyor.Hakkınız yendiğinde ses çıkarmayıp şimdi hakkını arayanları eleştiriyorsunuz.

Şurası kesin ki ; HAKETTİĞİMİZ ŞEKİLDE YÖNETİLİYORUZ.

/Alkış
KingWarrior yazdı:
SeraxsTyLe yazdı:
kackin yazdı:Bizde kadim görevinde yaparken cccbrksccc adlı karektersiz 2 canla kacırdı.Çoçukluğuna verdik.Yine kadimin canı 5 iken bazı karektersizler dalga gecercesine yardım edeceğiz deyip kadimi üstüne cekip yattı.Ama biz buraya gelipte konu açmadık.
Merhabalar etkinliğinize üzüldüm ama resul'unda belirttigi gibi sadece 5 grupduk ve kadimi Canı 2 kaldıgında Jerus ve Cccburakccc önderliginden kaçirildi sesimizi çıkarmadık oyundan çıktılar bir daha denedik 5 canda bir daha kaçirildi. Sağlık olsun diyerek olay yerinden ayrıldık .. Sonuc olarak Tanesini 20 bin'e maal olan 180 tane iksirimin gitmesi.

Çocukluklarına verip böyle konuları gündeme getirmezseniz.. Daha önceden onlara yardım edip yaptiğiniz görevde onlarından akılları başlarına gelip yardım etmesidir.

SİZİN YAPTIĞINIZA SUÇA GÖZ YUMMAK DENİR. ÇOCUKLUĞA VERMEK DEĞİL.BUNA Bİ SON DENMESİ LAZIM.
Johan yazdı:Bencede bunları forumlara koymazsak üstüne basmassak o kişiler bu hareketlerine devam etmezlermi o göz yumma işine katılıyorum.Ben görevimi yapmtım ama size geçmiş olsun arkadaşlar.umarım tez zamanda kesersiniz.....

Benim ki eleştiri niteliğinde bir açıklama değildi. Çok Farklı açılardayız ama bazi bilgiler verim... Bu oyun başka tonlarca para harcanarak açılan bir oyun değil Yönetiminde sadece 7 kişi bulunmakta. Bu yedi kişinin 7 sunucuda yaklaşık 700 kişinin oynadıgı düşünülse nasıl hepsine aynı anda cevap verebilir ?

Tamam güzel hoş herşeyi istiyorsunuz elbette olacak zaten yönetim ne için çalişiyor yeni aksiyonlar yeni hazlar sunmak için.

Yönetim bunlarla uğraşirken 1 grup kendini bilmeze pekte vakit ayramıyor. Çünkü uğraşları ne kadar göz arkasında kalsada duyarlı bir kaç kişi görüyor ?

Peki bu kendini bilmezleri kim popüler yaptı bide ona bakın yani sorun dışarda değill içerde lütfen aklınızı kullanın ? Abi abla gruba al görevim olsun diyerek yaptılar görevleri şimdi sizce neden bu göreve ortak olmuyorlar .. Çünkü arada Bir çıkar menfaat var...

Oyunda 2 grup kullanıcı vardır;

1 - Zevk Almak isteyen
2 - Gerçek yaşamında yapamadığı bazı şeyleri egosunu tatmin edecek şekilde sanal ortama sunmak...

Şeçenekler belli sunumlar size ait.

Susmak en büyük erdemliktir birazda olsa bunu başara bilsek değil mi ??

Sabır Sabır.... Amaçlarınız ve emellerinizin daha erdemli bir anlayış olmasıyla saygılarımla...
* ђéя séçίş, bίя ωazqéçίşтίr.....
bailamo
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen bailamo »

Canını 10 dk içinde 20ye indirdik, bu karaktersiz kaçırdı.
Foruma yazdık, belki yazdıklarımız kayda alınır diye
Kayda alınan birşey yok şuan.

Sayın GMlerden / Yönetici arkadaşlardan bir açıklama bekliyoruz.

En azından kadime grup bölgesi gibi 6şarlı grupların girmesi şeklinde olursa, böyle kaçırılma olaylarının bir daha yaşanmayacağı kanısındayım.
SONYVAIO (pokuman)/ YALIBOYU / Skynet
Kullanıcı avatarı
KingWarrior
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen KingWarrior »

Bence seraxstyle arkadışımız bu konuya cevap yazan tüm arkadaşlara katılmıyor zıt bir düşüncede.Öncellikle şunu söyleyyimki ikv 7 kiş itarafından yönetiliyor diosun bu oyun SOBEE bağlı koskoca şirket olan SOBEE

Bence sen fikirlerini kendine sakla.En azından bırak kim ne istiyosa onu düşünsün söylesin mani olma.Çünkü batıyosun...
Kralsavaşçıı & Krallbüyücü & Qralşifacı
bailamo
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen bailamo »

güncellllllllllllllllllllll
SONYVAIO (pokuman)/ YALIBOYU / Skynet
Kullanıcı avatarı
Erdogan
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Mesaj gönderen Erdogan »

Şikayetlerinizi ikvdestek formu üzerinden bildiriniz. Forum içerisinde bu tarz konular kimseye hiçbir fayda sağlamayacaktır.

Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön