Lütfen herkes fikrini söylesin?
-
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Eminönü
Re: Lütfen herkes fikrini söylesin?
Bence gelicek sebebine gelirsek Aralğın 29’unda Ahievran bi anda yanımda belirip m2.5 şifa gözlüğü yansıtmamı istedi.Sebebi nedendir bilemiyorum.İsteyenlere ssini atabilirim.Buraya fotoğraf atmayı bulamadım.
- AeternaVictrix
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
Kendisi göremiyor mu kanka gözlüğü sana soruyor?emirhanhazir yazdı: ↑03 Oca 2021 22:05 Bence gelicek sebebine gelirsek Aralğın 29’unda Ahievran bi anda yanımda belirip m2.5 şifa gözlüğü yansıtmamı istedi.Sebebi nedendir bilemiyorum.İsteyenlere ssini atabilirim.Buraya fotoğraf atmayı bulamadım.
Gelmeyecek Gorgar kendi dedi eski oyun motoruna kod yazılmaz diye. Oyun lagdan geri sarmadan oynanmıyor.
Artık Gorgar'ın dedikleri de Mevlüt Dinç'in dedikleriyle aynı şekilde değerlendirilebilir. İkisi de oyunla alakası kalmamış kişiler. TT çok isterse tekrardan oyunu geliştirecek bir ekibi rahatlıkla toplayabilir. Tek sorun TT'nin oyunun varlığından haberi olmaması.AeternaVictrix yazdı: ↑03 Oca 2021 22:37Kendisi göremiyor mu kanka gözlüğü sana soruyor?emirhanhazir yazdı: ↑03 Oca 2021 22:05 Bence gelicek sebebine gelirsek Aralğın 29’unda Ahievran bi anda yanımda belirip m2.5 şifa gözlüğü yansıtmamı istedi.Sebebi nedendir bilemiyorum.İsteyenlere ssini atabilirim.Buraya fotoğraf atmayı bulamadım.
Gelmeyecek Gorgar kendi dedi eski oyun motoruna kod yazılmaz diye. Oyun lagdan geri sarmadan oynanmıyor.
- SkyBlue
- Dış Şehir Gezgini
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Donquixote Family
Çok güzel iyi hoş da. Gorgar dediğiniz adam İKV evreninin yaratıcısı. Hikaye onun elinden çıktı. Şu zamana kadar oyunda sır olarak kalmış kişiler, metinler, mekanlar hepsi Gorgar’ın hayal dünyasının bir ürünü. Ayrıca bu adam Mevlüt Dinç gibi para karşılığı da oyunu satmadı, hatta haklarını almaya bile çalıştı ama sonuca ulaşamadı. Karaköy’ün 5 küsür yıl sonra büyük güncelleme olarak gelme sebebi bile bu adam. Sizlerden, bizlerden daha fazla oyunu önemseyen bir insan.TOLGARDA yazdı: ↑03 Oca 2021 23:14Artık Gorgar'ın dedikleri de Mevlüt Dinç'in dedikleriyle aynı şekilde değerlendirilebilir. İkisi de oyunla alakası kalmamış kişiler. TT çok isterse tekrardan oyunu geliştirecek bir ekibi rahatlıkla toplayabilir. Tek sorun TT'nin oyunun varlığından haberi olmaması.AeternaVictrix yazdı: ↑03 Oca 2021 22:37Kendisi göremiyor mu kanka gözlüğü sana soruyor?emirhanhazir yazdı: ↑03 Oca 2021 22:05 Bence gelicek sebebine gelirsek Aralğın 29’unda Ahievran bi anda yanımda belirip m2.5 şifa gözlüğü yansıtmamı istedi.Sebebi nedendir bilemiyorum.İsteyenlere ssini atabilirim.Buraya fotoğraf atmayı bulamadım.
O yüzden söylediklerine biraz hak vermemiz, doğru kabul etmemiz lazım.
~ Donquixote Family ~
~ Mihawk ~
~ Mihawk ~
haklarını satın alma neden başarısız oldu acaba? Fiyatı mı yüksek gelmiş olabilir? Tüm evren sonuçta bu adamın elinden çıkma.SkyBlue yazdı: ↑03 Oca 2021 23:58Çok güzel iyi hoş da. Gorgar dediğiniz adam İKV evreninin yaratıcısı. Hikaye onun elinden çıktı. Şu zamana kadar oyunda sır olarak kalmış kişiler, metinler, mekanlar hepsi Gorgar’ın hayal dünyasının bir ürünü. Ayrıca bu adam Mevlüt Dinç gibi para karşılığı da oyunu satmadı, hatta haklarını almaya bile çalıştı ama sonuca ulaşamadı. Karaköy’ün 5 küsür yıl sonra büyük güncelleme olarak gelme sebebi bile bu adam. Sizlerden, bizlerden daha fazla oyunu önemseyen bir insan.TOLGARDA yazdı: ↑03 Oca 2021 23:14Artık Gorgar'ın dedikleri de Mevlüt Dinç'in dedikleriyle aynı şekilde değerlendirilebilir. İkisi de oyunla alakası kalmamış kişiler. TT çok isterse tekrardan oyunu geliştirecek bir ekibi rahatlıkla toplayabilir. Tek sorun TT'nin oyunun varlığından haberi olmaması.AeternaVictrix yazdı: ↑03 Oca 2021 22:37Kendisi göremiyor mu kanka gözlüğü sana soruyor?emirhanhazir yazdı: ↑03 Oca 2021 22:05 Bence gelicek sebebine gelirsek Aralğın 29’unda Ahievran bi anda yanımda belirip m2.5 şifa gözlüğü yansıtmamı istedi.Sebebi nedendir bilemiyorum.İsteyenlere ssini atabilirim.Buraya fotoğraf atmayı bulamadım.
