YENİ SUNUCU KARAKÖY OLASI OLUŞABİLECEK SORUNLAR VE ÇÖZÜM ÖNERİLERİ(BU BAŞLIK ALTINDA TOPLANALIM)
-
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Re: YENİ SUNUCU KARAKÖY OLASI OLUŞABİLECEK SORUNLAR VE ÇÖZÜM ÖNERİLERİ(BU BAŞLIK ALTINDA TOPLANALIM)
Sunucunun Adının Değişik Olması Veya Karakter Transferinin Kapalı Olması Anlam İfade Etmediğini Düşünüyorum Oyundaki Mevcut Hatalar Eminönü Veya Köşk Sunucusunda Neyse Karaköy Sunucusunda Da Olacaktır Diye Düşünüyorum Hatalar Başlamadan Oynadığınız Oyundan Keyif Almaya Bakın
- bymehmett
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: 5 SUNUCU KAPATILSIN !
Re: YENİ SUNUCU KARAKÖY OLASI OLUŞABİLECEK SORUNLAR VE ÇÖZÜM ÖNERİLERİ(BU BAŞLIK ALTINDA TOPLANALIM)
mevcut hata ve sorunlar nedır ? ortı gereklı calısmaları yaptı suan bır hata sorun gozukmuyor varsa bır kac ornek verırmısın hata sorun vs.FERMANTASYONb yazdı: ↑12 Tem 2024 12:14 Sunucunun Adının Değişik Olması Veya Karakter Transferinin Kapalı Olması Anlam İfade Etmediğini Düşünüyorum Oyundaki Mevcut Hatalar Eminönü Veya Köşk Sunucusunda Neyse Karaköy Sunucusunda Da Olacaktır Diye Düşünüyorum Hatalar Başlamadan Oynadığınız Oyundan Keyif Almaya Bakın![]()
kopya ve fareye dönüşme sorunlarının aylar önceden önüne geçildi.FERMANTASYONb yazdı: ↑12 Tem 2024 12:14 Sunucunun Adının Değişik Olması Veya Karakter Transferinin Kapalı Olması Anlam İfade Etmediğini Düşünüyorum Oyundaki Mevcut Hatalar Eminönü Veya Köşk Sunucusunda Neyse Karaköy Sunucusunda Da Olacaktır Diye Düşünüyorum Hatalar Başlamadan Oynadığınız Oyundan Keyif Almaya Bakın![]()
-
- Salgın Koruyucusu
Yaklaşık 2 Senedir Oynamıyorum Ara Verdim Buna Dayanarak Yazdım Oyunda Herşey Kendi Haline Bırakılmıştı İlgilenen Yoktu İnsanlar Sadece Alışveriş Yaptığı İçin Hesapları Bloke İle Kapanıyordu Cezaya İtiraz Edip Muhattabı Yoktu Bunlar Düzeldiyse Bilemiyorum TeşekkürlerTOLGARDA yazdı: ↑12 Tem 2024 17:04kopya ve fareye dönüşme sorunlarının aylar önceden önüne geçildi.FERMANTASYONb yazdı: ↑12 Tem 2024 12:14 Sunucunun Adının Değişik Olması Veya Karakter Transferinin Kapalı Olması Anlam İfade Etmediğini Düşünüyorum Oyundaki Mevcut Hatalar Eminönü Veya Köşk Sunucusunda Neyse Karaköy Sunucusunda Da Olacaktır Diye Düşünüyorum Hatalar Başlamadan Oynadığınız Oyundan Keyif Almaya Bakın![]()
-
- Salgın Koruyucusu
Hatadan Çok Düzeltilmesi Gereken Çok Şey Var Uzun Süredir Oyunu Oynadığını Düşünüyorum Cevapları Da Kendin Biraz Düşünürsen Kendin Verebilirsinbymehmett yazdı: ↑12 Tem 2024 15:02mevcut hata ve sorunlar nedır ? ortı gereklı calısmaları yaptı suan bır hata sorun gozukmuyor varsa bır kac ornek verırmısın hata sorun vs.FERMANTASYONb yazdı: ↑12 Tem 2024 12:14 Sunucunun Adının Değişik Olması Veya Karakter Transferinin Kapalı Olması Anlam İfade Etmediğini Düşünüyorum Oyundaki Mevcut Hatalar Eminönü Veya Köşk Sunucusunda Neyse Karaköy Sunucusunda Da Olacaktır Diye Düşünüyorum Hatalar Başlamadan Oynadığınız Oyundan Keyif Almaya Bakın![]()
Ceza itiraz hala pek muhatap alamıyor ama alışverişten ötürü ceza almak 0'a yakın bir seviyeye düştü kopya kalktığı için. Şimdi kopya kalksa da kopyadan türeyen malzemeler piyasanın içinden geçtiği için maden kasmak ya da oyunda para kazanmak şu an bir şey ifade edemiyor.FERMANTASYONb yazdı: ↑12 Tem 2024 18:10Yaklaşık 2 Senedir Oynamıyorum Ara Verdim Buna Dayanarak Yazdım Oyunda Herşey Kendi Haline Bırakılmıştı İlgilenen Yoktu İnsanlar Sadece Alışveriş Yaptığı İçin Hesapları Bloke İle Kapanıyordu Cezaya İtiraz Edip Muhattabı Yoktu Bunlar Düzeldiyse Bilemiyorum TeşekkürlerTOLGARDA yazdı: ↑12 Tem 2024 17:04kopya ve fareye dönüşme sorunlarının aylar önceden önüne geçildi.FERMANTASYONb yazdı: ↑12 Tem 2024 12:14 Sunucunun Adının Değişik Olması Veya Karakter Transferinin Kapalı Olması Anlam İfade Etmediğini Düşünüyorum Oyundaki Mevcut Hatalar Eminönü Veya Köşk Sunucusunda Neyse Karaköy Sunucusunda Da Olacaktır Diye Düşünüyorum Hatalar Başlamadan Oynadığınız Oyundan Keyif Almaya Bakın![]()
İnsanların kasasını da kafalarına göre sıfırlayamayacakları için hiç kopya girmemiş bir sunucu açarak oyunu oynanabilir yapma amacıyla yeni sunucu açıyorlar. Bu sunucuya aktarım da tekrar kopyadaki malzemelerin sunucuya uğramasını önlemek.
