İKV de TEST Edilen yeni bölgeler Gerçekten Test ediliyor mu.
Re: İKV de TEST Edilen yeni bölgeler Gerçekten Test ediliyor mu.
OLan bizim İtemlere oldu onca para verip çarlarımızı dizdikten sonra yok efendim yeni itemler gelecek dediniz resmen biz battık 50mna aldığımız itemi yarı fiyatına satamaz olduk emeklerimize yazık
AtaxOlcaytoo AtaxKafkasHan AtaxDermantoo
Olcay Hangül
Olcay Hangül
Erdogan yazdı:Merhaba,
Yeni bölgelerin ve yapılacak düzenlemelerin ne kadarının test edildiğini tam olarak bilmeden zaman ve test ediliş biçimi hakkındaki söyledikleriniz yalnızca tahmin olduğundan, bu konuda sadece yanıldığınızı söyleyebilirim. Zira tespit edilen hataların ve uyumsuzlukların ortadan kaldırılması için sistemli çalışmak zaten birinci kural. Şüphesiz ki tespit, bildirim, düzenleme ve tekrar kontrol aşamaları bu sistemin en temel taşlarıdır. Elbette yine de tespit edilemeyen hatalar olabilir. Bizim ilk hedefimiz bu tespit edilemeyen hata oranını en aza, hatta 0’a indirmektir.
İkvdestek’in oyuncuların hata bildirimlerini kale almadığı yönünde söylediğinize yönelik bir şey söyleme ihtiyacı duymuyorum. Nitekim güncelleme sonrasında “bunu biz bildirmiştik” diyebileceğiniz bir çok şeyi kendiniz göreceksiniz.
Test Takımı üyelerinin testlere katılmadıklarını ve test sunucusunda kimse bulunmadığından oko yaptığımızı söylemişsiniz. Eğer testlere yeterli ilgiyi göstermeyen görevliler mevcut ise, mevcudiyetlerine son verme hakkı tamamen Yönetime aittir. Gösterilmesi gereken hassasiyetin gösterilip gösterilmediğini de kontrol eden bir ekip zaten mevcut. Ayrıca OKO, oyunumuzun önemli bir alanıdır. Karakterler arasındaki dengenin analizi ve yetenek yapılandırmaları için en önemli konulardan biridir. Bu yüzden OKO yapılması zaman öldürmek olarak algılanmamalıdır.
Yeni eşyaların tanıtımları ile ilgili söylenenler mevcut. Bu eşyalara sahip olma kolaylığı ve eşyaların sahip olunma oranları hakkında herhangi bir bilgi verdiğimizi hatırlamıyorum. Elbette bu eşyalara sahip olduğunuzda elinizdeki eşyalar sizin gözünüzde bir değer kaybedecektir. Fakat bu nadide ve şaheser eşyalara sahip olamayan kişiler için değer kaybettiğini söylediğiniz eşyalar hala şaheser ve nadidelere ulaşmak için gerekli olan eşyalar olacaktır.
Bazen söylediklerinizi kulaklarınızın duymadığını düşünmüyor değilim. Oyun hakkında yeterli bilgiye sahip olan bunca oyuncumuz varken başka oyunlardan “Test Takımı için Personel” arayışı içerisine girmek tamamen mantık dışı. Neye dayanarak bunu söylediğinizi merak ettim açıkçası. Cevabını özelime gönderebilirsiniz isterseniz.
“Sadece şunun cevabını versinler” ile başlayan bir kısım mevcut. Full donanımlı, özel efsunlu vb. eşyalar ile grup bölgelerini defalarca bitirsek dahi bu ne işe yarayacak sorarım sizlere. En ufak ayrıntının dahi normal ve sıradan eşyalar ile test edilmesi, farklı yüzlerce yetenek kombinasyonları ve farklı karakter çeşitlerinden oluşmuş gruplar ile tekrar tekrar test edilmeleri gerekmektedir. Bu yüzden söylediğiniz çoğu şeyi “davulun sesi uzaktan hoş gelir” diyerek üzülerek okudum.
Eleştirileriler, oyunumuzun daha ileri gidebilmesi için en fazla güvendiğimiz destektir. Fakat yönetim personellerini aşağılayarak yapılan eleştiri yapıcı değil yıkıcı eleştiridir.
Dinlediğiniz için teşekkürler.
[GM]Erdoğan
o zaman neden bu kadar erken açıkladınız ? iki ay olmuş ses seda yok. içerde ne oluyo ne bitiyo bir bilgilendirme yok. şöyle yapabilirdiniz. ayrı bir sayfa açar mesaja kapalı sadece bilgilendirme amaçlı, haftalık olarak işte bu hafta şu kadar saat test edildi, şöyle şöyle hatalar bulundu, şunlar şunlar düzeltildi vs. vs. gibi haftalık olarak oyuncuları bilgilendirseydiniz daha iyi olurdu ya da bu kadar erken yayınlamayacaktınız. ayrıca eleştirilere de açık olmanızı öneririm. biz burda kimseyi aşağılamıyoruz, eleştiri ve aşağılamak arasındaki farkı anlayacak yaşı çoktan geçtik sanırım. daha önce de dediğim gibi oyuncularla çok büyük bir iletişim problemi var. lütfen oyuncularla aranıza kurduğunuz duvarı yıkın, ve aramıza girin...
Biz ki Ustasıyız Vatan Sevmenin
Kurdun maskeye ihtiyacı yoktur

