Makro ile KP kasanlara ceza yok mu?

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
BunudaBanlayin
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Karaköy
Klan: Lodos

Re: Makro ile KP kasanlara ceza yok mu?

Mesaj gönderen BunudaBanlayin »

benibanladilar yazdı: 09 Ağu 2024 19:43
BunudaBanlayin yazdı: 09 Ağu 2024 17:56
benibanladilar yazdı: 08 Ağu 2024 20:52 İKV nin veritabanında kimde gözlük olmadığı belli iken, biz amele gibi niye video çekiyoruz, aksiyon olup olmayağıda belli değil.
Şuanda kimde gözlük varsa hepsi makro işte, bunu bulmak çok zor olmamalı.
Oyuncu olarak oyunun güvenliğinden biz mi sorumluyuz?

Akşam 1 saat oyuna ya giriyorum ya girmiyorum ben suçlu oldum awk :D
Makro ile klan parası kasan birisini yıllar önce banlattım ve yönetim bu konuda bana bilgi verdi. Kp yi kasan ve kastırılan karakterlerin tümü banlandı. Fakat şuanda Makro ile klan parası kasmak imkansıza yakın birşey. Çünkü eskiden güvenlik kodu denen şey yoktu. Güvenlik kodunun getirilmesinin en başlıca sebebi de Makro ile klan parası kasılmasının önüne geçilmesi

Ayrıca bandicam programı ile çok basit bir şekilde video alabilirsin.
Teşekkürler hocam cevap için.
Deep learning veya görüntü işleme ile çok kolay hocam. O şifreyi okuyup yazacak kodu yapay zekaya bile yazdırabilirsiniz. fare hilesini yapan işsiz şahıs bunuda yapmış zaten. Videosu var.

Hatta şöyle söyleyeyim. Google trafik ışığı olan fotoları seç falan diyorya(captcha), o sistem ikvnin sisteminden çok daha zor fakat onu bile çözüyorlar.
Dediğin gibi Yapay Zeka tarzındaki uygulamalar bu tarz şeyleri rahatlıkla yapabiliyor ama klan parası kasan kişi de bu yapay zekayı yönetebilecek zekaya sahipse bırakalım yapsın yapacak bir şey yok 😄
Resim
mikrocip
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Re: Makro ile KP kasanlara ceza yok mu?

Mesaj gönderen mikrocip »

BunudaBanlayin yazdı: 09 Ağu 2024 20:24
mikrocip yazdı: 09 Ağu 2024 19:24
BunudaBanlayin yazdı: 09 Ağu 2024 17:56
benibanladilar yazdı: 08 Ağu 2024 20:52 İKV nin veritabanında kimde gözlük olmadığı belli iken, biz amele gibi niye video çekiyoruz, aksiyon olup olmayağıda belli değil.
Şuanda kimde gözlük varsa hepsi makro işte, bunu bulmak çok zor olmamalı.
Oyuncu olarak oyunun güvenliğinden biz mi sorumluyuz?

Akşam 1 saat oyuna ya giriyorum ya girmiyorum ben suçlu oldum awk :D
Makro ile klan parası kasan birisini yıllar önce banlattım ve yönetim bu konuda bana bilgi verdi. Kp yi kasan ve kastırılan karakterlerin tümü banlandı. Fakat şuanda Makro ile klan parası kasmak imkansıza yakın birşey. Çünkü eskiden güvenlik kodu denen şey yoktu. Güvenlik kodunun getirilmesinin en başlıca sebebi de Makro ile klan parası kasılmasının önüne geçilmesi

Ayrıca bandicam programı ile çok basit bir şekilde video alabilirsin.
Neden imkansız olsunki? Daha öncesinde hızlı giriş vardı hiç gerek yoktu güvenlik koduna, şimdi hızlı giriş kalktı. Metin okuyucu makro yada farklı şekillerle kp kasmak çokda mümkün ve kolay. Her yapamadığınız şeyi imkansız olarak adlandırmayınız, sanal ortamda her şey kolay :)
Kardeşim ben klan parası kasmak zor demedim zaten benim tüm karakterlerim rütbeli ve hepsinin klan parasını da ben kendim yaptım makro'suz yaptım tek tek karakterleri keserek yaptım yani yapamadığınız şeyleri falan yazmana gerek yok konuyu açan arkadaş yapıyordur veya yapamıyordur bilemem ama yazdığın son cümleyi üstüme alınmadım bilgin olsun
İster alın ister alınma çokta tın değilde, makro ile kp kasmak imkansız demişsin. Bende imkansız değil çok basit diyorum, ve son cümlemi tekrarlıyorum.
Her yapamadığınız şeyi imkansız olarak adlandırmayınız, sanal ortamda her şey kolay :)
Şuandan bahsediyorum...

“Genel Etkileşim” sayfasına dön