melodrama44 yazdı:Ejder tabii ki hakkediyor ama şöyle bir düşünceniz olmasın ben ejderi aldım her vuruşum kritik herkesi keserim. Çünkü ejder asayı tek başına takınca 4.3 lük bir kritik oranı geliyor.Buda o kadar büyük bir değer değil.Üstünüzü full kritik yaptıktan sonra ise 18.3 lük veya biraz daha fazla kritik oranınız olur o zaman ejder ne demekmiş anlarsınız.
Ayrıca ejder 18 mavi topaz yapmaları kötü olmuş çünkü herkes üretiyor 36 mavi topaz olsaydı daha güzel olurdu
bir şeyi düzelteyim ejder asa tek başına 3.2 buyu krıtık verir
geri kalan düşüncelerine bende katılıyorum kadir.
BÜYÜNÜN İRFANINI HERKES ANLAYAMAZ
Gereksiz oyun yoktur,farklı zevkler ya da eksik bakış açısı vardır
http://video.mynet.com/zalo6262/Istanbul-kiyamet-vakti-kont/388031/
video.mynet.com'un en cok ızlenen 6. videosu bir kerede sen izle..
KONT
Doğrusunu söylemek gerekirse ,ben Ejder Asa'yı başta görünüşü için ürettim, ki bana göre görünüş olarak en iyi şaheser.Bir başka şahsi düşüncem de ,şaheserlerin içinde en iyisinin Ejder Asa olduğu.Diğer eşyalarına güvenenlerin üretmesini şiddetle tavsiye ederim.Ama eşyalarınız iyi değilse çok büyük bir fark yaratamazsınız.
melodrama44 yazdı:Ejder tabii ki hakkediyor ama şöyle bir düşünceniz olmasın ben ejderi aldım her vuruşum kritik herkesi keserim. Çünkü ejder asayı tek başına takınca 4.3 lük bir kritik oranı geliyor.Buda o kadar büyük bir değer değil.Üstünüzü full kritik yaptıktan sonra ise 18.3 lük veya biraz daha fazla kritik oranınız olur o zaman ejder ne demekmiş anlarsınız.
Ayrıca ejder 18 mavi topaz yapmaları kötü olmuş çünkü herkes üretiyor 36 mavi topaz olsaydı daha güzel olurdu
Bir de karakterin kendisinden %1 kritiği var arkadaş onu da hesaba kattı sanırım.
Bir de karakterin kendisinden %1 kritiği var arkadaş onu da hesaba kattı sanırım.
hmm tamam kusura bakmayın ben onu hesapa katmadım.
Gereksiz oyun yoktur,farklı zevkler ya da eksik bakış açısı vardır
http://video.mynet.com/zalo6262/Istanbul-kiyamet-vakti-kont/388031/
video.mynet.com'un en cok ızlenen 6. videosu bir kerede sen izle..
KONT