Oyunun Geleceği İçin Bir Öneri Köprü Sistemi ile yeni bölgeler!

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
TheWesTSooNN
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Re: Oyunun Geleceği İçin Bir Öneri Köprü Sistemi ile yeni bölgeler!

Mesaj gönderen TheWesTSooNN »

akif99 yazdı: 08 Tem 2026 21:32
IIIxYeNiCeRixIII yazdı: 08 Tem 2026 16:59 Oyuna epeydir uzak kaldım. Her yerde görüyorum. Metin2 gibi ikvnin de bağımsız pvp serverleri mi açıldı? Bilmediğimden merak ettim
Açılacak deniliyor ve 2 farklı discord sunucusundan paylaşımlar yapılıyor. Daha tam olarak açılmadı ama çok yakında açılır gibi. Resmi İKV'ye kimse bakmadığı için şu an en mantıklısı PVP serverlar gibi.
Katılıyorum. Bu üç kağıtçı oyunu tamamen yan gelir olarak kullanmaya çalışan basiretsiz beceriksiz yönetimin olduğu oyunu terk etmek en mantıklısı olacaktır. Pwp serverlerda görüşmek üzere
Kullanıcı avatarı
BLueMASTER
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Histeri

Mesaj gönderen BLueMASTER »

sonsuzadek45 yazdı: 05 Tem 2026 14:07
BLueMASTER yazdı: 05 Tem 2026 00:32 Oyunun geleceği? Başlık koparttı. Birde uğraşmış yazı yazmış..
Başlığa değil, yazının içeriğine cevap verirseniz daha anlamlı bir tartışma olur. Eleştiri yapacaksanız gerekçeleriyle yapın. Sırf "başlık koparttı" demek hiçbir katkı sağlamıyor.

Ben önerimi paylaştım. Karşı görüşünüz varsa teknik veya mantıklı gerekçelerle açıklayın; aksi halde bu yorum sadece konuyu dağıtmaktan ibaret kalıyor.
Üzgünüm çok iyimsersin. Şu an ki yönetim (tabi halen kovulmadılarsa) bunu haketmiyor. Yoksa yazdığın şeylerde zerre yanlış ya da kötü bir niyet yok ama bu kadar umursamaz bir yönetimin olmasına rağmen halen iyimser cümle kurman dahi komik geldi. Oyunu kapatmak için uğraştıkları bariz ortada. Sizin gibilerde halen kurtarma çabasında..
-Ki yönetim kovulmuş dahi olsa bile bu kadar insanı aptal yerine koyup ortadan kaybolmaları.. Dönüp biz artık yokuz hadi eyv bile diyemicek kadar acizler. Değerinizi siz ölçün bu saatten sonra söz verenlerin gözünde.
Resim
Kullanıcı avatarı
sonsuzadek45
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Anka
Lonca: Beyaz Melekler

Mesaj gönderen sonsuzadek45 »

BLueMASTER yazdı: 09 Tem 2026 05:27

Üzgünüm çok iyimsersin. Şu an ki yönetim (tabi halen kovulmadılarsa) bunu haketmiyor. Yoksa yazdığın şeylerde zerre yanlış ya da kötü bir niyet yok ama bu kadar umursamaz bir yönetimin olmasına rağmen halen iyimser cümle kurman dahi komik geldi. Oyunu kapatmak için uğraştıkları bariz ortada. Sizin gibilerde halen kurtarma çabasında..
-Ki yönetim kovulmuş dahi olsa bile bu kadar insanı aptal yerine koyup ortadan kaybolmaları.. Dönüp biz artık yokuz hadi eyv bile diyemicek kadar acizler. Değerinizi siz ölçün bu saatten sonra söz verenlerin gözünde.
Aslında benim anlatmak istediğim de tam olarak bu. Ben yönetimi savunmuyorum, oyunun kurtulmasını istiyorum. Verilen sözlerin tutulmamasını, aylarca sessiz kalınmasını ve oyuncuların belirsizlik içinde bırakılmasını ben de eleştiriyorum. Zaten bununla ilgili uzun bir yazı da paylaştım forumda.

Ancak "oyun kesin bitti" demek de çözüm değil. Eğer ortada hala oyunu ayağa kaldırabilecek bir ihtimal varsa, oyuncu olarak yapılması gereken bunu dile getirmek ve eksikleri söylemek. Son karar elbette yönetimin.

Bugüne kadar yapılan hatalar nedeniyle güven ciddi şekilde zedelendi; buna katılıyorum. Güven yeniden kazanılacaksa bu, sözle değil icraatla olur. Bundan sonra kimse güzel vaatlere değil, yapılan işe bakacaktır. Eğer hiçbir şey değişmezse zaten oyuncular kararını verir. Ama değişme ihtimali varsa, bunu da tamamen göz ardı etmemek gerektiğini düşünüyorum.
Tarafsız bir oyuncu | Oyunu oynar, fikrini söyler. Yapıcı eleştirir. Kimseyle bağlantısı olmayan “az insan çok huzur”

Oyunun. hatalarını eleştiririm, tavrım yönetime veya oyunculara değildir.

Bab-ı Âli’den selamlar. 🫡
Kullanıcı avatarı
akif99
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen akif99 »

sonsuzadek45 yazdı: 09 Tem 2026 11:22
BLueMASTER yazdı: 09 Tem 2026 05:27

Aslında benim anlatmak istediğim de tam olarak bu. Ben yönetimi savunmuyorum, oyunun kurtulmasını istiyorum. Verilen sözlerin tutulmamasını, aylarca sessiz kalınmasını ve oyuncuların belirsizlik içinde bırakılmasını ben de eleştiriyorum. Zaten bununla ilgili uzun bir yazı da paylaştım forumda.

Ancak "oyun kesin bitti" demek de çözüm değil. Eğer ortada hala oyunu ayağa kaldırabilecek bir ihtimal varsa, oyuncu olarak yapılması gereken bunu dile getirmek ve eksikleri söylemek. Son karar elbette yönetimin.

Bugüne kadar yapılan hatalar nedeniyle güven ciddi şekilde zedelendi; buna katılıyorum. Güven yeniden kazanılacaksa bu, sözle değil icraatla olur. Bundan sonra kimse güzel vaatlere değil, yapılan işe bakacaktır. Eğer hiçbir şey değişmezse zaten oyuncular kararını verir. Ama değişme ihtimali varsa, bunu da tamamen göz ardı etmemek gerektiğini düşünüyorum.

Ortada bir hata yok ortada kılıfına uydurulmuş nitelikli bir dolandırıcılık var. Sözde vaatler ile oyuncu toplandı ardından bu oyuncuların oyuna para yatırılması sağlandı (büyük ihtimalle el altından da tılsımlar vs satıldı) ardından da elde edebilecekleri maksimum kâra ulaşınca da ortalıktan kayboldular.

Eğer ki yine ortalıklarda vaatlerde bulunan yeni bir yönetim varsa bilin ki tekrar dızcılık vakti gelmiştir. Karaköy'de oldu, Galata-Babıalide oldu neden bir tanesinde daha olmasın ki değil mi?

İKV DIZCI VAKTİ: önce dız sonra hız

“Genel Etkileşim” sayfasına dön