Sunucu tamamen dolu lütfen başka sunucu deneyiniz ?

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Mystical
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Eminönü

Re: Sunucu tamamen dolu lütfen başka sunucu deneyiniz ?

Mesaj gönderen Mystical »

Beyler öncelikle oyuna 4 5 karakter sokup multi kasmaya çalışan oyundan ve keyiften uzak hırstan başka bir şey bilmeyen varlıkların bu oyundan temizlenmesi gerekiyor. Buraya yıllar önce aldığımız keyfi ve hatırladığımız anıları tekrar eğlenerek yaşamaya geldik. Bu kendini bilmezler yüzünden bu zevkimizi de elimizden alıyorlar. Allah akıl fikir versin bunlara denecek başka hiçbir söz yok.
Kullanıcı avatarı
Fuerte
Loxosceles Reclusa
Loxosceles Reclusa
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Fuerte »

Arkadaşlar bu yoğunluk sizler sayesinde güzel bir talep oluşturuyor. Umarız TTNET bu yapı için yatırım planlar ve hikayenin devamı gelir. Zor değil. Bir toplantı ve yatırım kararına bakar. Dile kolay bende yıllarca hem oynadım , aktif olarak ekibin içinde yer aldım. Şu an ben bile oynamak için can atıyorum. İstanbul Kıyamet Vakti hepimizin hayatında farklı bir yer açtı ve asla kapanmıyor. Bunu gördük. Umarım devamı gelir
Eldritch
Fuerte
ProtectorDragon

Oğuzcan
CAMBAZOĞLU
Kullanıcı avatarı
adimihatirla
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos

Mesaj gönderen adimihatirla »

ZIPKIN yazdı: 26 Tem 2024 12:26 adamların hırstan öylesine gözleri dönmüş ki güya yardımlaşma olacak, eski günler hatırlanacak denilen yeni sunucuda bile aynı anda 4-5 karakter kasmaya çalışıyorlar. zamanında oyunu bırakmamın en önemli sebeplerinden birisi de insanların kafayı karakter dizmekle bozması, oyunda yardımlaşma diye bir şeyin kalmamasıydı zaten.

ulan ikv kitlesi, bir kere de şaşırt beni be!
Şaşırtmazlar hocam. Yakında hile haberleri de gelmeye başlar tahminimce.
Bugün Youtube'da bir eleman 4 tane karakteri aynı anda oynuyordu, bu tarz hırslı, gözü dönmüş, garip insanları görünce oyun oynayası kalmıyor insanın. Plus paket almadım, iyi ki de almamışım. Parayı sokağa atmak daha faydalı.
Kullanıcı avatarı
marlyn71
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen marlyn71 »

Fuerte yazdı: 26 Tem 2024 16:28 Arkadaşlar bu yoğunluk sizler sayesinde güzel bir talep oluşturuyor. Umarız TTNET bu yapı için yatırım planlar ve hikayenin devamı gelir. Zor değil. Bir toplantı ve yatırım kararına bakar. Dile kolay bende yıllarca hem oynadım , aktif olarak ekibin içinde yer aldım. Şu an ben bile oynamak için can atıyorum. İstanbul Kıyamet Vakti hepimizin hayatında farklı bir yer açtı ve asla kapanmıyor. Bunu gördük. Umarım devamı gelir
Umut verici bir bakış açısı, TTNET hepimizi şaşırtır umarım.
Kullanıcı avatarı
xXDeaTHMaCHiNeXx
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Karaköy
Lonca: Çınar Altı

Mesaj gönderen xXDeaTHMaCHiNeXx »

Bence multi hesap açanların tespit edilip ip ban atılması gerekli. Çok fazla multi hesap var aynı anda 2 hesabı anlarımda 5-6 tane açan var bu hak değil dışarıda bir sürü kişi bekliyor oyuna girmek için ama adamlar para hırsı yüzünden neler yapıyor.

Kod: Tümünü seç

Tılsım çıktı mertlik bozuldu...
'DM'
Kullanıcı avatarı
ejedrogl
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Mesaj gönderen ejedrogl »

ZIPKIN yazdı: 26 Tem 2024 13:11
ejedrogl yazdı: 26 Tem 2024 13:04 Suç yönetim de değil ki, adam aynı bilgisayardan 4-5 tane hesap açmış millet girmesin diye. Gümüş nikeli 100 liraya satmaya çalışan mı dersin. Allah akıl fikir versin.
oha. işlenmiş gümüş malzemelerini gerçek paraya satmaya çalışan kişiler mi var gerçekten sunucuda?
Maalesef öyle dostum
Kullanıcı avatarı
TOLGARDA
Ruh Taşı Gezgini
Ruh Taşı Gezgini
Sunucu: Karaköy

Mesaj gönderen TOLGARDA »

Bir yandan da şu var oyunda her şey o kadar dolu ki girsek bile azul kesmek hatta fare kesmek bile zaten mümkün değil. O yüzden hata biraz da oyunun fiziki alanının kapasitesiyle alakalı olabilir mi acaba

Uyarının nasıl bir şey olduğunu merak edenler için :grin:
Resim
:zero: :one: :two: :three: :four: :five: :six: :seven: :eight: :nine:
Kullanıcı avatarı
resp0nse
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen resp0nse »

Resim

Sobee Studios eski çalışanları şu halimizi görse duygulanırdı ...

@Nerull
@Ronaldo
@Zwartan
@Gorgar
2006-2016
İstanbul Kıyamet Vakti Neferi
Kullanıcı avatarı
Seven
Fareli Köyün Kavalcısı
Fareli Köyün Kavalcısı

Mesaj gönderen Seven »

plus + standart kaç oyuncuyu kapsıyor
Gizlenmiş İçerikGöster
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
scorper
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen scorper »

adimihatirla yazdı: 26 Tem 2024 17:47
ZIPKIN yazdı: 26 Tem 2024 12:26 adamların hırstan öylesine gözleri dönmüş ki güya yardımlaşma olacak, eski günler hatırlanacak denilen yeni sunucuda bile aynı anda 4-5 karakter kasmaya çalışıyorlar. zamanında oyunu bırakmamın en önemli sebeplerinden birisi de insanların kafayı karakter dizmekle bozması, oyunda yardımlaşma diye bir şeyin kalmamasıydı zaten.

ulan ikv kitlesi, bir kere de şaşırt beni be!
Şaşırtmazlar hocam. Yakında hile haberleri de gelmeye başlar tahminimce.
Bugün Youtube'da bir eleman 4 tane karakteri aynı anda oynuyordu, bu tarz hırslı, gözü dönmüş, garip insanları görünce oyun oynayası kalmıyor insanın. Plus paket almadım, iyi ki de almamışım. Parayı sokağa atmak daha faydalı.
Katılıyorum düşüncemin hala arkasındayım böyle bir şeye gerek yoktı karaköyün devamı yeni kapalı grup bölgesi bostan keserek düşürebileceğimiz bir şey gelse daha iyiyiydi iddaya göre 3 işlenmişe ne kadar paraya satıyorlarmış onun yerine akçeyle alsak oyunuma ikveme destek versem inanılmaz gözü dönmüşler var makro açanmı ararsın bos kaçıranmı

“Genel Etkileşim” sayfasına dön