Karaköy Sunucusunun İlk Gaffarı Kesilmiştir.

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
xReNaRDox
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos
Lonca: T C

Re: Karaköy Sunucusunun İlk Gaffarı Kesilmiştir.

Mesaj gönderen xReNaRDox »

Tebrik ederim, güzel kesim olmuş.
Resim
Benim naçiz vucudum elbet bir gün toprak olacaktır, ancak TÜRKİYE CUMHURİYETİ ilelebet payidar kalacaktır.
K.ATATÜRK
Kullanıcı avatarı
Boludanoyuncu
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen Boludanoyuncu »

Hocam uçarak mı kestiniz naptınız, bu ne böyle ':)
Kullanıcı avatarı
Cankurtarann
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Cankurtarann »

ellerinize sağlık, videoyu da izledim en sevdiğim kesimi yapmışsınız: kır dk’yı at elek buzu. buradan da bir eleştiri olsun her şeye m1 + yüksek hsli büyücü isteyen zamanın zihniyetine, buyrun hocam karaköy sefiri sizsiniz artık.

meraklısına da söyleyeyim, video sahibi arkadaş büyücü olarak toplam 10 kk çekiyor, karşılığını aldığı için hiçbir şey artık : )).
Kullanıcı avatarı
osmandembele
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Karaköy

Mesaj gönderen osmandembele »

omaygayt domatis çurbası napalım kral ödül mü verelim
Kullanıcı avatarı
adimihatirla
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen adimihatirla »

Bubyo yazdı: 01 Ağu 2024 03:54
adimihatirla yazdı: 01 Ağu 2024 02:44 tebrikler de abi şimdi siz biz gelene kadar karaköy'de çok avantajlı olacaksınız. pek haklı bir durum değil sanki. sırf fanatik kesip level atlasanız ve 1 2 gün gbz dönseniz zaten tüm sunucuya asa reç. zırh reç. satarsınız. iyi yolunuzu bulursunuz valla helal.
yanlış anlamayın sadece sizi eleştirmiyorum elbette büyük başarı ama cuma günü sabahtan girenlerin avantaj elde etmesi haksızlık bence. sabahtan girenler junona v.s geçtiğinde millet azul sırası flan kovalıyordu.
Ya sen niye her yerde ağlıyorsun ve ağladığın her şey saçma sapan şeyler ya
her yerde ağlıyorum çünkü her şey aşırı saçma şu yeni sunucuda.
ve saçma olduğu sürece de eleştirmeye devam edicem. siz binlerce lira yatırdığınız oyunu eleştirmeyip eleştirilere de böyle tepki vermeye devam edin.
2 ay önce yeni sunucu 49 sınırı olarak açılsın veya kademeli şekilde açılsın dediğimde de beni linç etti senin gibi dangozlar.
şimdi 8-10 kişi biz normal insanlar bölgeye girene kadar, Karaköy bölgesinde takılıp ne var ne yok toplayacaklar, sırf GBZ kesseler zaten oyunu bitirirler düşen reçetelerle. Bu mu şimdi hak? En azından karaköy bölgesini 2-3 ay geciktirseler herkes rahat rahat Gaffar kesip aynı anda girsek çok daha mantıklı olmaz mı güzel kardeşim?
Kesen insanlarla ilgili bir problemim yok, oyunun hakkını vermiş büyük oyuncular hepsi helal olsun. Ama herkesten önce Karaköy'de fink atacak olmaları bana haksız geliyor kardeş.
Kullanıcı avatarı
BLITZKRIEG
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen BLITZKRIEG »

