Handan Hanım nasıl kesilir?

Lodos klanı üyelerinin tartışma ve karar alanı
Kullanıcı avatarı
seagle
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos
Lonca: Sentinus

Re: Handan Hanım nasıl kesilir?

Mesaj gönderen seagle »

BEYAZATLI yazdı:Beyaz Köşkte Lodoslar arzların neredeyse 2 katı ama iş bilen yok. Çoluk çocuk dolmuş hep birlikte lodosa. Eee [GM]Nocomment ve bütün lodoslar kesemedi handanı . Nocomment ezik mi ? değil . E o zaman lodosların kaderinde var bu eziklik 8-) . Yapacak bişe yok :roll:
belli oluo ondan beyazköşkte hergün terk başıma ardarda 20 arz kesiom m Oruçumu ARZ keserk açarım lan ben Abi nolur meteordan kaleden çıkmak için yalvasarıonuz klandan çıkıp gidionuz
.......SeaGle (49 lwl)Büyücü
.......Dbsimsekdb(49 lwl)Savaşçı
.......FastxSeaGlexDbxI(49 lwl)Şifacı(^)AsHaB-ı KeHF)
Resim
*2254*
Kullanıcı avatarı
EmirBerkKorkmaz
Folklor Kurtarıcısı
Folklor Kurtarıcısı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen EmirBerkKorkmaz »

BEYAZATLI yazdı:Beyaz Köşkte Lodoslar arzların neredeyse 2 katı ama iş bilen yok. Çoluk çocuk dolmuş hep birlikte lodosa. Eee [GM]Nocomment ve bütün lodoslar kesemedi handanı . Nocomment ezik mi ? değil . E o zaman lodosların kaderinde var bu eziklik 8-) . Yapacak bişe yok :roll:
Emre süper demiş... :)
  • αяz'ıη çσ¢υкℓαяı кℓαηı
    тнє ∂єαтн тєαм
    тüяк ѕιℓαнℓı кυννєтℓєяι ℓση¢αѕı вιηвαşı
    ResimResim
    Resim
Kullanıcı avatarı
sencer4949
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen sencer4949 »

BEYAZATLI yazdı:Handan hanım kesilmez , kesilemez , kestirmeyiz , istesekte kestiremeyiz . çünkü biz Arzın Çocukları'yız.
Aslında ben de bir lodosum lodlardan tarafayım ama arkadaş haklı arzların çok büyücüsü var bizde büyücü eksikliği var bizde de büyücü çok olsa ve de kaleleriniz kenarda.Haksızlık oluyor.Öyle olmasa biz de her gün keseriz
ßüyücünün Zırhı ßeynidir
Oyuna Geri Döndüm :)
Herkese iyi oyunlar
------LcWaikiki------
Kullanıcı avatarı
EmirBerkKorkmaz
Folklor Kurtarıcısı
Folklor Kurtarıcısı

Mesaj gönderen EmirBerkKorkmaz »

sencer4949 yazdı:
BEYAZATLI yazdı:Handan hanım kesilmez , kesilemez , kestirmeyiz , istesekte kestiremeyiz . çünkü biz Arzın Çocukları'yız.
Aslında ben de bir lodosum lodlardan tarafayım ama arkadaş haklı arzların çok büyücüsü var bizde büyücü eksikliği var bizde de büyücü çok olsa ve de kaleleriniz kenarda.Haksızlık oluyor.Öyle olmasa biz de her gün keseriz
Emin misin?
  • αяz'ıη çσ¢υкℓαяı кℓαηı
    тнє ∂єαтн тєαм
    тüяк ѕιℓαнℓı кυννєтℓєяι ℓση¢αѕı вιηвαşı
    ResimResim
    Resim
Kullanıcı avatarı
KraToSs
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi

Mesaj gönderen KraToSs »

:twisted: :evil: :twisted: :evil: Handaını cayına ılac atcan anca oyLe kesersın
Herhangi bir düşünce,konuya,fikiri sindirmeye çalışan,silen, özgürlük sunmayan ikv yönetimi yüzünden pek yorum atasım gelmiyor.
Kullanıcı avatarı
SHaDouF
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Eminönü
Lonca: Alperen

