Enerji/Kudret'le TANKLIK AYARLAMASI

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
snmz35
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Eminönü

Re: Enerji/Kudret'le TANKLIK AYARLAMASI

Mesaj gönderen snmz35 »

bence bu hali gayet iyi ;)
Göster
Tahammül

Seviyoruz bu hayatı
Kullanıcı avatarı
Petcarar
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Petcarar »

arkadaşım kafayı mu üşüttün? max kudret 3 efsunlu set bile giysen maksimum 3 vuruş fazla vurursun yani 3kat fazla vurursun.ama max seti giydinmi 10 KAT fazla vuruyorsun.max kudret itemle dps falan olunmaz.

ha ayrıca, itemiyle tankım diye laf yapan adama binaen, tanklık itemde değil yürekte biter.grup bölgesinde arkana 5 şifa alamazsın.
Kullanıcı avatarı
Rapid
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Rapid »

biz buralara yazsakta hiç bi işe yaramıyorki. kimsenin tınladığı yok. desteğe yazsakta 1 teselli cevabı veriyorlar o kadar, gerisi yok.
ResimResim
Kullanıcı avatarı
Barmen
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Anka
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Barmen »

snmz35 yazdı:bence bu hali gayet iyi ;)
"Biz Dost Şarabı İçenLerdeniz "

İstanbulu Esrar Sarmış , Yar beni Bırakıp Karanlıklara Bulaşmış ,

Kerpiçtenden Duvar , Sosyeteden Adam OLmaz " [/b]
Kullanıcı avatarı
complex
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen complex »

Hermanxllxserman yazdı: burnuma Çalıntı kokusu gelior :D sinirlendim kötü bi fikir benim tank Çarı fikrm daha ii :) Aabi'm oqe.
Şu cevap sana yeter :arrow: saçmalıyorsun.
snmz35 yazdı:bence bu hali gayet iyi ;)
Ne hali merak ediyorum, şu an bir hali mi var tanklığın? 2 dakika önce Sığınak'ı bitirmiş, foruma girmiş gibi yorum yapıyorsun.
APCAĞAApçağa
Ŧıгคt özɠüภ

________________________________________________________________________________________
Kullanıcı avatarı
complex
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü

Mesaj gönderen complex »

Petcarar yazdı:arkadaşım kafayı mu üşüttün? max kudret 3 efsunlu set bile giysen maksimum 3 vuruş fazla vurursun yani 3kat fazla vurursun.ama max seti giydinmi 10 KAT fazla vuruyorsun.max kudret itemle dps falan olunmaz.

ha ayrıca, itemiyle tankım diye laf yapan adama binaen, tanklık itemde değil yürekte biter.grup bölgesinde arkana 5 şifa alamazsın.
Zaten dizeceğimiz eşyalar şu şekilde olacak demiştim: Max. Hasar/Saldırı+Kritik :!:
Bunlara kudret efsunu da eklettirecez. Eklenen kudret efsununun da ne kadar kudret arttıracağını geliştirici daha iyi bilir. Yani 5 vuruş fazladan yapsak kesesine bereket o geliştiricinin. :)
APCAĞAApçağa
Ŧıгคt özɠüภ

________________________________________________________________________________________
Kullanıcı avatarı
complex
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü

Mesaj gönderen complex »

Tanklar, Max. Hasar giymeden tek hiddetle yaratıkları kendinde tutabilirse iyi o halde, Gup Bölgeleri pek de zor olmaz. Ayrıca bir şey dikkatimi çekti, eğer tankın enerjisi ne kadar fazlaysa şifanın da şifalaması o kadar az olur. O yüzden savunma ve zırh her zaman daha iyi.
APCAĞAApçağa
Ŧıгคt özɠüภ

Kullanıcı avatarı
Gazap
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen Gazap »

DoGanSarLi yazdı:Bnece böyle değil ama diğer online oyunlardaki Tanklık kavramının bizim oyunumuzda da tam anlamıyla olabilmesi için:

a) Beceri, zeka, bünye gibi puanları kendimiz vermemiz gerekir.

b) Kendi dağıtacağımız Beceri, zeka vb. puanları sayesinde yeni yeteneklere kavuşmalıyız. Örn. Zeka'ya 50 puan verdiğimizde, Hiddet azaltıcı yeni bir yetenek gelmeli.

c) Enerji ve Kudret'i kendimiz dağıtmalıyız.

d) Yeni dirençler eklenmeli
Meteor guncellemesınden oncekı sıstemde karakterımızın Zeka-Bunye-becerı-guc bu karakterıstlık ozellıklerını bız oyuncular ayarlıyorduk Mesela Zeka kudret verıyor Bunye enerjı artırıyor Becerı daha sık ve guzel vurmamızı saglıyor Guc ıse sert vuruslar ıcındı

