Sahxyilan yazdı:Açıkça belli zaten herşey.Bilgisayarıma keylogger girdi.İtemlerim paralarım herşeyim gitti.3 yıllık emeğimi çaldılar.Bende plus alacaktım tam.Herşeyimi aldılar.Meğersem ne güzel dizmiştim üstümü.Ne istediler benden.Ben ne yaptım onlara.Birşey diyemiyorum.Üstüm diziliydi ne güzel yapmıştım.Ama herşey bitti.Ne yaparım ben.Büyücü açacaktım Crew loncasına alınmıştım.Şahxyılan daki itemleri aktaracaktım.Hayaller kurmuştum.14 yaşındaki bi gence bu yapılır mı ? Bi eylencem vardı o da buydu.Hakkımla kazandım o paraları hakkımla kazandım o itemleri.Şifremi yazdım girmedi yanlış dedi.TTnetim ben.Şifre taleb ettim.Geldi.Bir girdim çara bomboş.
Punisher ve Magnento da böyle keloggerle çalındı.Nereye gidiyor bu oyun nereye ?
Nasıl toparlanırım.İtem de yok artık üstümde nasıl para kasarım.Belki bırakabilirim oyunu.Ama bırakırsam böyle oyunculara meydan bırakmıs onlara yenilmiş olurum.Ne olacak bende bilmiyorum.ALLAH BELALARINI VERSİN.
Kardeş 14 yaşında tek eğlencen bu olmasın bak bende 15 yaşındayım 1 aydır girmiyorum çokda iyi oldu kendi adıma konuşıyım sendende öle bişey beklerim neyse geçmiş olsun yapanlar cezasını çeker merak etme :?