adimihatirla yazdı: 01 Ağu 2024 10:58
adimihatirla yazdı: 01 Ağu 2024 02:44 tebrikler de abi şimdi siz biz gelene kadar karaköy'de çok avantajlı olacaksınız. pek haklı bir durum değil sanki. sırf fanatik kesip level atlasanız ve 1 2 gün gbz dönseniz zaten tüm sunucuya asa reç. zırh reç. satarsınız. iyi yolunuzu bulursunuz valla helal.
yanlış anlamayın sadece sizi eleştirmiyorum elbette büyük başarı ama cuma günü sabahtan girenlerin avantaj elde etmesi haksızlık bence. sabahtan girenler junona v.s geçtiğinde millet azul sırası flan kovalıyordu.
ve saçma olduğu sürece de eleştirmeye devam edicem. siz binlerce lira yatırdığınız oyunu eleştirmeyip eleştirilere de böyle tepki vermeye devam edin.
2 ay önce yeni sunucu 49 sınırı olarak açılsın veya kademeli şekilde açılsın dediğimde de beni linç etti senin gibi dangozlar.
şimdi 8-10 kişi biz normal insanlar bölgeye girene kadar, Karaköy bölgesinde takılıp ne var ne yok toplayacaklar, sırf GBZ kesseler zaten oyunu bitirirler düşen reçetelerle. Bu mu şimdi hak? En azından karaköy bölgesini 2-3 ay geciktirseler herkes rahat rahat Gaffar kesip aynı anda girsek çok daha mantıklı olmaz mı güzel kardeşim?
Kesen insanlarla ilgili bir problemim yok, oyunun hakkını vermiş büyük oyuncular hepsi helal olsun. Ama herkesten önce Karaköy'de fink atacak olmaları bana haksız geliyor kardeş.

söylediğin bi tane yanlış şey yok. ağlıyor diyen arkadaş da yalaklanmayı bıraksın da gözünü açsın bi zahmet.
It is always darkest before the dawn.
Kullanıcı avatarı
Dofians
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Dofians »

Tebrikler ben en az 1 ay kesilmez diyordum 1 haftada kestiniz. Karaköy ne güzeldir şimdi çekin bütün madenleri :D millet bu kafadayken siz 1 haftaya halley asa zırh basmış olursunuz
Since 2008
Kullanıcı avatarı
GoDIsNoWHeRe
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen GoDIsNoWHeRe »

Dofians yazdı: 01 Ağu 2024 11:23 Tebrikler ben en az 1 ay kesilmez diyordum 1 haftada kestiniz. Karaköy ne güzeldir şimdi çekin bütün madenleri :D millet bu kafadayken siz 1 haftaya halley asa zırh basmış olursunuz
madenleri cekerler tamam da, bir asa zirh icin 10 mikrocip 10 karabarut 10 sentetik ipek nasil kasmayi planliyorsun ? öncesinde pence alasim parfüm vb. kasmak lazim, hidrojen hydrar niobyum antimon düsürmek lazim,yani su an asa zirh basmak sadece hayal. maden toplanir, gbz kesilir, fanatiklerde item kasilir, hole inip xeno kasilir
Kullanıcı avatarı
Bubyo
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Lonca: Eski Yeni

Mesaj gönderen Bubyo »

adimihatirla yazdı: 01 Ağu 2024 10:58
Adamlar böyle bir şeyin mümkün olamadığını söyledi, mümkün olup yapmadılarsa da oyun neyse kuralı neyse ona göre ya oynarsın ya oynamazsın. Adamlar senden benden daha fazla emek verip daha çok zaman harcamışlarsa evet abi toplayacaklar ne var ne yoksa oyunun kralı da onlar olacak piyasayı da onlar belirleyecek. Neden herkesin rahat rahat girmesini sağlamak yönetimin elinde olsun ya? kaç tane lonca var onlarca kişilik. Hepsi emek versin hepsi zaman harcasın hepsi oyun bilgisini konuştursun kessin Gaffar'ı girsin Karaköy'e. Bu arkadaşlar kesti diye her giren grubun keseceğini mi düşünüyorsunuz? Deneyip kesemeyen onlarca da grup var. Demek ki bu arkadaşların bi farkı var bi bilgisi var bir şeyi var ki kesebildiler, kesebildilerse de Karaköy'de oyunun kralı olmayı hakettiler. Hepiniz ağlıyordunuz burada 3-4 ay Gaffar kesilemez 1 yıl tılsım üretilemez diye. Ee ne oldu 1 hafta da tılsım da üretildi, Gaffar da kesildi. Demek ki emek verince olabiliyor. Helal olsun o 8-10 kişiye.
Şifacı ve Büyücü Meditasyon yeteneği aynı olmasına rağmen 1 puan iken neden şifacılara %5 kudret yenilenmesi sağlarken büyücülere %100'den fazla yenilenme sağlıyor??

Mutluluk neydi?
Kullanıcı avatarı
fleyboy
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen fleyboy »

Karaköye giren ilk ve tek ekip değil, Karaköye giriş yaptığınızda içeride ekip olduğunu görmüşsünüzdür, sadece herkes paylaşım yapmıyor. Daha sonrasından 3 ekip daha giriş yaptı şu an karaköy bölgesi kalabalıklaşıyor

“Genel Etkileşim” sayfasına dön