DEVENG'İN GÜNLÜĞÜ
Re: DEVENG'İN GÜNLÜĞÜ
Adam sürekli bir şekilde güncel gelişmeyi yakalayıp üstüne komik olmayı başarıyor. Saygı duydum
- NISAO
- İskele Babası
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Hayvan Severler
Lütfen ama
" Çemberlitaş görev yardımı etkinliği ne zaman gelecek" sorusunun tam olarak neresinde kural ihlali var ?
Sevgili Deveng'in günlüğü, bugün de sahibinden şikayetçiyim.

- GoDIsNoWHeRe
- İskele Babası
- Sunucu: Karaköy
günlüge güncelleme bekliyoruz
Masadan Eksiliyor Dostlar...
Değeri bilinmeyen birinin daha gidişini gördük. Sağlıcakla kal...
Yaşadıklarını iyi kötü sağdan soldan duyduk. Bu kadar hevesli ve yetenekli biri olmandan ötürü sana en başından beri saygı duyuyordum. Şu oyun tarihinde en üzüldüğüm şeylerden biri sana bu görevi bıraktıracak kadar kötü insanların burada olması oldu. Hak veriyorum bunlarla mücadele etmek istememene ama keşke böyle olmasaydı. Hep saygı duyduğum biri olarak kalmaya devam edeceksin.
- xxJUSTINGxx
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Mazi
İmza ya foto eklemek için mesaj yazmam gerekiyormuş kaç tane acaba siz biliyormusunuz.TOLGARDA yazdı: ↑02 Eki 2024 20:23Yaşadıklarını iyi kötü sağdan soldan duyduk. Bu kadar hevesli ve yetenekli biri olmandan ötürü sana en başından beri saygı duyuyordum. Şu oyun tarihinde en üzüldüğüm şeylerden biri sana bu görevi bıraktıracak kadar kötü insanların burada olması oldu. Hak veriyorum bunlarla mücadele etmek istememene ama keşke böyle olmasaydı. Hep saygı duyduğum biri olarak kalmaya devam edeceksin.