Mesaj gönderen SHaDouF »

evt handanı güzel saklamışlar ama çalıştırın biraz saksıları.. :) büyücülerin kutubu varken muhafız kesmekte neyin nesi. arz varmış o da neyin nesi. 6şar kişilik 2grup büyücü topla(kutubu 15 olan). sırayla kutup açsınlar. 60 saniyede yenileniyor. bu da demek olurki ard arda kutuba basıldıgında kutubun etkisinden çıkılmaz dışarda 3-5 muhafız kalır bi zahmet onlarıda kesiverin... Kutupçu büyüleri bi grubu yukarda handana yakın diger grubu da merdivenin başında... bunlar sadece muhafız ve arz.lar için. handan kutuba girmez merak etmeyin:).. diger taraftan 3-4 grup savascı/büyücü karışımı grup kur her grupta bi şifa olsun Sonra Handan Hanım yalvarsın İsmet'in Askerlerine...
imza yok Parmak baSSam oLmaz mı ¿

™ ® © SHaDouF © ® ™ / Eminönü
Kullanıcı avatarı
cCcmuratcCc
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen cCcmuratcCc »

Civra yazdı:Benim basit bir planım var. Başka planları olanlarda yazabilir.
Lodos olarak zorluğumuz Handanın çok arkalarda olduğu onu koruyan muhafızları keserek yanına ulaşmanın imkansızlığı ve çok sayıda lodosla gidilmeye çalışıncada oluşan lag. Bu durumda ne yapılabilir.
Önce lag sorununu halletmek için az sayıda lodosla kesilmeli. Muhafızları keserek bu işi yapamayacağımıza göre onları devamlı hareket halinde bulundurmalı. Peki bunu nasıl sağlayacağız?
Bir grup (1 büyücü + 1 savaşçı + 4 şifacı) bu muhafızların devamlı hareket halinde olmasını sağlayacak. Şifacılar belirli mesafede durarak (kendilerine can basmayacaklar) kale çıkışına doğru sıralanacaklar. Böylece muhafızlar can basan şifaya hareket edeceklerinden grup halinde bir oyana bir buyana gidip gelecekler.
2nci ve 3ncü grup (her grup 2 şifa 4 savaşçıdan oluşacak) handanı kolayca kesebilir.
İyi bir organizasyonla Handan hanım kesilir.

Herkese iyi oyunlar.
Bu taktikte hayatında kaç kere Handanı kestin Civra
Resim
ResimPeGaSuSResim
Tılsım Görev Yardımlaşma Ekibi: Sadece biraz destek ve zaman, o kadar
Vandervaart
Kadim Hidra Avcısı
Kadim Hidra Avcısı
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen Vandervaart »

Handan Hanım nasıl kesilir ?

fenomen adlı üyenin imzasına bak öğren =)
Vandervaart
Kadim Hidra Avcısı
Kadim Hidra Avcısı
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen Vandervaart »

viewtopic.php?f=59&t=18855

Böyle kesilir =)

Teşkilattan alıntıdır.=)
Kullanıcı avatarı
VBMaSTeR
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Eminönü
Lonca: Seyr-i Beka

Mesaj gönderen VBMaSTeR »

Savaşçı içeri deparlasın ve sarsılmaz açsın 6 büyüden oluşan bir grup merdivenlere ulaşmayı başarmış savaşçının yanında kutup açmaya başlasınlar. Sürekli kutup içinde muhafızların büyük bir kısmı kalıcaktır. Kalan gruplarda çıkıp Handanı kessin. Ancak büyüler sürekli kutba basmalı yoksa muhafızlar her adımda yaklaşır :) Aklıma gelen ilk ve tek fikir bu olmuştu :)
VBMaSTeR - BuRRaQ

I will be Lodos Forever, Hopefully together....

“Lodos” sayfasına dön