Kurdun maskeye ihtiyacı yoktur

- Britishtobacco92
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
2 ay deil 3 ay oldu

İnFazTeaMKroNiCK-Iıkronikqqll-Ixadonisxl
KarşıyaKaragümrük Karşılıksız sevdik biz Bu YAKAYI.!!
New Yorkta beş Minareyi izledim anladığın kadarıyla olay New Yorkta Geçiyor.
- Redsxkanuni
- Salgın Koruyucusu

- Sunucu: Meran
Görünen köy klavuz istemez misali test süreci içerisinde geçen bunca ay başarısızlık olarak nitelendirsek nasıl olur acaba..!! Acaba bu işi sırf iş olsun diyemi yapıyoruz yoksa gönüldende birşeyler katmak için çaba sarfediyormuyuz..? Amacımız burda yönetimi aşağılayıcı, kırıcı, rencide edici vs. davranışlarda bulunmak değil. İşini gerçekten yapmak isteyen acaba elini taşın altına koyuyormu.. Oyunda arkadaş dost ayrımı yapılmadan gerçekten birşeyler aktarabiliyormu? Her ne olursa olsun gerçektende böyle bir ayrım yapılarak kişiler belli yerlere geliyorsa ve gerektiği gibi kendisinden istenileni yapmıyorsa yada yapıyor gibi görünüyorsa bu gerçekten ama gerçekten acı verici bir durum.. Şayet böyle bir durum söz konusu ise; Üzülerek belirtmek isterimki bu oyunu oynayan yedisinde yetmişine kadar olan bir çok insana haksızlık olur, emek hırsızlığı olur, yazıktır günahtır...
Görünen bilinen duyulan ne derseniz deyin ama İKV ye karşı olan ilgi oldukça azalmış durumda, buda yönetimin ne derece doğru, güvenilir bir iş yaptığının göstergesidir.. Acaba sizlerden geçmişe yinelik son 2 yılın her 3 ayda bir oynayan online oyuncu sayısını istesek bize bildirebilirmisiniz... Son aylarda hiç dikkatinizi çektimi sunuculara girerken herhangi bir sunucunun ''Çok Kalabalık'' yazısını en son ne zaman gördünüz desem cevap verebilirmisiniz..??
Oyuna karşı olan bu ilgisizlik sizi hiçmi endişelendirmiyor, bu oyunu hiçmi umursamıyorsunuz yoksa bu kadar insan İKV ye gönül verenler sizlerin umurunda olmayımı beceremiyor...!!
Lütfen bizler bu oyunu yaşatacak, geleceğe yönelik yaşatmamız içinde yaşattıracak yöneticiler lazım.. Aksine düşünenler varsa eteklerindeki taşları döksün ve işe geldiğiniz hergün öncelikle gönlünüzden geldiğini koyun ortaya... Sizler 1 adım yaklaşırsanız, bizler 10 adım yaklaşırız size karşı...
Daha güzel bir İKV için lütefen elinizden geleni değil, elinizden gelenin daha fazlasını koyun ortaya...
SAYGILARIMLA
Görünen bilinen duyulan ne derseniz deyin ama İKV ye karşı olan ilgi oldukça azalmış durumda, buda yönetimin ne derece doğru, güvenilir bir iş yaptığının göstergesidir.. Acaba sizlerden geçmişe yinelik son 2 yılın her 3 ayda bir oynayan online oyuncu sayısını istesek bize bildirebilirmisiniz... Son aylarda hiç dikkatinizi çektimi sunuculara girerken herhangi bir sunucunun ''Çok Kalabalık'' yazısını en son ne zaman gördünüz desem cevap verebilirmisiniz..??
Oyuna karşı olan bu ilgisizlik sizi hiçmi endişelendirmiyor, bu oyunu hiçmi umursamıyorsunuz yoksa bu kadar insan İKV ye gönül verenler sizlerin umurunda olmayımı beceremiyor...!!
Lütfen bizler bu oyunu yaşatacak, geleceğe yönelik yaşatmamız içinde yaşattıracak yöneticiler lazım.. Aksine düşünenler varsa eteklerindeki taşları döksün ve işe geldiğiniz hergün öncelikle gönlünüzden geldiğini koyun ortaya... Sizler 1 adım yaklaşırsanız, bizler 10 adım yaklaşırız size karşı...
Daha güzel bir İKV için lütefen elinizden geleni değil, elinizden gelenin daha fazlasını koyun ortaya...
SAYGILARIMLA
İyi Günler..
Konuyla az alakalıda olsa şu bir gerçektir her sunucudada yaşanmıştır DEV-GM lerin Art niyetle yapdığınıda sannetmiyorum ve şüpemde yoktur...TEST Takımı kuruldu iyi hoş güzel ama İKV YÖNETİM ekibinin toleransı ve göz yumması içler acısı peki neden diyeceksiniz bilindiği üzere yer altı açılmadan önce TEST takımının tüm serverlerde yapmış olduğu kendi çıkar amacı ve yüz milyonlarca gelir yaptığı ap açık ortada..Bir Kişide hayır diyemez bu olaya.! Yönetime seslenişim kısaca şu GRUP BOLGELERİ karşısında TEST takımı kendi çıkar arayışına geçecekmi acep ? REÇETE üzerindeki materyallar yönünde ? İyi günler....
Konuyla az alakalıda olsa şu bir gerçektir her sunucudada yaşanmıştır DEV-GM lerin Art niyetle yapdığınıda sannetmiyorum ve şüpemde yoktur...TEST Takımı kuruldu iyi hoş güzel ama İKV YÖNETİM ekibinin toleransı ve göz yumması içler acısı peki neden diyeceksiniz bilindiği üzere yer altı açılmadan önce TEST takımının tüm serverlerde yapmış olduğu kendi çıkar amacı ve yüz milyonlarca gelir yaptığı ap açık ortada..Bir Kişide hayır diyemez bu olaya.! Yönetime seslenişim kısaca şu GRUP BOLGELERİ karşısında TEST takımı kendi çıkar arayışına geçecekmi acep ? REÇETE üzerindeki materyallar yönünde ? İyi günler....
- OtomatikPortakal
- İskele Babası

- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
Şimdi aldımız habere göre
Grup bölgeleri test edilmiyor:D
Aslında öyle bir bölge yokmuş video tom raiderden alınmış
Dev ve gmler ttleri seçerken en iyi mario oynayan kim diye soruyormuş birde kola verme mevzu var tabi.
oyun kapancakmış hatta satılığa çıkmış !!! hatta aslında bizim oyun italyanlarınmış
3 kere üst üste ölen 1 ay banlanacakmış:(
vs de üst üste 3 kere kesende uçmaya hak kazanıcakmış
bunlarıda okumayı bekliyorum
yahu foruma her girdiğimde bu tip konulardan sıkıldım adamların işi gücü yok sayfalarca yazıyorlar bende merakdan okuyorum yazık gözlerime be . Birde bazıları var fake üyelik açıp yonetimi eleştiriyo diğer üyeliklede yalakalığa devam .
Grup bölgelerini azcık oynayıp sonra eleştirelim gençlik şimdi eğlence zamanı
Grup bölgeleri test edilmiyor:D
Aslında öyle bir bölge yokmuş video tom raiderden alınmış
Dev ve gmler ttleri seçerken en iyi mario oynayan kim diye soruyormuş birde kola verme mevzu var tabi.
oyun kapancakmış hatta satılığa çıkmış !!! hatta aslında bizim oyun italyanlarınmış
3 kere üst üste ölen 1 ay banlanacakmış:(
vs de üst üste 3 kere kesende uçmaya hak kazanıcakmış
bunlarıda okumayı bekliyorum
Grup bölgelerini azcık oynayıp sonra eleştirelim gençlik şimdi eğlence zamanı
ISırırırırıırrım
- abdullatif82
- Işık Hanım'ın Elemanı

- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
aynen öyle malesef bu yönetimin büyük bi kabahatiydi adam gibi yöneticimiz yok malesef ![/b]ReGiSTeR yazdı: yer altı açılmadan önce TEST takımının tüm serverlerde yapmış olduğu kendi çıkar amacı ve yüz milyonlarca gelir yaptığı ap açık ortada..Bir Kişide hayır diyemez bu olaya.! İyi günler....
Fetih Cyberxonbaşı Trowhy
zaman, insanları değil ancak armutları olgunlaştırır ..
zaman, insanları değil ancak armutları olgunlaştırır ..