Ben senin bloklama almayı hakedecek bir oyuncu olduğunu düşünmüyorum muhtemelen bir yanlışlık olmuştur üye destek forumunu doldurmanı önerebilirim ancak yapabileceğim yardım bundan ibaret maalesef...huseyindogan yazdı:bilmiyorum kardeşim mail gelmediDeliRockci yazdı:Bloklandı derken süresiz bi bloklanma mı?
Huseyindogannn adlı çarım bloklanmış ...
- DeliRockci
- İri Fare Avcısı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Huseyindogannn adlı çarım bloklanmış ...
IKVONLINE
Asistan Delirockçı
Asistan Delirockçı
- huseyindogan
- İskele Babası

teşekkürler kardeşim ...doldurduk hala cevap bekliyorz ama bi sonuç alabileceğimi sanmıyorum...DeliRockci yazdı:Ben senin bloklama almayı hakedecek bir oyuncu olduğunu düşünmüyorum muhtemelen bir yanlışlık olmuştur üye destek forumunu doldurmanı önerebilirim ancak yapabileceğim yardım bundan ibaret maalesef...huseyindogan yazdı:bilmiyorum kardeşim mail gelmediDeliRockci yazdı:Bloklandı derken süresiz bi bloklanma mı?
Hüseyin DOĞAN
- 1EngiN1
- Antrepo Bekçisi

..... Şu tarihte çarım bloklandı fakat bir hata yaptığımı düşünmüyorum bir daha kontrol etmenizi talep ediyorum . karakter adını da yazın .
Etolford ///// Eminönü //// Fierce
- oligarshi
- Cin Avcısı

- Lonca: Aldem
onu nereye göndericez1EngiN1 yazdı:..... Şu tarihte çarım bloklandı fakat bir hata yaptığımı düşünmüyorum bir daha kontrol etmenizi talep ediyorum . karakter adını da yazın .
* Ya bir yol bul, ya bir yol aç, yada yoldan çekil.
2007 - ?
2007 - ?