- Boludanoyuncu
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Lodos
Sunucular kapanacak.
Diğer yeni gelecek olan eklenti ise karaköy ve hol bugları düzelecek.
- AeternaVictrix
- Sahaf Yardımcısı
Nereden biliyorsun birinden mi duydun?Boludanoyuncu yazdı: ↑04 Oca 2021 15:05 Sunucular kapanacak.
-
- FareAdam Düşmanı
İKV de de Dünya da olduğu gibi geçerli olan:" gelenler gidenleri hatırlatır" sözü hep yaşanmıştır.
39 geldi 29 ozlenmedi neden ? Zaten 29 çok az seviye olması ve kısıtlı alanı ile yetersizdi. 49 geldi 39 ozlenmedi neden o zamanlar sığınaklar yoktu. Sığınak geldi 39 özlendi...
59 geldi 39-49 özlendi.Neden 59 un 29-39-49 ile hiç alakası yoktu!.
Ve gelelim sadete....
Eskiden olan DEV kadro üyesi şimdi iki kişi ile idare altında...
Eskiden bile her soruna yetisilmiyor iken iki kişiden bir şey beklemek;10 kişinin yaptığı bir otomobili 2 kişinin yapmasını istemek gibi bir şey. Kaynakçı kim?Balanscı kim?motor ustası kim? Kaportacı kim?Kim?Kim?Kim?
Olmayan birinden istenen istek hayallerde yaşar...
Fikir mi? Sonuna kadar zevk almaya bakın ve bir gün son kez bakarak esc çık yapın...
39 geldi 29 ozlenmedi neden ? Zaten 29 çok az seviye olması ve kısıtlı alanı ile yetersizdi. 49 geldi 39 ozlenmedi neden o zamanlar sığınaklar yoktu. Sığınak geldi 39 özlendi...
59 geldi 39-49 özlendi.Neden 59 un 29-39-49 ile hiç alakası yoktu!.
Ve gelelim sadete....
Eskiden olan DEV kadro üyesi şimdi iki kişi ile idare altında...
Eskiden bile her soruna yetisilmiyor iken iki kişiden bir şey beklemek;10 kişinin yaptığı bir otomobili 2 kişinin yapmasını istemek gibi bir şey. Kaynakçı kim?Balanscı kim?motor ustası kim? Kaportacı kim?Kim?Kim?Kim?
Olmayan birinden istenen istek hayallerde yaşar...
Fikir mi? Sonuna kadar zevk almaya bakın ve bir gün son kez bakarak esc çık yapın...
Mevlüt Dinç ve Gorgar ilk başından beri oyunun başında bulunan ve oyuna inanılmaz önem veren kişiler. Mevlüt Dinç, oyunu para için bırakmadı. Tam tersine potansiyeli daha yüksek olduğu için sattı ve yönetici olarak devam etti. Ardından gelişen olaylar onunla ilgili değil TT yönetimiyle ilgili meydana gelen sıkıntılardan kaynaklıydı.SkyBlue yazdı: ↑03 Oca 2021 23:58Çok güzel iyi hoş da. Gorgar dediğiniz adam İKV evreninin yaratıcısı. Hikaye onun elinden çıktı. Şu zamana kadar oyunda sır olarak kalmış kişiler, metinler, mekanlar hepsi Gorgar’ın hayal dünyasının bir ürünü. Ayrıca bu adam Mevlüt Dinç gibi para karşılığı da oyunu satmadı, hatta haklarını almaya bile çalıştı ama sonuca ulaşamadı. Karaköy’ün 5 küsür yıl sonra büyük güncelleme olarak gelme sebebi bile bu adam. Sizlerden, bizlerden daha fazla oyunu önemseyen bir insan.TOLGARDA yazdı: ↑03 Oca 2021 23:14Artık Gorgar'ın dedikleri de Mevlüt Dinç'in dedikleriyle aynı şekilde değerlendirilebilir. İkisi de oyunla alakası kalmamış kişiler. TT çok isterse tekrardan oyunu geliştirecek bir ekibi rahatlıkla toplayabilir. Tek sorun TT'nin oyunun varlığından haberi olmaması.AeternaVictrix yazdı: ↑03 Oca 2021 22:37Kendisi göremiyor mu kanka gözlüğü sana soruyor?emirhanhazir yazdı: ↑03 Oca 2021 22:05 Bence gelicek sebebine gelirsek Aralğın 29’unda Ahievran bi anda yanımda belirip m2.5 şifa gözlüğü yansıtmamı istedi.Sebebi nedendir bilemiyorum.İsteyenlere ssini atabilirim.Buraya fotoğraf atmayı bulamadım.
Mevlüt Dinç'in planladığı gibi gitseydi şu an oyun kimsenin düşünemediği seviyeye gelmiş olup globale açılacaktı. Kendisi her zaman oyun sektörünün yurt dışına pazarlanması ve yeni çağa en uyumlu sektör olmasından bahsederdi. Böyle birinin para için oyunu bırakmış olmasını düşünmek bile anlamsız. Şu an bile kendisi yeni girişimlere destek vermek için elinden geleni yapmakta.
- Boludanoyuncu
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Lodos
Kony fikrini söylesin değil miydi ? Benim fikrim bu yöndeAeternaVictrix yazdı: ↑04 Oca 2021 15:18Nereden biliyorsun birinden mi duydun?Boludanoyuncu yazdı: ↑04 Oca 2021 15:05 Sunucular kapanacak.