Bu da benden gelsin. Yıllar sonra İKV Forumlarında dikkatimi çeken bir konu başlığını görmek güzel. Yıllar geçti her şey çok gelişti. İKV' miz biraz zamana ayak uyduramasa da hala ayakta olması sevindirici. Karaköy paketinin tester ekibinde bulunan bir oyuncu olarak, bu oyuna ufakta olsa katkı sunmaktan büyük gurur duyuyorum. Hala tester ekibinde geçirdiğim zamanlar aklımda. Karaköy bölgesine herkesten önce ilk giriş yaptığımız an gözümün önünden gitmiyor. Umarım bu güzel oyunun bir remake versiyonunu ileri de tekrar oynama fırsatına erişiriz. Bu konu başlığı vasıtasıyla tüm İKV camiasına selamlarımı, sevgilerimi iletirim.Kalın sağlıcakla.
Farklı ne yapılabilir diye düşünürken ve araştırırken Batuhan Fırat'ın yayınlarına baştan sarmış oldum.İsmet Yalım Alatlı'nın yayını bize çok güzel anılar bırakmış.Bunların üzerine Yapay Zeka çok yardımcı oldu ve bize taze görüntüler yaratmayı başardı.Eminim senelerdir hep görevini yapıp kendisini Fare Adam zannettiğimiz ancak insan olduğunu öğrendiğimiz Kuklacı'mız için yayından yararlanarak bir düzenleme yaptım.Böyle böyle oyunu kendi zihnimizde tekrardan yazmış, çizmiş ve canlandırmış oluyoruz.Herkese ilgileri için teşekkür ediyorum, inşallah daha da güzel çalışmalarla bu konu başlığı altında güzel vakit geçirmeye devam ederiz.