Bu Kadar salaklık olamz yaxYuRtSeVeNx yazdı:Graffex yazdı:ArzLar kesıoR adam sonRa qidiP foTo aLıyo oLeyyy İsmeTi kesTim dioRxYuRtSeVeNx yazdı:evet ismeti kestim daha önce böle konu açtım gülmüştünüz alın size Foto :lol: :lol:
![]()
![]()
![]()
![]()
Kskananalar ÇATLASIN İKİ 'e Bölünsün:D:D:D kızma dostum oyun bu
İsmeti kestim
- Slyrapxottoman
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
Re: İsmeti kestim

~~Barış~~
- xYuRtSeVeNx
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
Slyrapxottoman yazdı:Bu Kadar salaklık olamz yaxYuRtSeVeNx yazdı:Graffex yazdı:ArzLar kesıoR adam sonRa qidiP foTo aLıyo oLeyyy İsmeTi kesTim dioRxYuRtSeVeNx yazdı:evet ismeti kestim daha önce böle konu açtım gülmüştünüz alın size Foto :lol: :lol:
![]()
![]()
![]()
![]()
Kskananalar ÇATLASIN İKİ 'e Bölünsün:D:D:D kızma dostum oyun bu
![]()
Senın ısmetı kesmen ıcın Tıkladıgın yerde yesıl deıl KIRMIZI Yuvarlak lar olusması lazm :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
lan qa geriizekalı biz orda makara tukarı yapıyoz amaç eglence olsun die konu açıyoz tek sen mi akıllısın qa öküzü ne kadar dingil insansın sen ya maloz

Ne Mutlu Türküm Dİyene !
anladığım kadarıyla arkadaş arz çarındayken toplanıp kesmişler eğlence olsun diyede lodos çarına geçip foto almış ben kesdim demiş olayı çok abartmışsınız

- veym2
- Tılsım Tanığı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Kara Deniz Yıldızları
bende kadim hidrayla yeşil hidraya tek attım 
- xYuRtSeVeNx
- Işık Hanım'ın Elemanı
MORDuMan yazdı:anladığım kadarıyla arkadaş arz çarındayken toplanıp kesmişler eğlence olsun diyede lodos çarına geçip foto almış ben kesdim demiş olayı çok abartmışsınız
tebrrik ediyorum herkes snn gibi düşünemiyo herkes yanlış anlıyor kafa basmıyor heralde onların saol.

Ne Mutlu Türküm Dİyene !
Allah vergisi napasn kullanmasını bilenexYuRtSeVeNx yazdı:MORDuMan yazdı:anladığım kadarıyla arkadaş arz çarındayken toplanıp kesmişler eğlence olsun diyede lodos çarına geçip foto almış ben kesdim demiş olayı çok abartmışsınız
tebrrik ediyorum herkes snn gibi düşünemiyo herkes yanlış anlıyor kafa basmıyor heralde onların saol.

ismetin yattığı yer bile saçma nasıl bir arz oraya çıkabilirki lodos muhafızları hemen kalkıyor adamı alırlar anca duvardan çekmeleri lazım ismetiGenius yazdı:Yhaw şöLe saçma konular açmaın.Lodos İken ismeti kesmiş hehh... Kestim diorsun Zaten Arz charın olsun Yine Tek basına Kesemessin. Kestim KeLimesinde o Son m harfi seni iyice batırmış hehe
MegaxowL
Meran Sunucusu
Beyaz Köşk'ün Denizk' si

-
- Kadim Hidra Avcısı
- Sunucu: Meran
Bu Zeki Arkadaş eski forumda da Meran Sunucu Kanallarına böle bi konu açmıştır.Hee diyip geçmenizi öneririm.
- xYuRtSeVeNx
- Işık Hanım'ın Elemanı
sazan herif sanane sana sorup damı konu açcamVandervaart yazdı:Bu Zeki Arkadaş eski forumda da Meran Sunucu Kanallarına böle bi konu açmıştır.Hee diyip geçmenizi öneririm.

Ne Mutlu Türküm Dİyene !