Ecel mi? Latif mi?
- xakrepkrallx
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Melodixxintikam
- İskele Babası

- Sunucu: Beyaz Köşk
Re: Ecel mi? Latif mi?
Latif ile Büyücü ve Şifacı kesemezsiniz çok zor.Ama EcelGetiren ile bu mümkün bana göre İkiside beş pare etmez..
Ejder Asa ve Ashab-ı Kehf diyorum ben.
- Melodixxintikam & Yiğitxcan
||**İNTİKAM LONCASI** ||

- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi

- Sunucu: Teşkilat
Melodixxintikam yazdı:Latif ile Büyücü ve Şifacı kesemezsiniz çok zor.Ama EcelGetiren ile bu mümkün bana göre İkiside beş pare etmez..
asıl latif buyucu ve şifacıların korkulu ruyası.Latif i olan savaşçıdan kork malı buyuculer özellikle.Latifin sık kritikleri mahvediyor
tamam kritik haklısın ama örneğin em de adam kaçıor %5 can latif le vurursan 2 cana iner ama ecel ile tekturkoxHAMSTER yazdı:Melodixxintikam yazdı:Latif ile Büyücü ve Şifacı kesemezsiniz çok zor.Ama EcelGetiren ile bu mümkün bana göre İkiside beş pare etmez..
asıl latif buyucu ve şifacıların korkulu ruyası.Latif i olan savaşçıdan kork malı buyuculer özellikle.Latifin sık kritikleri mahvediyor
bnde ecel ürettim pek karşılamıyor istenileni ama güzel hani
.
****|x|kubilay|x|****\:.
Kod: Tümünü seç
.Kula Bela Gelmez HAK Yazmayınca.
.HAK Bela Yazmaz Kul Azmayınca.
.HAK Kuldan İntikamı, Kul İLe Alır.
.Dini İrfanı Bilmeyen Bunu Kul Etti Sanır.[Kuubii]
color=#FF0040]~*[/color] Ecel Getiren
[Şehzadexkuubii]
color=#00BF00]~*[/color]
[Thexkuubii]
color=#0040FF]~*[/color] Ejder Asa
[Şehzadexkuubii]
[Thexkuubii]
ben Latif derim her zaman .bakın şimdi..
full yücelen +ardenner arkadas bi canavara latifle düz 1200 sert 3900 ağırsa 4200 vuruyor .ve her 4-5 vurustan biri krıtık gelıyo.ecelde ise düz 2500 filan vurursun ben ecelı denemedım ama gördüklerıme göre 4300 ağır 4bin sert atıyo yanı vuruslar hemen hemen aynı ama tek fark latif çok seri vuruyo ve krıtık lerıde yuksek ve latıf üreten fazla olmadığından havanda olur
ws lere gelelım üst büyük sahra ardenner set elimizde latif rakip tek item hasar 187 dizilmiş bir çar 900 civarı düz vurusu krıtık 1900 -2400 arası değişiyor.sert 1800 ağır 2000-2300 .
Su gelir lüle lüle
Yar gelir güle güle
Karanlık yerlerde
selam verme behlüle
Yar gelir güle güle
Karanlık yerlerde
selam verme behlüle
- xakrepkrallx
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Sancak
Hak veriyorum. Savaşçılarla Vs yaparken farkeder mi bilmiyorum ama büyücüler için Ecel Getiren daha iyi ama Şifacılar için de Latif.kuubii yazdı:tamam kritik haklısın ama örneğin em de adam kaçıor %5 can latif le vurursan 2 cana iner ama ecel ile tekturkoxHAMSTER yazdı:Melodixxintikam yazdı:Latif ile Büyücü ve Şifacı kesemezsiniz çok zor.Ama EcelGetiren ile bu mümkün bana göre İkiside beş pare etmez..
bnde ecel ürettim pek karşılamıyor istenileni ama güzel hani
APCAĞAApçağa
Ŧıгคt özɠüภ
________________________________________________________________________________________
Ŧıгคt özɠüภ
________________________________________________________________________________________
- yarar
- Yasemin'in Gözcüsü

- Sunucu: Anka
- Lonca: S E A
Merhabalar
Eğer imkanın varsa her ikisi ancak yoksa Ecel Getiren benim görüşümce isteğini karsılayacaktır.
Eğer imkanın varsa her ikisi ancak yoksa Ecel Getiren benim görüşümce isteğini karsılayacaktır.
® SİNCE 2007...
- North
- Işık Hanım'ın Elemanı

- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
biri ağır biri hızlı
Söze Gerek Yok Bizi Bilen Bilir
Sunucu: Meran
Sınıf: Şifacı
Seviye:39
___________________________________________________________________________________
Sunucu: Meran
Sınıf: Şifacı
Seviye:39
___________________________________________________________________________________
- KaraXHayalet
- Yalnız Adam'ın Dostu

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Savaşçılar için:Ecel getiren
Büyücüler için:Ecel getiren
Şifacilar için:Latif(çünlü çok fazla vuruyo ve kritik orani fazla)
Büyücüler için:Ecel getiren
Şifacilar için:Latif(çünlü çok fazla vuruyo ve kritik orani fazla)