yorumlar için sağolun
1453 bi bana düşmüyordu çarşı itemler zaten
barmen haklısın max ve maks konusunda
iyidir senden naber hala oynuyorum leo knk ara vermiştim geri dönüyorum yavaş yavaş
dennis abi benimde bütün sunucularda tümü büyük harf BODYGUARD,BODYGUARDD,BODYGUARDDD,BODYGUARDDDD vardı ama silinmiş,sadece BoDyGuArD*AcımasızAslan kaldı b.köşkte
kuklacıdada BoDyGuArD kaldı.
kimle dalga geçiyosun arkadaşım? siz oyunu bilmezken oynayan adamlarla bu kadar laubali olmayınız lütfen. ayrıca, pusula gitsin musula.
Sen benim ne zamandan beri oynadığımı bilmeden nasıl böyle konuşabiliyorsun ? Adam benim arkadaşım kafama estiği gibi konuşurum . İstersen merana gel sana item show yapıyım
Neyin ne olduğunu bilmeden millete dayı kesilme . İşine git .
Sübhanallah kardeş ibretlik bir şov. Git sidiğinle başka yerde oyna , item showmuş. Ne alaka lan?
sevgili BoDyGuArD konun güzel olmuş geçerken bir uğrayayım dedim ama bir şeyi yanlış yazmışsın BETA dönemi dediğin dönem 01.04.2007 tarihinden önce idi ve o zaman seviye henüz 25 lvl ile sınırlı idi.Ayrıca Labirent açılmamıştı.Kütük yaran ytoktu, Islık çalan yoktu.Kuklacıın seçilmişini öldürün görevi son görevdi ve 25 lvlde alınıyordu.Yalnız kimse o görevi teslim edemiyordu.
Konu başlığın yanlış olmuş BETA dan hemen sonra karakterim desen daha doğru olurdu.
Saygılarımla...
MBA
---------------------ASİL LODOS-----------------
bir ruh varki kimilerinin içinde beş para etmez, birde ASİL LODOS RUHU varki MBA' nın içinde EMİNÖNÜ baş edemez...
MBAA yazdı:sevgili BoDyGuArD konun güzel olmuş geçerken bir uğrayayım dedim ama bir şeyi yanlış yazmışsın BETA dönemi dediğin dönem 01.04.2007 tarihinden önce idi ve o zaman seviye henüz 25 lvl ile sınırlı idi.Ayrıca Labirent açılmamıştı.Kütük yaran ytoktu, Islık çalan yoktu.Kuklacıın seçilmişini öldürün görevi son görevdi ve 25 lvlde alınıyordu.Yalnız kimse o görevi teslim edemiyordu.
Konu başlığın yanlış olmuş BETA dan hemen sonra karakterim desen daha doğru olurdu.
Saygılarımla...
MBA
k.bakma hiç farketmemişim :S bugünlerde kafam dağınık sağol uyardığın için yanlız konumu düzenliyemiyorum :S bir sorun var sanırım,hata çözülürse halledicem. seninde efsunlarını bekleriz
Yel değirmeni meteor 29 seviye pantolonum, Mev meteor eldivenim, Yalgınbey meteor pala ve Kara mamba çarşı sokağı palam hala kasada duruyor. Tabii arkadaşın dediği gibi Beta dönemi değil. Kimseye anlatamadım şu 29 seviyelerin Beta olmadığını. Beta hesapları silindi diyorum inanan yok...
Birde yanlış anlama konuyu açan arkadaş ama bu resimleri başka FUN sitelerinin birinde görmüştüm. Muhtemelen yine senin resimlerindi...
Kütük yaran mevzusu şöyle sanırım; 39 seviye sınırı geldiğinde Kütük yaran moda olmuştu. Ama 39 seviye geldikten birkaç ay sonra yeni kullanıcı arayüzü geldi. Sanırım o dönemlerde çekilmiş olmalı...