2 Aylık Sessizlik ve Cevap Bekleyen Sorular?

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
RIPPER
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Karaköy

Re: 2 Aylık Sessizlik ve Cevap Bekleyen Sorular?

Mesaj gönderen RIPPER »

Windowss yazdı: 10 Tem 2026 02:51
RIPPER yazdı: 10 Tem 2026 01:57 Cevabı veriyorum.
aldım
Cevabı yöneticiler gibi verdim.
Cevabı yöneticiler adına biraz daha açık yazayım da tercümeye gerek kalmasın:

'Hiçbiriniz gerçekten umurumuzda değilsiniz. Yazdıklarınızı, oyuncu geri bildirimi olarak değil; birkaç gün sonra unutulacak forum mesajları olarak görüyoruz.

Oyunu makrolar ele geçirirken ses çıkarmadık. Kopyalar (dupe) ortalığı sardığında umursamadık. Küfürler edildi, kişisel veriler ifşa edildi, insanlar KVKK ihlalleri yüzünden mağdur oldu; yine ciddi bir adım atmadık. Oyuncuların yıllarca verdiği emek gözümüzün önünde değersizleşti.

Private server konusu gündeme gelince de birkaç göstermelik işlem yapıp "görevimizi yapıyoruz" görüntüsü verdik. Çünkü asıl önceliğimiz oyunun sağlığı değil, kasaya girecek para oldu.

Yarın yeni bir sunucu açarız, birkaç vaat veririz, birkaç eski anıyı pazarlarız; nasıl olsa yine gelir, yine harcarsınız diye düşündük.

Kısacası; hatalarımızdan ders çıkarmak yerine, oyuncuların bunları ne kadar süre sonra unutacağını hesapladık.'"
> RIPPER
> INDAREKO
"Mekanik, sabır ve strateji."
Kullanıcı avatarı
ZowieN
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos
Lonca: Teşkilat

Mesaj gönderen ZowieN »

12-13 yıl aradan sonra oyuna bir bakayım dedim yaklaşık 2 haftadır oynuyorum. Teşkilattaydım ve çarları Eminönüne taşıdım sağ olsunlar bir lonca buldum item konusunda çokça yardımları dokundu. Ama gel gör Kİ BOSS KESME KONUSU KARAKÖYDE ÇOK SIKINTI ADAMLAR BOSSLARI KAÇIRIYOR ÜSTÜNE DALGA GEÇİYORLAR BİZLE SİZE KESİM YOK DİYE. Adamlar 3-5 reçeteden 300-500 kazanacak diye oyun keyfimizin içine ediyorlar. Bunlara çözüm bulamayan yönetim oyuna mı bakacak? :D Benim umudum yok açıkçası aradan öyle sadece alışkanlıktan giriyorum adamlar teşkilat olmuş sağda solda çarları var boss kestirmiyorlar bizlere.
Never beleive someone who tells who they are.
Kullanıcı avatarı
Windowss
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Anka
Lonca: Judas Swing

Mesaj gönderen Windowss »

ZowieN yazdı: 14 Tem 2026 02:30 12-13 yıl aradan sonra oyuna bir bakayım dedim yaklaşık 2 haftadır oynuyorum. Teşkilattaydım ve çarları Eminönüne taşıdım sağ olsunlar bir lonca buldum item konusunda çokça yardımları dokundu. Ama gel gör Kİ BOSS KESME KONUSU KARAKÖYDE ÇOK SIKINTI ADAMLAR BOSSLARI KAÇIRIYOR ÜSTÜNE DALGA GEÇİYORLAR BİZLE SİZE KESİM YOK DİYE. Adamlar 3-5 reçeteden 300-500 kazanacak diye oyun keyfimizin içine ediyorlar. Bunlara çözüm bulamayan yönetim oyuna mı bakacak? :D Benim umudum yok açıkçası aradan öyle sadece alışkanlıktan giriyorum adamlar teşkilat olmuş sağda solda çarları var boss kestirmiyorlar bizlere.
neden ısrarla eminönü sunucusunda boss kesmeye çalışıyorsunuz anlamak güç..zevk meselesi tabii bir şey de diyemiyorum madem vakit geçiriyorsun bab-ı ali ya da galata sunucularında vakit geçir ':)
ayrıca boss kaçırma konusuna gelene kadar gün akşam olur senin bu şikayetini görecek duyacak bir yönetim yok
"Bizler daimi tanıklarıyız hep varolan kentimizin şimdi ve kıyamette!"
Kullanıcı avatarı
ZowieN
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Teşkilat
Lonca: Teşkilat

Mesaj gönderen ZowieN »

