Aslankral oku. Ne sazo ya ne de başka bir arkadaşına laf söylemedim. Bu ejderin yaptığı yorumlara yorum yaptım. Sen arkadaşını savunmaya çalıstın sazobaliyi ama dikkatini çekerim ona bi şey söylemedim. Yalaklık uğruna arzlara laf eden bi şahısa söyledim. Bu kadar alçak seviyesi olduğunu bilseydim söylemezdim de
Aslankral oku. Ne sazo ya ne de başka bir arkadaşına laf söylemedim. Bu ejderin yaptığı yorumlara yorum yaptım. Sen arkadaşını savunmaya çalıstın sazobaliyi ama dikkatini çekerim ona bi şey söylemedim. Yalaklık uğruna arzlara laf eden bi şahısa söyledim. Bu kadar alçak seviyesi olduğunu bilseydim söylemezdim de
Arzlara laf etmedim zaten ben arzım oyunun başından beri sadece sayımız az diye yazıcak birini bulamadım.Ne kadar arz tanıdığım varsa lodos oldu.Arzlarda oyuna giren varmı bir selam veren konuşan eden.Seviyesizliği siz yapıyorsunuz kimseye yalaka gibisinden şeyler diyemezsiniz.Eğer bana denilirse lafımı esirgemem konuşurum.
inoky yazdı:Nasıl ve ne şekilde yorum yaptığımda sizi ilgilendirmez kısacası.
Seviyenin ne kadar Alt düzeyde oldugunu görerekten ben seni muhatabim tutmuyorum. Ben Mcrae arkadasimin yazisina yorum atmis bulunmaktayim. Seviyeni bu denli belli ediceksen senin bu forumda işin olmaz çık dolaş sokaklar senin gibilerle dolu
Sen benle muhattap oluyorsun.Yok bende dicektimde yazamadım iyi kapak felan.Kimseyle sen yalakasın felan gibisinden konuşamazsın.Benimle öyle konuşandan asla lafımı esirgemem.
Sen kendi muhasebeni yapamadıktan sonra istediğin kadar konuş kimsenin umrunda olmaz. Genel bi kaideyi yüzüne vurduklarında işin içine manevi değerleri katacak kadar alçak bi insansın ve seni o yazından sonra hala destekleyebilecek alçak insanlar var.
Kimse sana selam vermiyorsa sen düşün. Kimse senle muhattap olmuyorsa sen düşün. Ne yapsın arzlar bölgeden konuşmak babında kız muhabbeti mi yapsın ? Şu kadar içtim bu kadar sarhoş oldum mu desin ? Bunu mu istiyorsun. Tunanın dediği gibi dışarıya çık kendin gibi birçok insan bulursun onlarla bu muhabbeti yaparsın.
Klandan konuşmadıklarına bakma. 5-6 arkadaş tek grupta her biri farklı yerlerde kasıyor. SIrf muhabbet etmek için o grupta. Arzlar bunu yapıyor. Grubuna girecek 5-6 arkadaşının olmaması ne kötü değil mi muhabbet edecek kimsenin olması.
Sana tavsiyem. İçinde bulunduğun grubu hiçbir zaman küçümseyecek aşağılayacak laflar etmeyeceksin. Ben bu yorumun için demedim sana. Bütün yorumların için dedim. Kendin kaybedersin. Gün gelir o hakaret için tunadan da bende özür dilemek durumunda kalırsın. O gün mutlaka gelir ama.
Sizene kim kime yalakalık yapıyorsa...
Sizene kim kime selam veriyorsa...
Kimsiniz ki kişilere karışıyosunuz.
Ben Kaan'ı kadim de tanıdım bana yalakalık yapmasını gerektirecek bir sebepte yok.Oyuna girmiyorum ne için yalakalık yapsın.
Dabbe mi desem Siyahxonuc mü desem...Şımarıkxonuc nerelerde sen git amcan gelsin.Ancak amcanı muhatap alırım ben senin.Onun hatırna daha fazlada laf demiyorum sana.
Milletin eline kalem verdik; "Şekil çizmeye başladılar".Ama unuttukları birşey var; "Silgi hala bizim elimizde".
İyi Forumlar.
Taklitlerime dikkat ediniz!
Sazobali[49]
Kankalarxbüyücü[49]
Kankalarxbxex[25]
SaZoBaLiiii yazdı:Sizene kim kime yalakalık yapıyorsa...
Sizene kim kime selam veriyorsa...
Kimsiniz ki kişilere karışıyosunuz.
Ben Kaan'ı kadim de tanıdım bana yalakalık yapmasını gerektirecek bir sebepte yok.Oyuna girmiyorum ne için yalakalık yapsın.
Dabbe mi desem Siyahxonuc mü desem...Şımarıkxonuc nerelerde sen git amcan gelsin.Ancak amcanı muhatap alırım ben senin.Onun hatırna daha fazlada laf demiyorum sana.
Yazdıklarıma oku sana zerre kadar laf etmişmiyim. O adamın sen veya başka bi lodos yüzünden arzlara söylediği laflara diyorum . Okumadan yorum yapma. tartışma çıkarmıyorum ben. Sende çıkarmaya çalışma.
Başka bi x şahsı geçseydi ona hitaben derdim. X den ne kadar alıyorsun diye. Arzların %80 i de bunu biliyor. O kişi anladı zaten ilk mesajda ne demek istediğimi burnu büyüklük yaptı kendi kaybetti