Pasa vuranlar arkasindan degil onunden vuruyor o konuda bir haksizlik oldgunu kanaatinde degilim neyse senin kararina saygim vardir biliyosun Hayrlisi olsun kardesim ...Gokxyancy yazdı:nedim ben kimse icin görmediklerimden sbp tavır yapıp kisiye hakaretler savurmam ortalıkda adını kirletmem. bu kadının yanında dolaşanlar arkasından vurdugunu gördüm ve onlar icin elimden gelenide yaparım. ayıpdır yapmayın
FARKLI BİR DÜSÜNCE YENİ BİR OLUŞUM
-
- İskele Babası
- Sunucu: Sancak
- Klan: Arzın Çocukları
Re: FARKLI BİR DÜSÜNCE YENİ BİR OLUŞUM
- Tydixx
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Klan: Arzın Çocukları
yok ilk değil bende denemiştim ama lanet olası lonca sistemi gelmeyince dağılmıştı doğal olarak.sunucunun ilk arz loncası olarakta tarihe geçmişti.hatta o lonca ilk muhafızı kesti vesaire vesaire
böyle bir topluluk için ne kadar birbirinizle bağıntılı olsanızda lonca eklentisinin gelmesi gerekiyor , hayatımda ilk defa önadla açılan loncaları burda görüyorum.Lonca dediğin bir adı olur , isteyen istediği karakteriyle katılır önad almadan , yeni char kasmak zorunda olmaz , loncanın bir leveli ve puanı olur onlarla bir takım eşyalar vb. alınır.Hala şu sistem gelmedi ya helal olsun.. /l eklemeyi biliyorlar ama 
Katib ol sabahın ilk ışıklarına gönlüm al senin ayakların altına ser yağmuru bırak güneşimi al götür herşeyi bir Rap'i ver bana
Tydixx
Bozkurtydixx
Jellybon
www.myspace.com/dhoodrapfamily
Tydixx
Bozkurtydixx
Jellybon
www.myspace.com/dhoodrapfamily
- Parthenious
- Sahaf Yardımcısı
- Klan: Lodos
Bahsettiğin şekilde ön ad olmadan, karakter kasmadan dahil olunabilecek ilk Topluluk Raiders Of Anatolia'dır ve bu topluluk İkv yönetimi tarafından lonca olarak tanınan tek topluluktur.. Nisan 2007'de kurulmuştur ve halen Eminönü, Teşkilat ve Tılsım sunucularında faaliyetlerine devam etmektedir.. Kısa sayılabilecek bir dönem sunucumuzda da faaliyet göstermiştir.. Bu yanlışınızı da düzeltelim..Gokxyancy yazdı:arkadaslar bu günlerde gördükki lonca olayı artık sadece isim ve nam yapma ya dayanır olmuş. oyuna birlik, beraberlik, dostuk,yardımlaşma vs kavramlar yok olmuş . cok sevdigim bi arkadasım [ Kızılyangın ] la beraber bi LONCA diyl Topluluk oluşturmaya karar verdik. ve bu zanledersem ikv tarihindede yaşanmıs bisey diyl. bu olayın loncadan farklarından biri ise çar konusu dedigim gibi bu bi lonca diyl bu bi topluluk burda kardeslik dostluk yardımlasma vs kavramların hepsini görücez ve car kasma gibi bi düsüncemiz yok 1 isimden dolayı herkes saten toplulugun üyesi oldugunu bellii edecektir. suan icin diyilecek tek söz oluşum halindeyiz yakında genel bi bildirim yapıcagız ...
SAYGILAR...
Bu arada Gökxyancy sanırım eski karakterin Rizelii idi..
Ayrıca Nedim kardeşime de katılıyorum..
Başarılar..
ΡΛЯΤΗЭИЮUS
- Drowxminatour
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Klan: Lodos
Başarılar Gökhan :geek:
[*]Viktoriaxbuse[*][/b][/i][/color]
Bastığın yerleri 'toprak' diyerek geçme, tanı!
Düşün altındaki binlerce kefensiz yatanı.
Sen şehid oğlusun, incitme, yazıktır, atanı.
Verme, dünyâları alsan da bu cennet vatanı.
[*] Drowxminatour [*][/b] [/i] [/color]
Bastığın yerleri 'toprak' diyerek geçme, tanı!
Düşün altındaki binlerce kefensiz yatanı.
Sen şehid oğlusun, incitme, yazıktır, atanı.
Verme, dünyâları alsan da bu cennet vatanı.
[*] Drowxminatour [*][/b] [/i] [/color]