kısa bir süreliğine kapalı..
Bab-ı Ali & Galata Sunucuları Açıldı!
- Vezirx27
- Antrepo Bekçisi

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: <LIL>
Re: Bab-ı Ali & Galata Sunucuları Açıldı!
Çok gömdük ama yeri geldiğinde tebrikte etmeyi biliriz
Ve burada şunuda gördük ki sunucuya özel değişiklik yapılabiliyormuş sadece biraz hayret lazımmış demek ki.
Anti exp yüzük, kolye güzel düşünülmüş ileride onu kolye ve yüzük alanını işgal etmeden farklı bir bölmeye takılabilir yapılırsa güzel olur. Hatta ve hatta kardeşim bırakın bi sunucu sadece 49'da kalsın Karaköyü hiç açmayın
Ve burada şunuda gördük ki sunucuya özel değişiklik yapılabiliyormuş sadece biraz hayret lazımmış demek ki.
Anti exp yüzük, kolye güzel düşünülmüş ileride onu kolye ve yüzük alanını işgal etmeden farklı bir bölmeye takılabilir yapılırsa güzel olur. Hatta ve hatta kardeşim bırakın bi sunucu sadece 49'da kalsın Karaköyü hiç açmayın
Bizleri dinlediğiniz için teşekkür ederiz, Karaköy güncellemesini yaklaşık 1 sene sonra getirirseniz uygun olacağını düşünüyorum, hazır açmamışken bilmiyorum arkadaşlar katılır mı ama asa ve zırhları da düşmeli şekilde yapsanız olabilir ya da en azından daha kolay üretim malzemeli şekilde olsa iyi olur. (Böyle olursa her şeye kolayca erişim olup oyun tamamlanır diye düşünenler içinde yönetim ekibi beyin fırtınası veya oyuncuların isteği üzerine yeni bir farm alanı bkz. Büyük Hol gibi bir şey yapabilir içeride ya da Hol yaratıklarından daha farklı şeyler düşürüp oyunu ileriye taşıyacak item tılsım vs için uğraşabilir, oyuncu arkadaşlarımız yaşını almış insanlar mantıklı fikirler vereceğini düşünüyorum, herkese bol şanslar...
(Karaköy'ün açılacağı zamanlamayı 6 ayda bir anket yaparak hazır mıyız değil miyiz şeklinde nabız ölçülebilir.)
(Karaköy'ün açılacağı zamanlamayı 6 ayda bir anket yaparak hazır mıyız değil miyiz şeklinde nabız ölçülebilir.)
-
yusufoneal
- Salgın Koruyucusu

1 İtem eksik oynamak grup bölgelerinde problem yaratır seviye atlamadan çt ve sığınak miğrat yapılamıyor olursa hoş olmaz.
Madem 2 tane sunucu açıyorsunuz bir sunucuyu Karaköy bölgesi olmadan yani 49 level sabit olacak şekilde açmanız daha mantıklıydı
Yok bunu sunucu açıkken yaşadım. Kardeşimin bilgisayarından girip karakter falan oluşturdum oyun kapanana kadar içerideydim. Bu sorunu kendi bilgisayarımda yaşadım.
Hayırlı olsun, bizleri dinledikleri için yeni yönetime teşekkürler.
> RIPPER
> INDAREKO
"Mekanik, sabır ve strateji."
> INDAREKO
"Mekanik, sabır ve strateji."
- scorper
- Demirci Çırağı

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
Merhaba, Deneyim durdurma eşyasını Eminönü içinde entegre yapabilirmisiniz İKV admin ? 49 olduktan sonra bizde exp kazanmayalımIKVAdmin yazdı: ↑22 Ara 2025 13:56 Yeni sunucularımız Galata ve Bab-ı Ali açılmıştır.
Bu yeni sunucular kapsamında, oyuncularımızdan gelen talepler ve geri bildirimler göz önünde bulundurularak oyun genelinde çeşitli düzenlemeler ve iyileştirmeler yapılmıştır.
