Çok eski zamanlarda oyuna başlayanlar bilirler. İKV'nin Bayram ve diğer özel günlerde yürüyüşleri meşhurdur. Eski günlerde olan yürüyüşler gibi bu Farkındalık adı altında yaptığımız yürüyüş için bizlere katılan, yalnız bırakmayan ve sesimizi en azından bu görüntü ile duyurmayı amaçlayan her arkadaşımıza tek tek teşekkür ederim. Oyunun GM'lerinin herhangi bir müdahale şansı olmadığını ve sadece etkinlik, oyunun işleyişi gibi konularda destekçi gönüllüler olduğunu bizde biliyoruz fakat bu konular içerisinde bizim sürekli yüz yüze olduğumuz kişi "Ahievran" olduğundan sürekli onun adını veriyoruz. Gerek forumlarda gerekse diğer şikayet kanallarında sanki tüm Lag , Bug ve kopya sorunları onun suçuymuş gibi bir algı var. Hayır. Arkadaşlar bir suçlu var ise o da TTNET şirketidir. Bu karede gördüğünüz ve görmediğiniz kişiler oyuna her ay en az 20-30 TL hatta + veriyor. Bu ücretler nereye, ne kadar gidiyor? Bizler bu kadar ücret öderken toplanan bakiyeler ne oluyor? Oyunda Birkaç sunucu dolu ise diğer sunuculara ne gerek var? Şahsım olarak Kuklacı sunucusunda kimse olmadığı için mecburen Eminönü veya Beyazköşk sunucusuna geçme kararı aldım bu kararım ise Eminönünden yana oldu. Bu sunucu çok fazla oyuncu göçü alıyor. Artık bazı şeyleri düzeltmenin vakti geldi. Bu görüntüyü yöneticilerin alıp bir üst kademesine göstermesini rica ediyorum. Ortalama 2 Haftadır bu LAG problemini yaşıyoruz ve çözmeye çalıştığınızın farkındayız. Tekrar katılan herkese teşekkür ederim. Saygılarımızla.
(Lonca Madfire "pAXanNN")
serverlar pek iyi değil ama bu lag tüm oyuncuların 1 servera yüklenmesinden de kaynaklanıyor , 7 server bomboş duruyor herkes 1 sunucuda , köyden şehre göç eder gibi herkes eö'ye gitmiş
Gönlüm bu oyunun çok iyi yerlerde olmasını istiyor ama olmayacağını bile bile beklemekte üzmüyor değil.
Gördüğüm kadarıyla nerdeyse hiçbir oyunun oyuncusu eriyip giden bir oyuna bu kadar bağlı kalmıyor.
Arkadaşın dediği gibi nerdeyse her ay oyunu maaşa bağlamış gibi paralar ödüyoruz. Açıkçası artık oyuna yatırdığımız paraların karşılığında hizmet almak için olduğunu düşünmüyorum. Resmen oyun kapanmasın, 2 gün daha açık kalsın diye para ödüyoruz.
Gidişat hiç iç açıcı gözükmüyor. Artık keyif alamasak bile geçmişimizi, çocukluğumuzu ve onlarca dostlukları hatırlamak için girdiğimiz oyun dilerim bu şekilde eriyip gitmez.
batus1236 yazdı: ↑20 Oca 2022 22:20
Bugün akşam saat 19:00 ' dan sonra görülen inanılmaz bir lag problemi söz konusu bunun hakkında herhangi bir bilgi varmı elimizde yoksa altyapının kötülüğünden kaynaklanan teknik bir problem mi ?
Şahsen şunu söylemek isterim: Alt yapınızda sıkıntı olup, internetiniz yavaşsa lag çok olur. Bilgisayarınızın özellikleri düşükse çok fena lag olur. Bilgisayarınızın depo kapasitesi, ekran kartı vs düşüklüğüne göre donma/lag olasıkları çok fazla olur.
Yıl olmuş 2022. Sunucuda, bende lag yok ki diyen bir kişiyi duymadım. Adamlar utanmasa ilk olarak şunu soracaklar;
Modeminizin yanında mısınız?
Modeminiz açık mı? vs. hayır ortada şaka falan varsa söyleyin gerçekten kulaklarını çınlattırıyorlar bile bile
batus1236 yazdı: ↑20 Oca 2022 22:20
Bugün akşam saat 19:00 ' dan sonra görülen inanılmaz bir lag problemi söz konusu bunun hakkında herhangi bir bilgi varmı elimizde yoksa altyapının kötülüğünden kaynaklanan teknik bir problem mi ?
Şahsen şunu söylemek isterim: Alt yapınızda sıkıntı olup, internetiniz yavaşsa lag çok olur. Bilgisayarınızın özellikleri düşükse çok fena lag olur. Bilgisayarınızın depo kapasitesi, ekran kartı vs düşüklüğüne göre donma/lag olasıkları çok fazla olur.
Yıl olmuş 2022. Sunucuda, bende lag yok ki diyen bir kişiyi duymadım. Adamlar utanmasa ilk olarak şunu soracaklar;
Modeminizin yanında mısınız?
Modeminiz açık mı? vs. hayır ortada şaka falan varsa söyleyin gerçekten kulaklarını çınlattırıyorlar bile bile
Ben 10 saniye falan oyuna girdim çıktım lag falan yoktu sorun sizde galiba arkadaşlar....
yürüyüş düzenleyen arkadaşlardan kaç tanesi eö'ye başka sunucudan gelmiştir acaba ? eminim çoğu başka sunucudan gelmiştir. eminönüne aşırı yüklenme var. tamam yönetimin de hataları var ama bir sunucuya yüklenme olduğunda yönetim ne yapsın zorunlu olarak başka sunucuya mı aktarsın ?