KadiM'in Hazin Sonu =)

Beyaz Köşk sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Karaseytan
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Arzın Çocukları

Re: KadiM'in Hazin Sonu =)

Mesaj gönderen Karaseytan »

Karaseytan yazdı:Açıkcası cevab vermek istemiyorum burada fark ettiyseniz Grupxseksendört Şerefsizine bir yukarıdaki iletilerde cevab yazdıktan sonra bana böyle bir suçlama yaptı.
!!! Senin gibi köpekleri susturmak boynumun borcu derdim fakat,artık bu işlerle BELEDİYE BAŞKANLARI ilgileniyor ya da bir kaç alt kademe Zabıtalar senin gibi KÖPEKLERİ ZEHiRLİYOR , Grupxseksendört ama nedense seni zehirleyememişler.!!!
Başkalarına iftira atmak,haklarını yemek senin işinse,köpekleri CEHENNEMDE KARŞILAMAKTA BENİM İŞİM OLACAK. :evil:
€sàRéT DaqLàRıNd GüL oLmàKTàNSà,HüRRiYéT DàqLàRınDà DiKéN oLmàYı TéRciH €déRim..!!!
♥♥♥ ThKO ♥♥♥

SàygıLàRımLà ;[Kà®àşéytàn & Kà®àşéytànx & Tu®ànhüs®àn]
Kullanıcı avatarı
Shizofren
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Shizofren »

Güncelleme **
~ K u k L a c ı ~

~ Şeytan Ayrıntıda Gizlidir ! ~

~ Destek İletişim Adresi : http://www.istanbuloyun.com/support.aspx ~
Rocco01
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen Rocco01 »

Ardadaslar sıze anlatamıom qalıba Olum İtemlerını ben almadım dıom daha fazla konuspta adamın hasabını bozmayın ayrıca sen ıtemlerıne sahıp cıkamıyorsan bundan banane ıtemlerıne sahıp cık mal gıbı ona buna werme sonrada ıt gıbı qelıp te buralarda hawlama teneqe bı daha burada oyle mal mal konusupta formu kırletmeyın....

Roccoxunruly
Kullanıcı avatarı
Shizofren
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Rocco01 yazdı:Ardadaslar sıze anlatamıom qalıba Olum İtemlerını ben almadım dıom daha fazla konuspta adamın hasabını bozmayın ayrıca sen ıtemlerıne sahıp cıkamıyorsan bundan banane ıtemlerıne sahıp cık mal gıbı ona buna werme sonrada ıt gıbı qelıp te buralarda hawlama teneqe bı daha burada oyle mal mal konusupta formu kırletmeyın....

Roccoxunruly

Rocco i$ine qeLmedimi ? OrtakLiqin Bariz beLLi oLduqu konu$maLar yapiyorsun :) Kimseye havLadiqimiz yok eğer HAK aramak havLamaksa ben havLarim karde$im i$ine qeLmiyorsa Kankana söyLede benden patLattiqiniz itemLerimi verin ;) maL kankan hack yemi$ ne hikmetse Msn kuLLanmayan adamin msn'si nasiL patLatiLir anLamiyorum ;)

Roccoxunruly kendini kurtaramazsın karde$im. Sonuna kadar burdayım!
~ K u k L a c ı ~

Kullanıcı avatarı
Shizofren
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

İnsanOğLu HiLekardır Kimse BiLmez Fendini,Kime İyiLik Yaparsan Ondan KoLLa Kendini. . .!
~ K u k L a c ı ~

Kullanıcı avatarı
Shizofren
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Güncelleme *
~ K u k L a c ı ~

Rocco01
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen Rocco01 »

Bi #@!? ta yapaman Sen teneqe
Kullanıcı avatarı
azizcan
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen azizcan »

Tuna üstüne bastın ayağını çek ;) Çok doğru söz kardeşim. Hemde çok çok doğru. Ben bu ali'yi adam ettim başımıza cıktı. Benım itemlerimle,Benm charlarımla adam oldu adını duyurdu. Benım full yucelen ard setımı butun ıtemlerımı caldı. Sonrada gitti charı 4ay vermedı ve gerı verdıgınde charlar cıplak++kplerı harcanmıstı. Dedım kım yaptı? Dedı bana ben bılmıorum zorla aldım bende. Onun için bunun hayatı yalan. Rocco Grpx84te dedi Rocco ortaqım benım die. Onun için burada böyle konusmalarla bızım itemlerimizi çaldığınz gibi vaktimizide çalmayın köpek. Az kaLdı sabredin 2nizde gereken dille konusacam az kaldı ;)
Resim
Kullanıcı avatarı
Shizofren
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

azizcan yazdı:Tuna üstüne bastın ayağını çek ;) Çok doğru söz kardeşim. Hemde çok çok doğru. Ben bu ali'yi adam ettim başımıza cıktı. Benım itemlerimle,Benm charlarımla adam oldu adını duyurdu. Benım full yucelen ard setımı butun ıtemlerımı caldı. Sonrada gitti charı 4ay vermedı ve gerı verdıgınde charlar cıplak++kplerı harcanmıstı. Dedım kım yaptı? Dedı bana ben bılmıorum zorla aldım bende. Onun için bunun hayatı yalan. Rocco Grpx84te dedi Rocco ortaqım benım die. Onun için burada böyle konusmalarla bızım itemlerimizi çaldığınz gibi vaktimizide çalmayın köpek. Az kaLdı sabredin 2nizde gereken dille konusacam az kaldı ;)
Akşam oyundayken Grupxseksendört Oyuna girdi.. Direk pm attim tabi Ş....siz İtemlerimi ver diye.. Sonra çok geçmeden bi pm geldi.. Tuna Ben ..... Grupxseksendört ve Kanunxshark eminönü'nde yanyana'lar diye.. Hemen sordum Kanunxshark 'ın elinde ne var? Kafa koparan mı? Balyoz mu? Kafa Koparan vardı dedi.. Hemen SS al benim itemlerim onda dedim. Büyücüyüm dedi depar atarak uzaklaştılar dedi.. 2 dakika sürmedi Kanunxshark ve Grupxseksendört çevrimdışı oldular oyunda ve sonra Kanunxshark oyuna tekrar girdi. ( İkisi'de Arkadaş Listemde Ekli ) bide bu olaydan önce Kanunxshark ve Olayın 3. Kahramanı Roccoxunruly Ada'da görünüyorlardı ama ne hikmetse adanın her yerini dolaştım Fener harici çünkü oraya gidemiyorum şifacı çarımla fakat 2 şahsa da rastlıyamadım ???

Gün Olur Devran Döner.. Horoz .... Tavuk .....

Roccoxunruly & Kanunxshark & Grupxseksendört Bu Sözümü Kafanıza Öyle Bir koyun ki hiç unutmayin :evil:
~ K u k L a c ı ~

Kullanıcı avatarı
amonra153
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen amonra153 »

Shizo biri Grupxseksendört'e daldığında başta sen , laf attığında sen peki itemlerin çalınınca NEDEN biz ?

“Genel Sohbet” sayfasına dön