TOLGARDA yazdı: ↑13 Tem 2024 13:22Ceza itiraz hala pek muhatap alamıyor ama alışverişten ötürü ceza almak 0'a yakın bir seviyeye düştü kopya kalktığı için. Şimdi kopya kalksa da kopyadan türeyen malzemeler piyasanın içinden geçtiği için maden kasmak ya da oyunda para kazanmak şu an bir şey ifade edemiyor.FERMANTASYONb yazdı: ↑12 Tem 2024 18:10Yaklaşık 2 Senedir Oynamıyorum Ara Verdim Buna Dayanarak Yazdım Oyunda Herşey Kendi Haline Bırakılmıştı İlgilenen Yoktu İnsanlar Sadece Alışveriş Yaptığı İçin Hesapları Bloke İle Kapanıyordu Cezaya İtiraz Edip Muhattabı Yoktu Bunlar Düzeldiyse Bilemiyorum TeşekkürlerTOLGARDA yazdı: ↑12 Tem 2024 17:04kopya ve fareye dönüşme sorunlarının aylar önceden önüne geçildi.FERMANTASYONb yazdı: ↑12 Tem 2024 12:14 Sunucunun Adının Değişik Olması Veya Karakter Transferinin Kapalı Olması Anlam İfade Etmediğini Düşünüyorum Oyundaki Mevcut Hatalar Eminönü Veya Köşk Sunucusunda Neyse Karaköy Sunucusunda Da Olacaktır Diye Düşünüyorum Hatalar Başlamadan Oynadığınız Oyundan Keyif Almaya Bakın![]()
İnsanların kasasını da kafalarına göre sıfırlayamayacakları için hiç kopya girmemiş bir sunucu açarak oyunu oynanabilir yapma amacıyla yeni sunucu açıyorlar. Bu sunucuya aktarım da tekrar kopyadaki malzemelerin sunucuya uğramasını önlemek.
Çok güzel detaya değinmişsin gerçekten kralsın ya forumda tek örnek aldığım kişisin
Eyvallah, neyi sorduğunu anlayınca direkt cevap vermek lazım. Herkes böyle davransa hiç sorun kalmaztrexi yazdı: ↑14 Tem 2024 14:03TOLGARDA yazdı: ↑13 Tem 2024 13:22Ceza itiraz hala pek muhatap alamıyor ama alışverişten ötürü ceza almak 0'a yakın bir seviyeye düştü kopya kalktığı için. Şimdi kopya kalksa da kopyadan türeyen malzemeler piyasanın içinden geçtiği için maden kasmak ya da oyunda para kazanmak şu an bir şey ifade edemiyor.FERMANTASYONb yazdı: ↑12 Tem 2024 18:10Yaklaşık 2 Senedir Oynamıyorum Ara Verdim Buna Dayanarak Yazdım Oyunda Herşey Kendi Haline Bırakılmıştı İlgilenen Yoktu İnsanlar Sadece Alışveriş Yaptığı İçin Hesapları Bloke İle Kapanıyordu Cezaya İtiraz Edip Muhattabı Yoktu Bunlar Düzeldiyse Bilemiyorum TeşekkürlerTOLGARDA yazdı: ↑12 Tem 2024 17:04kopya ve fareye dönüşme sorunlarının aylar önceden önüne geçildi.FERMANTASYONb yazdı: ↑12 Tem 2024 12:14 Sunucunun Adının Değişik Olması Veya Karakter Transferinin Kapalı Olması Anlam İfade Etmediğini Düşünüyorum Oyundaki Mevcut Hatalar Eminönü Veya Köşk Sunucusunda Neyse Karaköy Sunucusunda Da Olacaktır Diye Düşünüyorum Hatalar Başlamadan Oynadığınız Oyundan Keyif Almaya Bakın![]()
Çok güzel detaya değinmişsin gerçekten kralsın ya forumda tek örnek aldığım kişisin![]()