Ençok karşı geldiğim noktada o zaten adam baslyor sövmeye süpürmeye 2 3 saat sonra ancak müdahele ediliyor o sira zarfi içerisindede zaten iş işten geçmiş oluyor veya adam ben susturma aldim diye cezam belli diye daha fazla küfür etmeye başlıyor ceza alsa bile oyundan düşmüyor çünkü bir gm de burda uzun uzun ceza sistemini anlatmış ctl +v o zaten 2007 den beri var bilmeyen mi kaldi allah aşkına anlik müdahale ekibi yok oyunda veya görev paylaşımı gerçekten görevlerini düzgün şekilde severek yapsalar ne boss kacar bu oyunda ne 3 saat boyunca sövenler kalir nede kopya yapan olur ama umursayan yok ...Bunun için züppe olmaya gerek yok gerçekten manyak olduktan sonra 5 liraya tüm bölgelerden konuşma paketi alır sürekli söver durursun. En kötü 2-3 saate yönetim onu susturur ama o zamana kadar bir şeyler yapabilir bu doğru. Böyle bir durumda kaldığında manyak galiba deyip bir daha muhatap olmamak daha iyi.
Gelipte ceza sistemi hakkinda boş yapmayin lütfen gördük yani en az 3saat boyunca sovenleri kaç kişi sait olmuştur..