Klorotoksin
Re: Klorotoksin
en basitinden asa reçetelerinde hidra ve kadim hidra pençesi istenebilirdikargasa14 yazdı: ↑13 Kas 2020 21:46karaköy güncellemesi ile diğer bölgelerin boş kalması düşünülerek bazı materyaller eklendi. bunlar güzel şeyler tabiki. yeni bir oyuncunun kritik görevlerde takılmasını engelliyor. ama bazı materyaller ve bölgelerde unutulmuş yada atlanmış mı demeli?
yer altı ve kısmen sivri ada eski önemini kaybetti. klorotoksin, likit kristal, taş kanat derisi ve aklıma gelmeyen başka varsa hepsi unutuldu. keşke aynı materyalleri istemek yerine bunlarda reçetelere eklenseydi. oyunculara daha fazla seçenek sunulmuş olurdu.
özellikle yeraltı için hem madenleri az hem de birbirinden çok uzak. kimsenin özel olarak maden toplamaya gitmediği bir yer. güzelim bölge bomboş kaldı.
Şifacı ve Büyücü Meditasyon yeteneği aynı olmasına rağmen 1 puan iken neden şifacılara %5 kudret yenilenmesi sağlarken büyücülere %100'den fazla yenilenme sağlıyor??
Mutluluk neydi?
Mutluluk neydi?
yok onu istemesin. her karaktere 1 tane düşüyor. sırf 1 tane daha almak için 49 a hesap kasıyorduk. her kesişte birine düşsün diye öneri yapmışlardı kabul edilmedi diye hatırlıyorum.
Kurt kışı geçirir ama yediği ayazı unutmaz
karakürk pençesi, dev ana parfümü şeklinde demek istemiştim aslında ben de
Şifacı ve Büyücü Meditasyon yeteneği aynı olmasına rağmen 1 puan iken neden şifacılara %5 kudret yenilenmesi sağlarken büyücülere %100'den fazla yenilenme sağlıyor??
Mutluluk neydi?
Mutluluk neydi?
- SalurBeyi
- Labirent Rehberi

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Dostlar Kıraathanesi
Elimde güneş asa ile kıyamet asa üretimi için hidrojen ve diğer malzemelerin parasını kasıyorum.
Bir zamanlar böyleydi ama, hidrojen ayrı diğerleri ayrıydı.
Hatta kara cinlerden düşen kenevir ile geyik derisini biriktirir, toplu halde satardım, para birden çok gelsin diye.
Lise 1'de sekiz tane zayıf getirmeyebilirdim ama pişman değilim.
Bir zamanlar böyleydi ama, hidrojen ayrı diğerleri ayrıydı.
Hatta kara cinlerden düşen kenevir ile geyik derisini biriktirir, toplu halde satardım, para birden çok gelsin diye.
Lise 1'de sekiz tane zayıf getirmeyebilirdim ama pişman değilim.
ölüm tatlı bir hayal oldu artık