Galata Sunucusu Oyun Açığı İle Kpemde Kp Kasma Hk.

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
showmaster
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Re: Galata Sunucusu Oyun Açığı İle Kpemde Kp Kasma Hk.

Mesaj gönderen showmaster »

Aynen kanka emekle kasıyolar. 12 kişi hiç oyundan çıkmadan sandboxiesiz sanal pc siz kasıyorlar.
Resim
markovnikov
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen markovnikov »

Ben Galata sunucusunda oynayan bir oyuncu olarak son 3 4 günde aşırı artmış olan gözlüklerden dolayı işin içinde bir bit yeniği olduğunu düşündüğüm için son bir kaç gündür /kpem yazıp bu kasan kişileri izliyordum garip bir şekilde oyunun klan parası kasma yöntemi olan karşı klandaki oyuncuyu kesme yöntemini hiçbir şekilde yapmıyorlar em boyunca 0 skor alarak son 4 5 dkya kadar bekliyorlar ardından teker teker arz klanındaki çarları /kaç yaparak emi bitiriyorlar böylece em soğuk a düşüyor ve ldoos tarafı kazanmış oluyor böylece kp leri kazanıyorlar hiçbir şekilde rakip kesmiyorlar em içinde birden çok kez izledim 1 skor bile almıyorlar Galata sunucusnda oynayan bir çok oyuncu da bu aşırı artmış gözlük durumunun farkındadır bunu yapan kişiler oyunun açığını kullanarak yapıyorlar bunu bir nevi kopya benzeri uygulama ayrıca bundan reel şekilde haksız kazanç da elde ediyorlar .Üstelik bunu yapan kişiler 12 kişi filan da olduklarını hiç sanmıyorum ben de büyük ihtimal 2 kişiler veya 1 kişi olma ihtimali bile var sandboxie veya sanal makine tarzı bir yöntem ile birden çok hesap açarak yapıyor gibi bunu.Bu durumu benim dışında birilerinin farketmiş olması da güzel sadece ben farketmemişim bu haksız kazanç durumunu.Bu kişiler ayrıca yüksek ihtimalle gözlükleri stoklayıp kasa çarlarına da aktarıyorlar gizli tutuyorlar el altında bu duruma acilen müdahale edilmesi lazım gözlüklerin aktarıldığı hesapların incelenmesi gerekiyor size şimdi aldığım ss leri paylaşıcam zaten ssleri inceleyen herkes bu durumun içinde bir bit yeniği olduğunu anlar sizi ss lerle baş başa bırakıyorum saniye saniye /kpem yazınca kişi sayılarına ve skor durumlarına bakın ne olduğunu ortada ne döndüğünü anlayacaksınız .Konuyu açan arkadaşa da teşekkürler bu durumu başkalarının da farkedip haksız kazancın önüne geçmeye çalışması sevindirici.
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
IIMUCKII
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen IIMUCKII »

yorumları okudum, konu hakkında değerlendirme yapacağım ve yönetime bir yazı ileteceğim. Dediğiniz gibi, eğer sorun sanal makine kaynaklıysa, bazı MMO’larda uygulanan yöntemlerden destek alacağim sanal makine engelleme ve çalışmaları yapılabilir. Yönetim uygun görürse bu yönde teknik bir çözüm geliştirilmesinin faydalı olacağını düşünüyorum.

Yorumu tamamen iyi niyetle yapmıştım; yanlış anlaşılmaya mahal vermemek adına özür dilerim
Tarafsız bir oyuncu | Oyunu oynar, fikrini söyler. Yapıcı eleştirir. Kimseyle bağlantısı olmayan “az insan çok huzur”

Oyunun. hatalarını eleştiririm, tavrım yönetime veya oyunculara değildir.

Bab-ı Âli’den selamlar. 🫡
AnTaReS
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos
Lonca: EBG

Mesaj gönderen AnTaReS »

Şimdi olayı tamamen OYUN AÇIĞI mıdır bu konu üzerine tartışmak istiyorum izninizle;

1) Oyun hiçbir şekilde naylon KP kasılmasını istemiyor ki, 55 lvl öncesi kp alımını durdurdular.
2) KP Em'i en son EM geldiği dönemde oynadım, o dönem inanılmaz popülerdi. Ancak özellikle 2010 dönemi internet bağlantılarının stabil olmaması ve sunucuların yetersizliği sebebiyle oyundan zırt bırt düşerdik bilen bilir. Çok normal bir olaydı bir anda kritik hata almak. Ben böyle bir güncelleme gelip gelmediğini hatırlamıyorum; ancak kazanan ekibe 500 kp gelirken; kaybeden veya oyundan düşen herkes 500 kp kaybederdi. Kazanan ekip bile 20 dk oyundan düşme problemi yaşadığı için 12 kişiden 3-4 kişi 500 KP alırken; kaybeden/düşen 8 kişi 500 kp kaybederdi. Sabahtan akşama kadar KPEM yapsan %60 gibi iyi bir kazanma oranıyla bile kp kaybediyordun oyundan düşüp durduğun için. Giren için çok riskli bir sistem olduğu için de tutmadı ve yerini normal EM'e bıraktı.
3) Sanıyorum ki bu sebepten ötürü, bir şekilde düşünce/çıkınca KP kaybetmeyi kapatmış ve kazanılan miktarı 1500'e çekmişler.
4) 12 kişinin birbirinin suratına bakarak kp kazanması sunucunun geri kalanı için can sıkıcı bir olay. Şayet kaybeden taraf da KP kaybederse bu olay naylon olmaktan çıkar. Bir teorim de hala kaybedenin kp kaybettiği ancak, charlar düşürülerek(işte bu oyun açığı olur) kp kaybetmelerinin önüne geçildiği yönünde. Bilen birisi kaybedince hala KP kaybediliyor mu bu konuyu açıklığa kavuşturursa sevinirim. KP kaybedilmiyorsa bir an önce bu konuda müdahale gerekiyor.
Kullanıcı avatarı
Jesus
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Jesus »

konuyu açan arkadaşı emeğinden dolayı tebrik ediyorum.
desoildd
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen desoildd »

Sürekli her yeri denetleyecek kaynakları olduğunu sanmıyorum yönetimin. Sürecin kontrolü manuel olmak yerine otomatik olarak yapılandırılmalıdır.

Önceden de belirtmiştim tekrar öneri olarak paylaşmak isterim.

Günlük kazanılabilecek şan ve klan parasına sınır getirilmeli. Ve saatlik olarak yüklü şan kazanımları otomatik bir sistemle incelenip rapor edilmeli.

Yeni yönetimin iddia ettiği gibi oyundaki her bir ayak izi geriye dönük incelenebiliyorsa, belli bir zaman aralığında da yüklü miktarda şan elde eden karakterler pekala tespit edilebilir.

İşin gerçek parayla ticarete dökülmesi kısmında ise oyuncuların en büyük suçlu olduğunu söylemek isterim. 20 yıllık oyunda 3 5 gün önceden bişeyler elde edip egolarını tatmin etmek için asgariden hallice kazandığı parayı oyuna yatıran tipler var.

Gideceğimiz yol herkesin aynı, ya bugün ya da yarın ya da 1 ay sonra. Ama bu oyunun küçük değişiklikler dışında bugünkünden farklı bir yere gitmeyeceği de ortada.

Oyundaki karakterine takılıp gerçek karakterini yitiren bağımlılara ve oyun üzerinden 3 5 kuruş kazanmaya çalışanlara gerçek hayatlarına öncelik vermeleri konusunda en içten dileklerimle.
Kullanıcı avatarı
showmaster
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen showmaster »

desoildd yazdı: 21 Oca 2026 16:25 Sürekli her yeri denetleyecek kaynakları olduğunu sanmıyorum yönetimin. Sürecin kontrolü manuel olmak yerine otomatik olarak yapılandırılmalıdır.

Önceden de belirtmiştim tekrar öneri olarak paylaşmak isterim.

Günlük kazanılabilecek şan ve klan parasına sınır getirilmeli. Ve saatlik olarak yüklü şan kazanımları otomatik bir sistemle incelenip rapor edilmeli.

Yeni yönetimin iddia ettiği gibi oyundaki her bir ayak izi geriye dönük incelenebiliyorsa, belli bir zaman aralığında da yüklü miktarda şan elde eden karakterler pekala tespit edilebilir.

İşin gerçek parayla ticarete dökülmesi kısmında ise oyuncuların en büyük suçlu olduğunu söylemek isterim. 20 yıllık oyunda 3 5 gün önceden bişeyler elde edip egolarını tatmin etmek için asgariden hallice kazandığı parayı oyuna yatıran tipler var.

Gideceğimiz yol herkesin aynı, ya bugün ya da yarın ya da 1 ay sonra. Ama bu oyunun küçük değişiklikler dışında bugünkünden farklı bir yere gitmeyeceği de ortada.

Oyundaki karakterine takılıp gerçek karakterini yitiren bağımlılara ve oyun üzerinden 3 5 kuruş kazanmaya çalışanlara gerçek hayatlarına öncelik vermeleri konusunda en içten dileklerimle.
Sana katılmakla beraber sadece şöyle bir ek yapmak istiyorum tüm emleri geçici olarak kapatmak o kadar zor bir işlem değildir diye düşünüyorum hata var mı yok mu o sürece incelenir zaten bu ekipten başka hiç kimse şuan emleri kullanmıyor.
tankut01
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos
Lonca: Şehitler Ölmez

Mesaj gönderen tankut01 »

Öncelikle Konuyu açan arkadaş'ın karakterlerimin isimlerini tek tek buraya yazmasını kınıyorum. Yazman gereken yer İKVDESTEK platformuydu.
Tüm oyuncuları bilgilendirmek amacıyla yorum yapma gereği hissettim;
Bütün değerli yorumlarınızı tek tek okudum, KP EM hakkında bilmediğiniz ve keşfetmeniz gereken çok şey var,
Tüm sunucularda olduğu gibi KP EM hiçbir değişiklik olmadan aktif durumdadır. İsteyen 55 seviye karakterleriyle birlikte Em'e girip savaşarak kp kasabilir. Bunun hakkında merak ettiklerinizi EM'e girerek deneyebilirsiniz.
Bir çok uyanık arkadaş nasıl yaptığımı sorsa da bu konuda malesefki yardımcı olamadım.
Sebebi ise bizim günlerce kafa yorduğumuz matematiksel hesaplamalar yaptığımız, 2'şer PC(bilgisayar) satın alarak imkanları kolaylaştırdığımız, ve akabinde beklediğimiz sonuçları riske girerek elde ettiğimiz için;
Siz değerli oyunculara söylemem gereken tek şey İKV YÖNETİMİNE GÜVENMENİZ. Herhangi bir oyun açığı bulunmamaktadır.
Mesaj sayım az olduğu için ilgili görseli atamıyorum lakin loglar incelendiğinde görülecektir ki KP'em de kaçan taraf her ne olursa olsun kp kaybeder. İKV YÖNETİMİ açıklama yapmadan ben siz değerli oyunculara açıklama yapmak istedim. İkv yönetiminin KP em'e düzenleme getirmesi oyun dinamiklerini kötü etkileyecektir. Tabiki şeriatın kestiği parmak acımaz. KP EM'e herhangi bir düzenleme gelmesi halinde oyunda o şekilde ilerleyecektir.
Kesin ve net olarak söylemem gerekiyor ki, hiçbir şekilde oyun açığından faydalanılmamış, herhangi ikinci parti program kullanılmamıştır. 2010 yılından beridir bu oyuna gönül vermiş biri olarak asla zarar vermek istemem. Ben ve arkadaşlarımda oyuna zarar vermeden, tecrübe ile oyun içinde herkesin yapabileceği şeyleri yapıyoruz...
İKV YÖNETİMİNE olan güveninizi yitirmeyin.

Link : https://hizliresim .com/7vsb5km

İyi Forumlar ...
Kullanıcı avatarı
Lighthouse
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Karaköy
Lonca: Ematek
Discord: recthaltouche

Mesaj gönderen Lighthouse »

tankut01 yazdı: 21 Oca 2026 16:56 İkv yönetiminin KP em'e düzenleme getirmesi oyun dinamiklerini kötü etkileyecektir.
Resim
İKV EMATEK - İstanbul Kıyamet Vakti
İKV Canlı Yayın • Boss/Grup Kesimleri
YouTube: @EMATEK
Hafif bir iç çekiş ile birlikte, esprili bir cevap verdiniz "Kıyamet Keyifsizliği"
2009 - 2012 Beyazköşk
2012 - 2017 Kuklacı
2017 - 2024 Eminönü
2024 - 2025 Karaköy
2026 Bab-ı Ali

Kullanıcı avatarı
hattihumayun
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Anka

Mesaj gönderen hattihumayun »

reel ticaretten uçan kuşa 999 ban attınız 1 materyal aktaran bile ban yedi , bunlarada 999 çakmazsanız yönetimin ayıbıdır

“Genel Etkileşim” sayfasına dön