Grup Bölgesi Sayıları
- pankuscagiz
- Teşkilat Neferi

- Sunucu: Karaköy
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Ölümden Sonra
- Discord: mitwelt
Re: Grup Bölgesi Sayıları
Evet hileciler rahat rahat girerken onlarla yarışmak zorunda kalıyoruz tıklama konusunda. Buna da çözüm bulmuyorsunuz.
Sadece
Kahve
Ahi Evran'a selamlar
Psikolojik Danışman ve Rehber Öğretmenlerin Norm Düzenlemesi Şimdi Değilse Ne Zaman?
Kahve
Ahi Evran'a selamlar
Psikolojik Danışman ve Rehber Öğretmenlerin Norm Düzenlemesi Şimdi Değilse Ne Zaman?
konu başka yere saptırılmamalı, karaköy'ün açık olmadığı senayoda ki bende açılmaması ve ya mümkün olabildiğince geç almasından taraf biri olarak oyunda istediğim bölgeye keyfi ve ya zaruri girebilmeliyim. Kapasite mevzusu çok önemli. İşten gelip manitayı işleri güçleri ayarlayıp grup bölgesinin önünde oturarak saatlerimizi geçiriyoruz.
BUNA ÇÖZÜM GELMELİ +
BUNA ÇÖZÜM GELMELİ +
- pankuscagiz
- Teşkilat Neferi

1.5 saate yakın tıkladık girmeyi başaramadık pes ettik çıktık, diyecek baska bisi yok bence
grup bölgeleri oynanmasın diye mi eklendi oyuna, acilen sayısının artması gerek. insanlar sıkılıp oyundan çıkıyor
Sadece
Kahve
Ahi Evran'a selamlar
Kahve
Ahi Evran'a selamlar
- pankuscagiz
- Teşkilat Neferi

1.5 saate yakın tıkladık girmeyi başaramadık pes ettik çıktık, diyecek baska bisi yok bence
grup bölgeleri oynanmasın diye mi eklendi oyuna, acilen sayısının artması gerek. insanlar sıkılıp oyundan çıkıyor
Sadece
Kahve
Ahi Evran'a selamlar
Kahve
Ahi Evran'a selamlar
- pankuscagiz
- Teşkilat Neferi

ayrıca alt f4 sorunu devam ediyor, yanlıslıkla kesimden sonra oyunu kapattım tekrar girdigimde tek basıma sıgınaktaydım. tabiki hemen mısır çarşısına çıktım da sonuç olarak tek basıma sığınaktaydım bi sekilde böyle oldu. kim bilir baska neler oluyo 
Sadece
Kahve
Ahi Evran'a selamlar
Kahve
Ahi Evran'a selamlar
- Lighthouse
- FareAdam Düşmanı

- Lonca: Brothership Of Nobility
- Discord: recthaltouche
pankuscagiz yazdı: ↑01 Oca 2026 01:14 ayrıca alt f4 sorunu devam ediyor, yanlıslıkla kesimden sonra oyunu kapattım tekrar girdigimde tek basıma sıgınaktaydım. tabiki hemen mısır çarşısına çıktım da sonuç olarak tek basıma sığınaktaydım bi sekilde böyle oldu. kim bilir baska neler oluyo![]()
10 dakika kuralını unutmuşsun dostum
2009 - 2012 Beyazköşk
2012 - 2017 Kuklacı
2017 - 2024 Eminönü
2024 Karaköy
2012 - 2017 Kuklacı
2017 - 2024 Eminönü
2024 Karaköy