Fakat sacma bır guncelleme ıle oyunun ıcıne ederek kendı kafalarına gore bır sıstem duzenledıler sırf bu sıstem yuzunden oyunu bırakan emektarlar oldu.Mısır carsı onunde bır cok protestolar oldu oturma eylemı yaptık fakat yonetım her sey sızın ıcın adı altında bana gore sadece sacmalık olan bır acıklamayla yetınmeye calıstı.Calıstı dıyorum cunku kendılerıde bunun yanlıs oldugunun farkındalardı.Neyse olan oldu bız yonetımde degılız kı onlara onerıde bulunalım.Elımızdekıyle yetınecez genede oyunda emegı gecen herkeze tesekkuru bır borc bılırım,cunku ılk kez dunyada bır onlıne oyun sıstemı oldu ve buna sahıp cıkmalıyız ne kadar hatalar kusurlar olsada affola dıyoruz :)
Kötülerin insanlığa zulüm ettiği bir zamanda,kalpleri kararmışların çığlık seslerini duymuyorsan,daha İNZAR gelmemiş demektir.

Gazapateşi Lycanx Gazapşifa İnzarr
DoGanSarLi
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen DoGanSarLi »

Gazap yazdı:
DoGanSarLi yazdı:Bnece böyle değil ama diğer online oyunlardaki Tanklık kavramının bizim oyunumuzda da tam anlamıyla olabilmesi için:

b) Kendi dağıtacağımız Beceri, zeka vb. puanları sayesinde yeni yeteneklere kavuşmalıyız. Örn. Zeka'ya 50 puan verdiğimizde, Hiddet azaltıcı yeni bir yetenek gelmeli.

Meteor guncellemesınden oncekı sıstemde karakterımızın Zeka-Bunye-becerı-guc bu karakterıstlık ozellıklerını bız oyuncular ayarlıyorduk Mesela Zeka kudret verıyor Bunye enerjı artırıyor Becerı daha sık ve guzel vurmamızı saglıyor Guc ıse sert vuruslar ıcındı

Fakat sacma bır guncelleme ıle oyunun ıcıne ederek kendı kafalarına gore bır sıstem duzenledıler sırf bu sıstem yuzunden oyunu bırakan emektarlar oldu.Mısır carsı onunde bır cok protestolar oldu oturma eylemı yaptık fakat yonetım her sey sızın ıcın adı altında bana gore sadece sacmalık olan bır acıklamayla yetınmeye calıstı.Calıstı dıyorum cunku kendılerıde bunun yanlıs oldugunun farkındalardı.Neyse olan oldu bız yonetımde degılız kı onlara onerıde bulunalım.Elımızdekıyle yetınecez genede oyunda emegı gecen herkeze tesekkuru bır borc bılırım,cunku ılk kez dunyada bır onlıne oyun sıstemı oldu ve buna sahıp cıkmalıyız ne kadar hatalar kusurlar olsada affola dıyoruz :)
Zaten Tanlık kavramı başlıbaşına özel bir kavramdır. Bunu oyun değil oyuncu ayarlamalıdır. Eğer her karakterin puanları eşit olursa Tanklık, Dps ve Şifacı oynayışı kavramı diye bir şey olmaz. En güzel örnekde Silkroad. Tank karakterler en çok bu oyunda ön planda. He bazı arkadaşlarımızda 'Öznetilik yapmayın, başka oyunlardan alıntı yapmayın' diyor. Maden özentilik yapmayalım o zaman oyuna Tanklık kavramının getirilmemesi lazım.
Kullanıcı avatarı
complex
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü

Mesaj gönderen complex »

DoGanSarLi yazdı:
Gazap yazdı:

Zaten Tanlık kavramı başlıbaşına özel bir kavramdır. Bunu oyun değil oyuncu ayarlamalıdır. Eğer her karakterin puanları eşit olursa Tanklık, Dps ve Şifacı oynayışı kavramı diye bir şey olmaz. En güzel örnekde Silkroad. Tank karakterler en çok bu oyunda ön planda. He bazı arkadaşlarımızda 'Öznetilik yapmayın, başka oyunlardan alıntı yapmayın' diyor. Maden özentilik yapmayalım o zaman oyuna Tanklık kavramının getirilmemesi lazım.
Tanklık hakkında hiç SRO oynuyan biri yorum yapmadığı için bir şey diyemiyordum ama SRO'da da savaşçılar sadece buff'luyor, lure yapıyor, o kadar. Bizim lure yapacak Dikkat Dağıtma'mız var ama bir sürü kudret yiyor ve buff için sadece Sakınma'mız var, tank olacaksak bufflarımız gelmeli. SRO'da tanklar partinin vazgeçilmezi, büyücü her türlü bulunuyor zaten.
APCAĞAApçağa
Ŧıгคt özɠüภ

“Genel Etkileşim” sayfasına dön