12-13 yıl aradan sonra oyuna bir bakayım dedim yaklaşık 2 haftadır oynuyorum. Teşkilattaydım ve çarları Eminönüne taşıdım sağ olsunlar bir lonca buldum item konusunda çokça yardımları dokundu. Ama gel gör Kİ BOSS KESME KONUSU KARAKÖYDE ÇOK SIKINTI ADAMLAR BOSSLARI KAÇIRIYOR ÜSTÜNE DALGA GEÇİYORLAR BİZLE SİZE KESİM YOK DİYE. Adamlar 3-5 reçeteden 300-500 kazanacak diye oyun keyfimizin içine ediyorlar. Bunlara çözüm bulamayan yönetim oyuna mı bakacak? :D Benim umudum yok açıkçası aradan öyle sadece alışkanlıktan giriyorum adamlar teşkilat olmuş sağda solda çarları var boss kestirmiyorlar bizlere.
Never beleive someone who tells who they are.
Kullanıcı avatarı
RIPPER
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen RIPPER »

> RIPPER
> INDAREKO
"Mekanik, sabır ve strateji."
Kullanıcı avatarı
TheWesTSooNN
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen TheWesTSooNN »

ZowieN yazdı: 14 Tem 2026 03:04 12-13 yıl aradan sonra oyuna bir bakayım dedim yaklaşık 2 haftadır oynuyorum. Teşkilattaydım ve çarları Eminönüne taşıdım sağ olsunlar bir lonca buldum item konusunda çokça yardımları dokundu. Ama gel gör Kİ BOSS KESME KONUSU KARAKÖYDE ÇOK SIKINTI ADAMLAR BOSSLARI KAÇIRIYOR ÜSTÜNE DALGA GEÇİYORLAR BİZLE SİZE KESİM YOK DİYE. Adamlar 3-5 reçeteden 300-500 kazanacak diye oyun keyfimizin içine ediyorlar. Bunlara çözüm bulamayan yönetim oyuna mı bakacak? :D Benim umudum yok açıkçası aradan öyle sadece alışkanlıktan giriyorum adamlar teşkilat olmuş sağda solda çarları var boss kestirmiyorlar bizlere.
Oyun ile ilgilenen olmadığı için maalesef. Bence İKV'de ki oyuncu çoğunluğuna ayak uydurursan daha çok keyif alırsın diye düşünüyorum hocam. ':)
Kullanıcı avatarı
TOLGARDA
Gizit Suikastçisi
Gizit Suikastçisi

Mesaj gönderen TOLGARDA »

Harbi bir ara boss kestirmeme konusu vardı. Oyun o kadar hızlı yön değiştirdi ki boss kestirmeme çözüme kavuşmadan tozlu raflara karıştı
:zero: :one: :two: :three: :four: :five: :six: :seven: :eight: :nine:
Kullanıcı avatarı
Windowss
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Anka
Lonca: Judas Swing

Mesaj gönderen Windowss »

TOLGARDA yazdı: 23 Ağu 2026 16:59 Harbi bir ara boss kestirmeme konusu vardı. Oyun o kadar hızlı yön değiştirdi ki boss kestirmeme çözüme kavuşmadan tozlu raflara karıştı
çözüme kavuşmayan onlarca sorundan yalnızca biri. şuan eminönünde oyun oynamak isteyen biri için eziyet bir durum
galatada oynamak isteyen için kopya problemi var kimse sözünü etmese de :D
bab-ı ali tarafında oyuncu sıkıntısı var. tüm bunlar üst üste gelince bir oyuncunun korsan sunucu oynamasını abartı bulmuyorum ':)
"Bizler daimi tanıklarıyız hep varolan kentimizin şimdi ve kıyamette!"
Kullanıcı avatarı
zkocalioglu
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen zkocalioglu »

Arkadaşlar üzgünüm ama bu saatten sonra ikv 2 falan gelmediği sürece büyük bir hype olmaz. Korsan sunucu kaba tabirle kırdı gerçi, yaptıkları ortada. Kimse attan eşşeğe binmek istemez.
Belki de yönetim bir şeyler yapıyordur kapalı bir kutu oldukları için bilgimiz yok. Elerith diye bir GM uzun bir geliştirme sürecimiz olacak gibi bir mesaj yazmıştı tek kanıt bu inanırsan. :blush:
Kullanıcı avatarı
Koygocuren
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Koygocuren »

Şuradaki delüzyonel yorumları okumak çok keyifli :D. Şu yapay zeka çağında bile geliştirme "verilmeyen" bir oyunu övmeye çalışıyorsunuz, bırakın sadece burada anıları yad edin.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön