Respitex GünceL Kadro *

Meran sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
SahMeraN
İskele Babası
İskele Babası

Re: Respitex GünceL Kadro *

Mesaj gönderen SahMeraN »

Ben senın kardesım falan değilim embesiL . kım oLdugun benı bagLamaz 2 gune kadar o hesapta kadır wardı.asılsız ve şerefsizce düşünceler ha ortağını hiç tanıyamamıssın.Sor kendısıne ne dıyecek bakayım.Byatak hesabı neden banladı ben loncadan neden cıktım ? ve bana 3 kurus para yok dıyen hangınız ısenız yıne benı baglamaz.Gır oyuna parayı karsılastıralım.
Kullanıcı avatarı
Megaxmustafa
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Meran
Klan: Lodos
Lonca: MeGaxMuStafa

Mesaj gönderen Megaxmustafa »

Loncanıza basarılar dılerım
MeGaxMuStafa
Respitexrash
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen Respitexrash »

Adamlık para ile değil şerefle , namusla belli oluyor . ki sende bu vasıfların hiç biri bulunmadığı için senin anlaman uzun sürücek . ortağım hakkında da emin ol senden yada bi başakasından daha fazla bilgim var . zaten benim onu ortaklığa almakla anlaman lazımdı ama sende nerde o beyin . İsyanbul . herkes tanır beni . senin gibi bi kaç iti kopuğun yüzünden ne itibarımız azalır nede artar . Şu aptallığa bi son verip o lanet olası çeneni kapa ! Ki açsanda kale alınıcak değerde degilsin .

Saygı Hakedene !

RespitexRasH - İsyanbuL
Respitexrash
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen Respitexrash »

Tşk Ederim Mustafa Kardesim ..

RespitexRasH
Kullanıcı avatarı
ByaTTacK
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen ByaTTacK »

mehmet ogLum senı loncaya sadece devet ettım yalvardıgımı ben hıc hatırlamıorum bu 1 2 .sı ıse sen paranla bana hava atmaya calısma ben byatak la mılelte para dagıtıodum kendını cok bıse gorme 3. byatak pkk yuzunden ban yemedı chost beni kıskırttı bende ana avrat duz gttim ama sen pkk dıye devam etmeye dırenırsen emın ol kı senı oyunda yasatan cok namert tır . . . bana para ıle hava atan cocugun carındakı ıtemlerı ben cok ıyı bılıorum senin o seti topalsan benim byatak ıtemlerı kadar olamaz . . . siz kenıdınızı ovmek ıcın param var dıyıp adamları takmazken ben adamlara para verıordum kı sizin gibi ac gozlu olmadıgımıkanıtlamak ıcın artık Sen dmeyı gectım cunku artık dusmanımsın. . . senin paran erkek sıfaya yetmedıgı ıcın gıdıp byn sifacı kurdugunuda bılıoz . . ban hava atarken kenıdını bıl cunku meranda ıstemedıgın kadar kısı hakkında gızlı bılgıye sahıbım .. . BEn pkk lı olsam BETA VE MEGA loncası ile aram o akdar ıyı olmaz waffenlerde beni takmazlardı . . .

bu forumdakı sıvaslıxyıgıdo dedıgın kısı oyundakı sıvaslıxyıgıdo deıl adam bana oyunda ben senin hakkında herhangı bırsey yazmamısım dıo . . .

eger Bir daha benim hakkımda konuda bır sey yazarsan seni yıkarım + hımotep le kavga etmıssın ona bir laf daha soylersen bılkı senı yakarım . . .

...:::ByaTaK:::... ...:::SiRRasH:::... ...:::RespitexfowL:::... ...:::SaThaNiSTh:::...

ya oLdugun gibi gorun yada gozume gorunme . . .
Resim

Ya oLduguN gibi goruN yada gozuMe goruNMe . . .
Kullanıcı avatarı
SahMeraN
İskele Babası
İskele Babası

Yerim sizin havanızı . . PKK lı değilsinde neden PKK lıyım dedin lan ? Param yetmediği için kadın şifa açtım ha ? O kadar charım warkı hiç bayan hesabım olmadığı için açmıştım.Ayrıca hatırlatırım.Benım erkek sıfamda war.Kadın sıfaya para vermemek ıcın actıysam İbni cevriye set urban tora set ( takılar dahıl) ne bu ekmek parası mı ? onu bunu gectım loncadayım dıye sana sıfanın k adı sfıreyı verdım.dusunsene senın mılyonların olsa sıfreyı bana verır mısın ? vermezsın.verdiğim hesap o an çöptü.sımdı sıfreyı deıstırdım.gel ıtemlerı yansıtayım aktardım kasadan.para dan cok fazla soz etmıssın istediğin zaman gel bankada parayı karsılastıralım.sana son lafım bu kımın parası az gelırse cok olanda kalcak parası sen tum loncanı alda gel.cok cıddıyım . butun varını yoğunu al gel. dılencısın olum sen 39 zamanında herıfın bırı dağıtıordu bono falan birbirinizi yiyecektiniz onları almak için.şimdi tepemize mi cıktın.bütün lonca kasanı paranı ıtemını charını al gel az parası olan cok olana verecek ;) senin varın yoğun tüm servetin İbni cevriye set. sen o ibni cevriye seti itemler ucuzlayınca dızdın.ben imperio nun takıları ilk piyasadayken tane 70 er m den aldım 2 takı setıne bedeldi o zamankı fıyatıyla.Fevzi cevriye set -ibni cevriye set-yucelen ard-urban tora set. - 2 tane ejder malzemesı -1 ashab malzemesı 2 milyarda nakıt paraya sahıptım o zman tamamını sattım ancak suan elımdekı para bıle senı satın alır.aklını parayla bozarım senin.her neyse para yı . . .et. ben sorduğumda neden pkk dedıler ? cevap versene ? byatakda o yuzden banlandı klandan kavga edıordunuz Kındar geldı susuturdu sızlerı sonra banı yedınız.
Kullanıcı avatarı
SahMeraN
İskele Babası
İskele Babası

Kullanıcı avatarı
SahMeraN
İskele Babası
İskele Babası

Karakter Adı Byatak Ceza nedeni Siyaset Ceza Süresi 999 Ceza Tkr. 2

Gerisi Teferruattır.Alayına qıDer . .
Kullanıcı avatarı
SahMeraN
İskele Babası
İskele Babası

http://ikvforum.mynet.com/ikv_f/index.p ... 869.0.html

Eski forumdan alıntı . . Mesajlarıda okumanız dileğiyle gerisi teferruattır. .
Kullanıcı avatarı
SahMeraN
İskele Babası
İskele Babası

Bu herifte kıl olan bır tek bız değilmişiz :) http://ikvforum.mynet.com/ikv_f/index.p ... 398.0.html

“Genel Sohbet” sayfasına dön