Belki daha güzelini ben yaparım, kısmetadimihatirla yazdı: ↑04 Haz 2026 16:41 39 seviye sunucusu açılınca hepimiz geri dönerizama sistem tamamen eski sisteme dönmeli. savaşçı itemleri, skiller, büyüler her şey 2010 öncesi sisteme dönerse 5 sunucu açsalar hepsi dolar. ama zor bu kafayla.
-SON BAYRAM MESAJI-
Re: -SON BAYRAM MESAJI-
> RIPPER
> INDAREKO
"Mekanik, sabır ve strateji."
> INDAREKO
Sizleri kırmıyorum ve kamerayı çoğumuzun ilk reddeden platonik aşkı olan, Işık Hanıma veriyorum.desoildd yazdı: ↑04 Haz 2026 22:16Maskülen ve bireysel kadın tavırları nefer olan bizleri daha çok çekiyor ama Bankacı masada diye de gelmemezlik yapmasaymışRIPPER yazdı: ↑03 Haz 2026 15:50trexi yazdı: ↑03 Haz 2026 10:52Işık hanımı koymamanız beni derinden sarstıRIPPER yazdı: ↑27 May 2026 14:19
Merhaba sevgili İKV ailesi,
Öncelikle hepinizin bayramını en içten dileklerimle kutluyorum.
Bildiğiniz gibi, kıyametin ardından Mevlüt Dinç'in hayatta kalanlarla birlikte kurduğu Teşkilat, uzun yıllar boyunca yaralarımızı sardı. Kan kaybetsek de bu savaşı, kalanlarımızla ve gidenlerimizle sonuna kadar sürdürdük. Ancak mevcut duruma dönüp baktığımızda, önümüzde ne yazık ki aydınlık bir yol görünmüyor.
"Oyun kapanır mı?" sorusunun cevabı evet de olsa, hayır da olsa, gidilen yolun sonuna geldiğimiz gerçeği değişmiyor. Kimse Akçe almasa bile, Türk Telekom'un altyapısında bu oyunu barındıracak ve çalışmaya devam etmesini sağlayacak alan, enerji ve sistem her zaman mevcut. Ancak sunucuların açık kalmasıyla, kapanmış gibi hissettirmesi arasında artık bir fark göremiyorum. Acı da olsa şunu kabul etmeliyiz: Artık yolun sonuna geldik.
Bu vesileyle, belki de onları son kez göreceğimiz düşüncesiyle, oyundaki NPC'lerle birlikte küçük bir bayram yemeği düzenledim. Bu, onlara ve yıllarımızı verdiğimiz bu sokağa son bir veda, son bir bayramlaşma anı olabilir.
Kıyamet geldi, yaşandı ve görünüşe göre biz bu savaşı artık kaybettik.
Herkese sevdikleriyle birlikte iyi bayramlar dilerim.
RIPPER![]()
Işık Hanım ona 20 sene önce verdiğim çiçekten sonra bana yüz vermedi, aramız hala limoni diye davet etmedim. Kendisi orada volta atmaya devam etsin![]()
![]()

> RIPPER
> INDAREKO
> INDAREKO
- xamento
- Şarapçı'nın Sırdaşı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Işık hanımın da farlar çakarlı valla, maşallah.RIPPER yazdı: ↑05 Haz 2026 00:09Sizleri kırmıyorum ve kamerayı çoğumuzun ilk reddeden platonik aşkı olan, Işık Hanıma veriyorum.desoildd yazdı: ↑04 Haz 2026 22:16Maskülen ve bireysel kadın tavırları nefer olan bizleri daha çok çekiyor ama Bankacı masada diye de gelmemezlik yapmasaymışRIPPER yazdı: ↑03 Haz 2026 15:50trexi yazdı: ↑03 Haz 2026 10:52Işık hanımı koymamanız beni derinden sarstıRIPPER yazdı: ↑27 May 2026 14:19
Merhaba sevgili İKV ailesi,
Öncelikle hepinizin bayramını en içten dileklerimle kutluyorum.
Bildiğiniz gibi, kıyametin ardından Mevlüt Dinç'in hayatta kalanlarla birlikte kurduğu Teşkilat, uzun yıllar boyunca yaralarımızı sardı. Kan kaybetsek de bu savaşı, kalanlarımızla ve gidenlerimizle sonuna kadar sürdürdük. Ancak mevcut duruma dönüp baktığımızda, önümüzde ne yazık ki aydınlık bir yol görünmüyor.
"Oyun kapanır mı?" sorusunun cevabı evet de olsa, hayır da olsa, gidilen yolun sonuna geldiğimiz gerçeği değişmiyor. Kimse Akçe almasa bile, Türk Telekom'un altyapısında bu oyunu barındıracak ve çalışmaya devam etmesini sağlayacak alan, enerji ve sistem her zaman mevcut. Ancak sunucuların açık kalmasıyla, kapanmış gibi hissettirmesi arasında artık bir fark göremiyorum. Acı da olsa şunu kabul etmeliyiz: Artık yolun sonuna geldik.
Bu vesileyle, belki de onları son kez göreceğimiz düşüncesiyle, oyundaki NPC'lerle birlikte küçük bir bayram yemeği düzenledim. Bu, onlara ve yıllarımızı verdiğimiz bu sokağa son bir veda, son bir bayramlaşma anı olabilir.
Kıyamet geldi, yaşandı ve görünüşe göre biz bu savaşı artık kaybettik.
Herkese sevdikleriyle birlikte iyi bayramlar dilerim.
RIPPER![]()
Işık Hanım ona 20 sene önce verdiğim çiçekten sonra bana yüz vermedi, aramız hala limoni diye davet etmedim. Kendisi orada volta atmaya devam etsin![]()
![]()
![]()
INQUISITOR
InquisitoR
Xament
Barış yapmak için önce savaşılmalı. Bu yüzden Barışın ensesindeki sıcak nefesim.
InquisitoR
Xament
Barış yapmak için önce savaşılmalı. Bu yüzden Barışın ensesindeki sıcak nefesim.