İstanbul Kıyamet Vakti

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
IFonQzrail
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: YENİ SUNUCU İSTİYORUZ

Re: kardeş yapamıyorsanız kapatın gidelim

Mesaj gönderen IFonQzrail »

Bu aralar herkes şu şekil takılıyor ;

Resim

Resim

Resim
Kullanıcı avatarı
vaSloG
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos
Lonca: Iııı Asil Iııı

Mesaj gönderen vaSloG »

bırakın kapalı kalsın az sunucu acıldığından beri pcnin başından ayrıldığımızmı var :') :')
SalvaVİDAS[Eminönü] , DÜZENCİ[Eminönü] , EXELANS[Karaköy] , AsiLxEXELANSx[Beyazköşk] , AsiLxEXELANS[Eminönü-Beyazköşk] , AsiLxHeaRBeaT[Beyazköşk] , IxAsaLetiYeTeRxI[Eminönü] , IıAsaLetiYeteRıI[Eminönü] ve Exelance[Karaköy] harici aynı isime benzer karakterlerden sorumlu değilim
Kullanıcı avatarı
adimihatirla
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen adimihatirla »

bu kadar aktif oyuncusu olan bir oyunun sahipsiz olması çok enteresan ya. nasıl bir ülkede yaşıyoruz delirmemek elde değil.
binlerce kişi var lan oynayan? telekom hala görmüyor mu? perdigital ana sayfaya koymuş ikv yeni sunucu açtı diye. çünkü satışları iyi.
nasıl geliştirici ekibi olmaz abi bu oyunun?
bir de burada hala ''neden eleştiriyorsunuz, eleştiriyorsanız oynamayın.'' diyen bir oyuncu kitlesi var onlara Allah akıl fikir versin.
Kullanıcı avatarı
gilgalath
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Karaköy

Mesaj gönderen gilgalath »

adimihatirla yazdı: 02 Ağu 2024 12:28 bu kadar aktif oyuncusu olan bir oyunun sahipsiz olması çok enteresan ya. nasıl bir ülkede yaşıyoruz delirmemek elde değil.
binlerce kişi var lan oynayan? telekom hala görmüyor mu? perdigital ana sayfaya koymuş ikv yeni sunucu açtı diye. çünkü satışları iyi.
nasıl geliştirici ekibi olmaz abi bu oyunun?
bir de burada hala ''neden eleştiriyorsunuz, eleştiriyorsanız oynamayın.'' diyen bir oyuncu kitlesi var onlara Allah akıl fikir versin.
Dostum omurgasız insanlar var o senin dediklerin onlar hani paşa gelse sarayın ortasına tuvaletini yapsa kulları birşey diyemez ya işte bunlarda öyle bunlar hergün bayat ekmek yese şükür der ama o sofraya bir de zeytin koyayım nasıl zeytin koymalıyım kendimi nasıl geliştirmeliyim demez olanla yetinir bizim Türklerde bu çok var maalesef
Kullanıcı avatarı
BunudaBanlayin
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı

Re: Karaköy Sunucusu

Mesaj gönderen BunudaBanlayin »

Büyük ihtimalle Grup bölgelerinin sayılarının artırılması için uğraşacaklardır, inşallah tabiii
Resim
Kullanıcı avatarı
Sufizm
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Re: Karaköy Sunucusu

Mesaj gönderen Sufizm »

Güncellemelerin kontrollerin olması normal 7/24 oynamanıza gerek yok. Kalkın ara verin cumaya gidin bi kahve için dışarıda. Daha sağlıklı ve rekabetçi bir ortam için bunlar normal şeyler. 1 haftaya kadar dolu karakterlerimiz yatıyordu kopyadan hileden dolayı. Bırakın çalışsınlar sizler ve bizler için yapılıyor.
Kullanıcı avatarı
BLITZKRIEG
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen BLITZKRIEG »

Parlementxx yazdı: 02 Ağu 2024 12:53
turkoxHAMSTER yazdı: 02 Ağu 2024 11:15 Oyunun bu hale gelmesinin asıl sorumlusu oyunu görmezden gelen Türk Telekom'dur. Türkiye'de yeni sunucu açılmasına bile milyon ciro yaptıran bir oyuna 6 yıldır tek bir yatırım yapılmaması rezil bir kurum olduğunun göstergesidir.

Eleştirirken sorunun kaynağını iyi tespit etmezsek bu şikayetlerle bir yere varamayız.
İçtim Şarabı… (iksir olarak)
Giydim Çorabı (kıyafet olarak)
It is always darkest before the dawn.
Kullanıcı avatarı
osmandembele
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Sunucunun Kapanması (Geçici)

Mesaj gönderen osmandembele »

Karaköy sunucusunda yaşanan bir problem nedeni ile geçici olarak kapatılmıştır. İnceleme ve çalışmalarımız devam etmektedir.

Anlayışınız ve sabrınız için teşekkür ederiz.

Açıklamayı görmeyen arkadaşlarım için paylaşmak istedim.

Muhtemelen iyileştirme, tecrübe puanı ve lag sorunu ile ilgilidir diye düşünüyorum. Sizlerin yorumu düşünceleri neler? Ayrıca yaşanan bir problem ney merak ettim çünkü inceleme devam etmekte yazısını görünce biraz tedirgin oldum. Umarız sadece bu bahsettiğimiz iyileştirme, tecrübe puanı ve lag sorunu ile ilgilidir...
En son osmandembele tarafından 02 Ağu 2024 13:17 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Kullanıcı avatarı
Bubyo
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Lonca: Eski Yeni

Re: Sunucunun Kapanması (Geçici)

Mesaj gönderen Bubyo »

Anlık buglardan dolayı bazı görevlerin 2 kere teslim edildiğini biliyorum, bu buglardan dolayı kopya vs yapılabiliyor mu onu bilmiyorum ama onun üzerine de çalışma yapılacağını söylemişti dün Borgia.
Şifacı ve Büyücü Meditasyon yeteneği aynı olmasına rağmen 1 puan iken neden şifacılara %5 kudret yenilenmesi sağlarken büyücülere %100'den fazla yenilenme sağlıyor??

Mutluluk neydi?
Kullanıcı avatarı
Heaven1925
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı
Lonca: Brothership Of Nobility

Re: Sunucunun Kapanması (Geçici)

Mesaj gönderen Heaven1925 »

Bubyo yazdı: 02 Ağu 2024 13:15 Anlık buglardan dolayı bazı görevlerin 2 kere teslim edildiğini biliyorum, bu buglardan dolayı kopya vs yapılabiliyor mu onu bilmiyorum ama onun üzerine de çalışma yapılacağını söylemişti dün Borgia.

Ayrıca yürüme görevlerinin bazılarının relog gerektirdiği senaryolar da mevcut.
Hafif bir iç çekiş ile birlikte, esprili bir cevap verdiniz "Kıyamet Keyifsizliği"

Karaköy
Lighthouse - Heaven - Recthaltouche

Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön