hakkımı yeme 36 lwl yapmıştım ama loncadn çıkalı çok oldu diğeleri yapmıtşır ona bişy diyemem evt bnm lonca üzerinde etkim yoktu öle canım sıkıldı mı aksıyodum yunusla bu konuda tartıştığımz çok oldu loncanın temeli sağlam değil hep yunusun arkadş çevresi ayrıca salih abide çıktı loncadan=)Vandervaart yazdı:MORDuMan yazdı:funda çıkdı dağıldı lonca harbiden bulunmaşmız sen gibi üye funda temeli sen oluşturuyomuşsun
Bu sözüne ktaılmıomÇünkü
)
Ünyelixfnda yı 40 levelin üstünde göremedim ama Ünyelixgench i 40 levln üstnde gördüm bi kaç kişiyidi daha gördüğümü hatırlıorum Ünylixfnda çıktığı için dağılması mümkün deil diğer üyeler saksafon deil
Ünyelix loncası
Re: Ünyelix loncası
"Túrkler in başında bela olmasa Túrkler dúnyanın başına bela"
temel denen bişy yok ki bu loncada=))MORDuMan yazdı:funda çıkdı dağıldı lonca harbiden bulunmaşmız sen gibi üye funda temeli sen oluşturuyomuşsun
arkadaşım dikkatin dağınık galiba 24/12/2009 tarihi itibariyle loncadan ayrılmış bulunmaktayım yazıyor=)KatLiam yazdı:En çok lewel kaç lewel var loncanızda
gidip gitmiyceğini soran olmadısnmz35 yazdı:evet :mrgreen:ikvking yazdı:gitmez bu loncaaaaaaaaaaaaa
- morukkelleci
- Bab-ı Ali Muhafızı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
flood yapma lan :mrgreen:FuNdaa yazdı:gidip gitmiyceğini soran olmadısnmz35 yazdı:evet :mrgreen:ikvking yazdı:gitmez bu loncaaaaaaaaaaaaa
-
- Kadim Hidra Avcısı
morukkelleci yazdı:flood yapma lan :mrgreen:FuNdaa yazdı:gidip gitmiyceğini soran olmadısnmz35 yazdı:evet :mrgreen:ikvking yazdı:gitmez bu loncaaaaaaaaaaaaa
Sen hala kızlarla nasıl konuşulacanı öğrenemedin=)
- morukkelleci
- Bab-ı Ali Muhafızı
adapte oldum artık okula uyum sağlıyamıyorum başka bir ortama gel lisemi gezdiriyim 2 dk da nası insanlıktan çıkıyosun gör vander :mrgreen:
-
- Kadim Hidra Avcısı
morukkelleci yazdı:adapte oldum artık okula uyum sağlıyamıyorum başka bir ortama gel lisemi gezdiriyim 2 dk da nası insanlıktan çıkıyosun gör vander :mrgreen:
Bana Ortamlarımı anlatıosun
- morukkelleci
- Bab-ı Ali Muhafızı
heh çok gülmüştüm o olaya bi cevap yazdım konu gerilere düştü :mrgreen:Vandervaart yazdı:morukkelleci yazdı:adapte oldum artık okula uyum sağlıyamıyorum başka bir ortama gel lisemi gezdiriyim 2 dk da nası insanlıktan çıkıyosun gör vander :mrgreen:
Bana Ortamlarımı anlatıosunBu arada hani geçen MegaxToxin sana 131 yada 14 yaşında dedi o yaşlarda liseye gidilmez ki=)
- Perfectmagician
- Mezarlık Bekçisi
türkiyenin 1 numaralı cadısı 36 lwl yaptım diyorsun ben 36 lwl çarları siliom sen 36 lwle çokmu dionFuNdaa yazdı:hakkımı yeme 36 lwl yapmıştım ama loncadn çıkalı çok oldu diğeleri yapmıtşır ona bişy diyemem evt bnm lonca üzerinde etkim yoktu öle canım sıkıldı mı aksıyodum yunusla bu konuda tartıştığımz çok oldu loncanın temeli sağlam değil hep yunusun arkadş çevresi ayrıca salih abide çıktı loncadan=)Vandervaart yazdı:MORDuMan yazdı:funda çıkdı dağıldı lonca harbiden bulunmaşmız sen gibi üye funda temeli sen oluşturuyomuşsun
Bu sözüne ktaılmıomÇünkü
)
Ünyelixfnda yı 40 levelin üstünde göremedim ama Ünyelixgench i 40 levln üstnde gördüm bi kaç kişiyidi daha gördüğümü hatırlıorum Ünylixfnda çıktığı için dağılması mümkün deil diğer üyeler saksafon deil
Değirmencinin hikayesi.. Gitti ama dönüşü büyük olacak...