Söylencek söz yok arkadaş noktayı koymuşArasdagli yazdı:Stanley yazdı:zaten siz böyle yorumlar yaptıkça olacağı varsa da olmaz
benim önderim de evimizin olması tabi herkesin evinin girişi aynı yerden olacak ama tıkladığında kendi karakterimizin evine gidilecek buraya arkadaşlarımızı davet edebileceğiz ve sevgili sistemi gelsin aynı grupta olduğumuzda normalden fazla tecrübe puanı gelsin vb.
böyle özellikler olabilecek şeyler aslında ama siz böyle olumsuz yorumlar yaptıkça yönetim de zaten oyuncular gereksiz bulmuş uğraşmaya gerek yok diye düşünürler ama siz destek verseniz yapma ihtimali yükselir
oldu olacak çocukta yapın bari...![]()
![]()
Oyunda Tavla-Satranç Vb. Olsun Diyenler....
- Gargoyle35
- Mezarlık Bekçisi

- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Deva
Re: Oyunda Tavla-Satranç Vb. Olsun Diyenler....
- hanedanxbutcher
- Mezarlık Bekçisi

- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
EVET BIR COK ARKADASIM OLMAZ DEMIS NITELENDIRMIS FAKAT ONLINE SURESI UZATMAK ADINA YAPILABILIR TABIKI DIGER SORUNLARIMIZ HALLEDILDIKTEN SONRA 
Hanedanxbutcher49
Hanedanxuskurya49
Hanedanxbutccher49
Uskurya'49 dan başka çarım yoktur
Kuru dutla yar sevilmez
Hanedanxuskurya49
Hanedanxbutccher49
Uskurya'49 dan başka çarım yoktur
Kuru dutla yar sevilmez
Sevgili sistemi metin2 de evlenme olarak. Sevgililiği aşmışlar direkt evleniliyor. Bir kaç online oyunda daha var diye biliyorum. Ev alma sistemi de Second Life ta vardı. Yanlış hatırlamıyorsam dükkan falan da alınabiliyordu. Bunlar olsun mu oyunda olsun demiyorum ama bunların pek çok oyunda olduğunu söylemek isterim. Ev sistemi ne gibi artı verebilir bilemem ama evlenme olayı belki değişik olabilir. Arkadaşlar İKV oyunundaki pek çok özellik pek çok oyundan esinlenilmiştir. Bu yüzden diğer oyunlardaki güzel taraflar oyunumuza entegre edilerek kullanılabilmelidir diye düşünüyorum. Oyun gerçekten çok başarılı ve bu başarının daha da gelişmesi için yeni özelliklere gereksinmesi var. Bu arada ben tavla olayını desteklemiyorum. Oyunun yapısına uymayacağını düşünüyorum. Bir second life benzeri oyun olsaydı işte o zaman destek verirdim ama İKV oyununun yapısına uymadığını düşünüyorum.Stanley yazdı:diğer oyunlarda var diyorsunuz da hangi oyunda var bunlar bir kere sevgili ve ev sistemini hiç bir online oyunda görmedim bunlar çok doğal örnek evin bir bedeli olur 20 milyon gibi evimize eşyalar alabiliriz para ile
hatta arabaları tamir edelim onlarla gezelim ?
kendinize gelin.
kendinize gelin.

- Dangerxbdrobere
- Cin Avcısı

- Sunucu: Beyaz Köşk
Güzel fikirler var ama bazılarını hoş değil.Mesela satranç olmasın ama tavla ve okey olabilir.Hatta bu tavla falan Hamit Pehlivanın kahvehanesinde olsun ve orada karşıt klanlar birbirini kesemesin.Yanlız evlenme değil de artık adam akıllı kıyamet olduğu falan yok şu evler tamir edilip o evlere oturulabilir XD(şakaydı).Ama şu okey fikri güzel.Ayrıca bir konuda daha değineceğim.Bazı arkadaşlar diyor ki bazı oyunlardan çalmışsın falan der fikirleri oysa esinlenerek ve oyuna daha uygun bir şekilede uygulanabilir pazar olayını diyorum örnek olarak. :mrgreen:
ILLeGaLxxİnTiKaM
LawLeSşxxİnTiKaM
LawLeSsxxİnTiKaM
LawLeSşxxİnTiKaM
LawLeSsxxİnTiKaM
- Firelife
- Demirci Çırağı

- Sunucu: Teşkilat
Ne fikir gelse bizim diğer oyunlardan farkımız ne olucak diye saçma bir söylenti çıkıyor bir gerekli olanlar varıdr birde gereksiz olanlar mesele yok ev yok sevgili tavla felan bu oyunun kuralına uymaz fakat banka şifresi-çar silme şifresi-pazar gibi itemlerimizi satabileceğimiz bir yer kesinlikle lazım bugün ikvde herkes herkesin çarını rahatlıkla soyuyor buna dur dememiz için yönetimin bazı yenilikleri yapması lazım artık...
- Canceazi
- Kadim Hidra Avcısı

- Sunucu: Meran
- Lonca: #direngezi
oyun aşağı indirince düşme ihtimalin çok yüksekSsheckill yazdı:em de oyunu aşşağa indir aç tavlanı oyna

Colorado - Magicem - BeoWulfxBaNDeRaS - MeGaxPeaRSoN

- xIxFeNoMeNxIx
- Demirci Çırağı

- Sunucu: Eminönü
Çok gereksiz ve saçma bir fikir.
Aslında Söylediklerimden Çok Sakladıklarımda Gizliyim..En iyisi Anlamak İçin Konuştuklarımdan Çok Sustuklarıma Kulak Ver..!
FENOMEN
xFENOMENx
XxFENOMENxX

FENOMEN
xFENOMENx
XxFENOMENxX

Şimdi Vs'de beni alan bir adamı tavlada devirdiğimi düşünüyorum da...
Çok ilginç olur gerçekten o da "Geç 2 el atak." muhabbetleri ama fikir saçma. Hiç olacak şey mi?
APCAĞAApçağa
Ŧıгคt özɠüภ
________________________________________________________________________________________
Ŧıгคt özɠüภ
________________________________________________________________________________________
- emretuncbilek
- Salgın Koruyucusu

- Sunucu: Eminönü
yorumlar için tskkürler arkadaşlar