Amaç; yeni sunucularla birlikte daha dengeli, daha akıcı ve uzun vadede sürdürülebilir bir oyun deneyimi sunmaktır.
Oyuna Eklenen Yenilikler ve Düzenlemeler
Deneyim Durdurma Eşyası (Anti XP)
Oyuncuların karakter gelişimini daha kontrollü şekilde yönetebilmesi amacıyla, deneyim puanı kazanımını durdurmaya yarayan yeni bir eşya oyuna eklenmiştir.
Bu eşya, Mısır Çarşısı’nda bulunan Agop üzerinden temin edilebilir.
Önemli:
Karakterinizin 49. seviyede sabit kalabilmesi için, bu eşyalardan en az birinin aktif olarak kullanılması gerekmektedir. Aksi durumda karakteriniz deneyim kazanmaya devam edecektir.
Karaköy Bölgesi Geçiş Düzenlemesi
Galata ve Bab-ı Ali sunucularında, oyun dengesini korumak amacıyla Karaköy bölgesine geçişler kapatılmıştır.
Karaköy bölgesindeki boss deneyimine yönelik geliştirmeler, oyuncu geri bildirimleri doğrultusunda devam edecektir.
Hızlı NPC Satış Sistemi
Bu düzenleme ile oyun içi işlemler daha hızlı ve pratik hale getirilmiştir.
- CTRL + Sol Tık ile NPC’ye hızlı eşya satışı yapılabilir.
- E tuşu: Onay
- R tuşu: İptal
İlk Açılış Hataları Giderildi
İlk açılışlarda yaşanan komut dizisi kaynaklı sorunlar giderilmiştir.
Güvenlik, Takip ve Devam Eden Çalışmalar
Gerekli güncellemeleri almak ve oyuna sorunsuz girebilmek için salt okunur olarak işaretlediğiniz dosyalardan bu işareti kaldırmanız gerekmektedir.
- Oyun deneyimini olumsuz etkileyen ve taleplerde bulunduğunuz hususlar hızlı giriş ile ilgili gerekli önlemler alınmış ve ilgili konular takip altına alınmıştır.
- Oyuncu geri bildirimleri doğrultusunda, oyun içi sistemler ve alışveriş süreçlerine yönelik ek güvenlik önlemleri uygulanmıştır.
- Yapılan tüm düzenlemeler izleme ve değerlendirme sürecine alınmıştır.
Yeni sunucularla birlikte oyunu daha iyi bir noktaya taşımak için çalışmalarımız devam edecektir.
Galata & Bab-ı Ali’de görüşmek üzere.
![]()
Siz kazana düştünüz olmaz.scorper yazdı: ↑22 Ara 2025 16:13Merhaba, Deneyim durdurma eşyasını Eminönü içinde entegre yapabilirmisiniz İKV admin ? 49 olduktan sonra bizde exp kazanmayalımIKVAdmin yazdı: ↑22 Ara 2025 13:56 Yeni sunucularımız Galata ve Bab-ı Ali açılmıştır.
Bu yeni sunucular kapsamında, oyuncularımızdan gelen talepler ve geri bildirimler göz önünde bulundurularak oyun genelinde çeşitli düzenlemeler ve iyileştirmeler yapılmıştır.
Amaç; yeni sunucularla birlikte daha dengeli, daha akıcı ve uzun vadede sürdürülebilir bir oyun deneyimi sunmaktır.
Oyuna Eklenen Yenilikler ve Düzenlemeler
Deneyim Durdurma Eşyası (Anti XP)
Oyuncuların karakter gelişimini daha kontrollü şekilde yönetebilmesi amacıyla, deneyim puanı kazanımını durdurmaya yarayan yeni bir eşya oyuna eklenmiştir.
Bu eşya, Mısır Çarşısı’nda bulunan Agop üzerinden temin edilebilir.
Önemli:
Karakterinizin 49. seviyede sabit kalabilmesi için, bu eşyalardan en az birinin aktif olarak kullanılması gerekmektedir. Aksi durumda karakteriniz deneyim kazanmaya devam edecektir.
