ALLAH İKV'YE ZEVAL VERMESİN.
Re: ALLAH İKV'YE ZEVAL VERMESİN.
Boss kaçırmaya 1 hafta daha yaptırım gelmezse o zaman izle şenliği. Oyunda oyuncu kalmayacak. Çar kasıp bug kesenler artık çar kasıp boss kaçıracaklar. Zaten yapanlar da var. Çok değil 1-2 hafta daha böyle devam ederse İKV biter. Yetkililer göreve !
-
- Şarapçı'nın Sırdaşı
24 saat boyunca İKV kapalı kaldı, kendimi hiç bu kadar çaresiz bitkin yorgun ve üzgün hissetmemiştim. Tansiyonum 20-12 idi, acile gittik laptop da getirdim yanımda arada kontrol ettim. Allaha şükürler olsun ki oyunumuz açılmış, hepimizi gözü aydın arkadaşlar..
Birazdan taburcu olup eve geçiş yapacağım, uykumdan feragat ederek ikvde sabahlayacağım..
Rabbim 4 şeyi başımızdan eksik etmesin.
1.) İkv’ye girecek bilgisayar
2.) İkv’ye girecek bilgisayar’a güç veren elektriği
3.) İnternet
4.) İKV
Birazdan taburcu olup eve geçiş yapacağım, uykumdan feragat ederek ikvde sabahlayacağım..
3.) İnternet
4.) İKV
- Galette
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Ottoman Nobility
Ruh hastasıklanbasvurusu yazdı: ↑14 Mar 2023 03:30 24 saat boyunca İKV kapalı kaldı, kendimi hiç bu kadar çaresiz bitkin yorgun ve üzgün hissetmemiştim. Tansiyonum 20-12 idi, acile gittik laptop da getirdim yanımda arada kontrol ettim. Allaha şükürler olsun ki oyunumuz açılmış, hepimizi gözü aydın arkadaşlar..
3.) İnternet
4.) İKV
FERASET
zahH
zahH
-
- Şarapçı'nın Sırdaşı
edepsizGalette yazdı: ↑15 Mar 2023 08:52Ruh hastasıklanbasvurusu yazdı: ↑14 Mar 2023 03:30 24 saat boyunca İKV kapalı kaldı, kendimi hiç bu kadar çaresiz bitkin yorgun ve üzgün hissetmemiştim. Tansiyonum 20-12 idi, acile gittik laptop da getirdim yanımda arada kontrol ettim. Allaha şükürler olsun ki oyunumuz açılmış, hepimizi gözü aydın arkadaşlar..
3.) İnternet
4.) İKV
- Cheteenx
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
GÜNDE 4 SAAT UYKUUUUUUUUUklanbasvurusu yazdı: ↑16 Mar 2023 20:15edepsizGalette yazdı: ↑15 Mar 2023 08:52Ruh hastasıklanbasvurusu yazdı: ↑14 Mar 2023 03:30 24 saat boyunca İKV kapalı kaldı, kendimi hiç bu kadar çaresiz bitkin yorgun ve üzgün hissetmemiştim. Tansiyonum 20-12 idi, acile gittik laptop da getirdim yanımda arada kontrol ettim. Allaha şükürler olsun ki oyunumuz açılmış, hepimizi gözü aydın arkadaşlar..
3.) İnternet
4.) İKV
Eski nefer 

4 saatlik uykuyla oyun yeniden yapılsa işte buna değer adamım.