Neden Lodos Klanını Seçtiniz ??

Lodos klanı üyelerinin tartışma ve karar alanı
Kullanıcı avatarı
kasaphasan06
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Tılsım

Re: Neden Lodos Klanını Seçtiniz ??

Mesaj gönderen kasaphasan06 »

Bu söylediklerini ( Arzlarımı savunuyorsun filan ) Lodoslara için söyleseydin doğru olabilirdi ama şuan çok garipsedim seni neyse bilader tartışma olmasın Beni bilen bilir Eski Lodoslardanım git bak sitede yazar ilk 100 içinde ismim Ben kimsenin savunucusu değilim Doğrunun ve Haksızın savunucuyusm
Resim
Resim
Resim
Resim

Resim[/img]
Kullanıcı avatarı
MykonS
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Klan: Lodos

Mesaj gönderen MykonS »

Gorkemlord yazdı:Lodos Lodos Olunmak için olunmaz Lodos Olmak içten gelir her türk lodos doğar lodos kalır Arzların Beceriksizliği ve inancı farklı bizim inancımız TeK Yüce Rabbimiz Allahtır. Lodos Lodos Olunmak için olunmaz Adaletin ve şefkat yüreğinin olduğu her yerde 1 lodos ışığı parlar
Sen arzın Allahsız ve Türk olmadığını ima etmeye çalışıon

Rocnqpung yazdı:Şahsen Bizim Sunucumuzda Lodosların Gücü Açık Ara Önde biz arzlardan daha az kişiyiz ama daha sağlamız kadim bizim sunucuda ilk günkü seferberlik haricinde doğru dürüst lodoslar ile kesildi ha tamam arzlarda kesti ama bizim kadar değil biz her deneyişimizi zafer ile sonuclandırdık ( hiç değilse benim katıldıklarımı.. ) arzlarla ablam kaç defa gitti ama pek başarılı olduklarını göremedm hala görevini yapamadı mesela :) Bizim Sunucuda lodos gücü daha Bariz bi kaç kişi klanımızda olmasaydı daha iyi olurdu diyorum ama yinede bizi hiç birşey yıldıramaz...
Bu bizim sunucu Tılsım mı ?

Lodoslar açık ara önde mi ?

Lodoslar arzlardan az kişi mi ?

Arkadaşım sunucu başından bu yana lodoslar arzlardan fazla 1 Arza 3 Lodos düşüyor ..
Lodoslar açık ara önde ise Tılsımın en güçlü ilk 3 klanı neden arz ..
Siz daha mı sağlamsınız (Bazıları hariç) .. ezığın tekisiniz ws deyince 4 kişi gelir dalmayacaz dersiniz baktınız Lodos olan taraf ws yi kaybediyor 30 candan az can oldumu dalan siz değil misiniz sonrada bölgeden kestim kestim diye bağıran siz değil misiniz..

Lodoslar daha güçlü ise neden 1 kere bile olsun Tılsımda Handan kesilmedi ..
Arzlar daha güçsüz ise neden 4-5 kere ismet kesildi ..
Resim

Resim
Kullanıcı avatarı
Rocnqpung
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Rocnqpung »

Ben Kendi Klanımda Bir kaç kişi olmasa Daha iyi olurmuş Diye Bir tabir kullandım Bizdede sizdede açlar var ve bütün sorunların kaynakları bunlar Ayrıca Ben ismetin Kesildiğini hiç duymadım ? aynısını arzlar yapıyor biliyormusun ws ye bırak 4 kişiyi 10 kişi geliyorsunuz 10 !! Tabii bu klana göre değişir Kimse Anlayamaz Bunu

İyi forumlar ;

Rocnqpung
TILSIM

KUŞADASI
Ozaxien
Cappadocia

ADAKAÇKINI
xCaraMiOx
ÇAKILTAŞI

xICaraMiOIx (SAKIZADASI)
RATATOUILLE

EMİNÖNÜ

Rocnqpungg

since 2008.
Bunun bir oyun olduğu sevgi ve barış içinde oynandığında daha çok zevkli olacağını unutmamanız dileklerimle.
Kullanıcı avatarı
kasaphasan06
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi

İsmetin Kesildiğini duymadın mı ?

Koçum sen az oyunu öğren sonra bizle muhattap ol bende bişi biliyorsun diye Adam gibi konuşmaya çalıştım senle hayret ya

Rocnqpung yazdı:Ben Kendi Klanımda Bir kaç kişi olmasa Daha iyi olurmuş Diye Bir tabir kullandım Bizdede sizdede açlar var ve bütün sorunların kaynakları bunlar Ayrıca Ben ismetin Kesildiğini hiç duymadım ? aynısını arzlar yapıyor biliyormusun ws ye bırak 4 kişiyi 10 kişi geliyorsunuz 10 !! Tabii bu klana göre değişir Kimse Anlayamaz Bunu

İyi forumlar ;

Rocnqpung
Resim
Resim
Resim
Resim

Resim[/img]
Kullanıcı avatarı
Rocnqpung
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Tılsım açıldığı zaman ilk girenlerden ve hesap kasanlardan birisiyimdir. Beni bilen Biliyor Aslanım ..
Bi dönem oyunu bıraktım o dönem içinde kestiyseniz Aferin Size Tbrklr Büyük iş Başarmışsınız. Ben oyunda iken kimse bana ismetin kesildiğini söylemedi...
TILSIM