Karaköy Bölgesi Geçiş Düzenlemesi
Galata ve Bab-ı Ali sunucularında, oyun dengesini korumak amacıyla Karaköy bölgesine geçişler kapatılmıştır.
Karaköy bölgesindeki boss deneyimine yönelik geliştirmeler, oyuncu geri bildirimleri doğrultusunda devam edecektir.
Hızlı NPC Satış Sistemi
Bu düzenleme ile oyun içi işlemler daha hızlı ve pratik hale getirilmiştir.
- CTRL + Sol Tık ile NPC’ye hızlı eşya satışı yapılabilir.
- E tuşu: Onay
- R tuşu: İptal
İlk Açılış Hataları Giderildi
İlk açılışlarda yaşanan komut dizisi kaynaklı sorunlar giderilmiştir.
Güvenlik, Takip ve Devam Eden Çalışmalar
Gerekli güncellemeleri almak ve oyuna sorunsuz girebilmek için salt okunur olarak işaretlediğiniz dosyalardan bu işareti kaldırmanız gerekmektedir.
- Oyun deneyimini olumsuz etkileyen ve taleplerde bulunduğunuz hususlar hızlı giriş ile ilgili gerekli önlemler alınmış ve ilgili konular takip altına alınmıştır.
- Oyuncu geri bildirimleri doğrultusunda, oyun içi sistemler ve alışveriş süreçlerine yönelik ek güvenlik önlemleri uygulanmıştır.
- Yapılan tüm düzenlemeler izleme ve değerlendirme sürecine alınmıştır.
Yeni sunucularla birlikte oyunu daha iyi bir noktaya taşımak için çalışmalarımız devam edecektir.
Galata & Bab-ı Ali’de görüşmek üzere.
![]()
- Orionxxxaiakos
- İskele Babası

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Gerçek parayla ticareti bitirmek istiyorlarsa zaten asa ve zırh düşmeli.LadyGAGA yazdı: ↑22 Ara 2025 16:02 Bizleri dinlediğiniz için teşekkür ederiz, Karaköy güncellemesini yaklaşık 1 sene sonra getirirseniz uygun olacağını düşünüyorum, hazır açmamışken bilmiyorum arkadaşlar katılır mı ama asa ve zırhları da düşmeli şekilde yapsanız olabilir ya da en azından daha kolay üretim malzemeli şekilde olsa iyi olur. (Böyle olursa her şeye kolayca erişim olup oyun tamamlanır diye düşünenler içinde yönetim ekibi beyin fırtınası veya oyuncuların isteği üzerine yeni bir farm alanı bkz. Büyük Hol gibi bir şey yapabilir içeride ya da Hol yaratıklarından daha farklı şeyler düşürüp oyunu ileriye taşıyacak item tılsım vs için uğraşabilir, oyuncu arkadaşlarımız yaşını almış insanlar mantıklı fikirler vereceğini düşünüyorum, herkese bol şanslar...
Asa ve zırh üretime bağlı kalırsa yine bazı arkadaşlar bu yolla ceplerini fazlasıyla doldurup taşıracaktır.
Üretime bağlı kalmayan sistemde oyuncuların ticari özgürlüğü çok farklı olacaktır. Kara borsa eline düşürmemeleri gerekiyor oyuncuları.
Asa ve zırh; gbz, büyük büyücü, komiser ve hakirden alınabilmeli.
Ayakkabı; gbz, büyük büyücü, komiser ve hakirden alınabilmeli.
Pantolon; komiser ve hakirden alınabilmeli.
Eldiven; büyük büyücü ve hakirden alınabilmeli.
Ceket sadece hakirden alınabilecek,
Şeklinde olursa, oyuncular tek eksik üzerinden bosslarda kamp kurmak yerine bütün bossları dolaşacaktır muhtemelen.
Bizimki fikir, aklına daha parlak fikirler gelen arkadaşlar olabilir.
Oyunu daha ileri götürmek için beyin fırtınası yapılabilir. Güzel şeyler bunlar.
Bu vesileyle yönetimi tekrardan tebrik ederim, güzel iş çıkardılar emeklerine sağlık.