Rizelimm yazdı:MEGAŞİFA ya hediyem bu 3 lonca birleşip sancaktan çıkamadıkları fotoları çekecektim ama rakibimi küçük durumu düşürmek adetim değil )
Kesin ÖyLedir Rave Denen Adam.Seni Tanımıyorum , Tanımam İçinde Bi Nedenimin OLmadığı buraya Yaptığın Loncanı Dahada Düşürücek YorumLarından Kendini BeLLi Ediyor.Neyse Burdan Loncana SesLeniyorum Bizim Sizin Hakkınızda Bu Tür ŞeyLeri YazdıkLarımıza Çocukça HareketLer DiyenLer Bu Konuya Ne Diyecekler Buyursun OkusunLar.
ELaLemin Derdi Biz OLmuşuz , Demekki Zamanında İyi Koymuşuz ...
Meranda barış ve beraberlik için vardınız degil mi ?
Şerruh Biz Adamına Göre MuameLe Ediyoruz.Eğer O Adam Beni Düşman Gibi Görüyosa Ben Onu Dostum Gibi Göremem Dimi ?? Neyse bu Konu Çok Uzadı... Daha Yorum Yapmıcam ...
Eee tamam işte kardeş senin dedigin gibi düşman göreni dost görme bunu bende,sende,oda yapıyor Konuyu acan ve yorum yapan arkadaşlar eglenmek için yapmışalar bunu büyütmenin ne anlamı var ?
Forumu eglenmek için kullanalım
Rizelimm yazdı:MEGAŞİFA ya hediyem bu 3 lonca birleşip sancaktan çıkamadıkları fotoları çekecektim ama rakibimi küçük durumu düşürmek adetim değil )
Kesin ÖyLedir Rave Denen Adam.Seni Tanımıyorum , Tanımam İçinde Bi Nedenimin OLmadığı buraya Yaptığın Loncanı Dahada Düşürücek YorumLarından Kendini BeLLi Ediyor.Neyse Burdan Loncana SesLeniyorum Bizim Sizin Hakkınızda Bu Tür ŞeyLeri YazdıkLarımıza Çocukça HareketLer DiyenLer Bu Konuya Ne Diyecekler Buyursun OkusunLar.
ELaLemin Derdi Biz OLmuşuz , Demekki Zamanında İyi Koymuşuz ...
Meranda barış ve beraberlik için vardınız degil mi ?
Şerruh Biz Adamına Göre MuameLe Ediyoruz.Eğer O Adam Beni Düşman Gibi Görüyosa Ben Onu Dostum Gibi Göremem Dimi ?? Neyse bu Konu Çok Uzadı... Daha Yorum Yapmıcam ...
Eee tamam işte kardeş senin dedigin gibi düşman göreni dost görme bunu bende,sende,oda yapıyor Konuyu acan ve yorum yapan arkadaşlar eglenmek için yapmışalar bunu büyütmenin ne anlamı var ?
Forumu eglenmek için kullanalım
herkezi muhatap almıcan şerruh bırak ne derlerse desinler benim ne amaçla bu konuyu açtığım açıkça bellidir yorumun için saol
Foruma taşınmasıda güzel fakat bu şekilde olmaması gerekir diye düşünüyorum.Rakibe saygı herseyden önemlidir.
Yalnızsavascı bence savunma yapma . Çünkü Megaşifaya yazılması onun güçlü ve dişli bir rakip olduğunu gösterir Onlar farkında olmadan gücünüzü gösteriyor.
Rizelimm'e zamanında çektirdiğimiz acı yüzünden sanırım özür dilememiz gerekir.
SİVRİ ADA'da 3 , 5 muhafız kesip foruma fotoğraf koymanın amacının başarı olduğunu
düşündüğün için seni tebrik ediyorum.Üzerinde inşallah bu yorumlar için baskı hissetmessin.
Uzatmayacağım ; başarılarının devamını diliyorum.Umarım birgün yere göğe
sığdırılamazsın .
SİVRİ ADA'da 3 , 5 muhafız kesip foruma fotoğraf koymanın amacının başarı olduğunu
düşündüğün için seni tebrik ediyorum.Üzerinde inşallah bu yorumlar için baskı hissetmessin.
sığdırılamazsın .
Delixrealist
Mega Loncası'ndan ayrıLmış buLunmaktayım,MegaxreaList çarımın artık Lonca iLe aLakası kaLmamıştır.
sığdırılamazsın .
sığdırılamazsın .
Sadece gülüyorum
aahaha demin yazdığını hemen değiştirdi ahahahaha tam bnde yorum yazmaya hazırlanıyodm zaten cevap vermiş sayılıyon diye ama akıllık etti hemen gerisini sildi la
İmzanızda paylaştığınız hakaret içeren içerik nedeni ile imza hakkınız kaldırılmıştır.