KUŞADASI
Ozaxien
Cappadocia

ADAKAÇKINI
xCaraMiOx
ÇAKILTAŞI

xICaraMiOIx (SAKIZADASI)
RATATOUILLE

EMİNÖNÜ

Rocnqpungg

since 2008.
Bunun bir oyun olduğu sevgi ve barış içinde oynandığında daha çok zevkli olacağını unutmamanız dileklerimle.
Kullanıcı avatarı
MykonS
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü

Mesaj gönderen MykonS »

Rocnqpung yazdı:Tılsım açıldığı zaman ilk girenlerden ve hesap kasanlardan birisiyimdir. Beni bilen Biliyor Aslanım ..
Bi dönem oyunu bıraktım o dönem içinde kestiyseniz Aferin Size Tbrklr Büyük iş Başarmışsınız. Ben oyunda iken kimse bana ismetin kesildiğini söylemedi...
Sordun mu ?? :lol: :lol: :lol:
Resim

Resim
Kullanıcı avatarı
kasaphasan06
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi

Tılsımın ilki olman beni ilgilendirmez Ben Bu oyunun ilklerindenim Ki tılsım bir yana ... Arzlar Hakkında bu kadar olumsuz düşünmen beni üzdü fakat asıl üzen Bir şeyleri bilmeden veyaut takip etmeden konuşman ...

Soruyorum Bilmeden Konuşmak Aptallık Değilde Ne ki Peki ?
Resim
Resim
Resim
Resim

Resim[/img]
Kullanıcı avatarı
Rocnqpung
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

MykonS yazdı:
Gorkemlord yazdı:Lodos Lodos Olunmak için olunmaz Lodos Olmak içten gelir her türk lodos doğar lodos kalır Arzların Beceriksizliği ve inancı farklı bizim inancımız TeK Yüce Rabbimiz Allahtır. Lodos Lodos Olunmak için olunmaz Adaletin ve şefkat yüreğinin olduğu her yerde 1 lodos ışığı parlar
Sen arzın Allahsız ve Türk olmadığını ima etmeye çalışıon

Rocnqpung yazdı:Şahsen Bizim Sunucumuzda Lodosların Gücü Açık Ara Önde biz arzlardan daha az kişiyiz ama daha sağlamız kadim bizim sunucuda ilk günkü seferberlik haricinde doğru dürüst lodoslar ile kesildi ha tamam arzlarda kesti ama bizim kadar değil biz her deneyişimizi zafer ile sonuclandırdık ( hiç değilse benim katıldıklarımı.. ) arzlarla ablam kaç defa gitti ama pek başarılı olduklarını göremedm hala görevini yapamadı mesela :) Bizim Sunucuda lodos gücü daha Bariz bi kaç kişi klanımızda olmasaydı daha iyi olurdu diyorum ama yinede bizi hiç birşey yıldıramaz...
Bu bizim sunucu Tılsım mı ?

Lodoslar açık ara önde mi ?

Lodoslar arzlardan az kişi mi ?

Arkadaşım sunucu başından bu yana lodoslar arzlardan fazla 1 Arza 3 Lodos düşüyor ..
Lodoslar açık ara önde ise Tılsımın en güçlü ilk 3 klanı neden arz ..
Siz daha mı sağlamsınız (Bazıları hariç) .. ezığın tekisiniz ws deyince 4 kişi gelir dalmayacaz dersiniz baktınız Lodos olan taraf ws yi kaybediyor 30 candan az can oldumu dalan siz değil misiniz sonrada bölgeden kestim kestim diye bağıran siz değil misiniz..

Lodoslar daha güçlü ise neden 1 kere bile olsun Tılsımda Handan kesilmedi ..
Arzlar daha güçsüz ise neden 4-5 kere ismet kesildi ..
Sen arzın Allahsız ve Türk olmadığını ima etmeye çalışıon Klanı İnanç Kavgasına Çevirmeyelim. Ayrıca Sen arz sın neden Lodos Klanına Yorum Yaptın İnsanın sinirlerini Arttırma Naş kendi Klanına... Hem Tılsımda oynayanlar biliyor hiç bir zaman lodoslar arzlardan fazla olmadı 8-) Oyunu öğrende gel ... Git klanına yürü..
En son Rocnqpung tarafından 16 Tem 2010 22:40 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
TILSIM

KUŞADASI
Ozaxien
Cappadocia

ADAKAÇKINI
xCaraMiOx
ÇAKILTAŞI

xICaraMiOIx (SAKIZADASI)
RATATOUILLE

EMİNÖNÜ

Rocnqpungg

since 2008.
Kullanıcı avatarı
MykonS
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü

Mesaj gönderen MykonS »

Bende soruyorum ...
Resim

Resim
Kullanıcı avatarı
Rocnqpung
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Yukarıdaki Gibi Kaşınan Birisinden Nefret etmemek Elde Değil dostum.. Kusura bakma kasap bu arada Kurtlarx loncası Arzdır ? ne zaman lodos oldunuz ?
TILSIM

KUŞADASI
Ozaxien
Cappadocia

ADAKAÇKINI
xCaraMiOx
ÇAKILTAŞI

xICaraMiOIx (SAKIZADASI)
RATATOUILLE

EMİNÖNÜ

Rocnqpungg

since 2008.

“Lodos” sayfasına dön