Oyundaki gizemli karakter ve bana yaptıkları..
- FiratCakiroglu
- Meteor Kaşifi
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Raiders Of Anatolia
- cCcKADIOGLUcCc
- İskele Babası
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: Ottoman
Re: Oyundaki gizemli karakter ve bana yaptıkları..
DÜŞÜNMEK ÖNEMLİ
- FiratCakiroglu
- Meteor Kaşifi
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Raiders Of Anatolia
Epe, eski Game Master zembekoğlu ' nun epesidir.Hiç bir oyuncuda bulunmadı.Bölge kanalına yansıtmıştı , oradan alınan bir görsel bu.
Yüzük ise oyun dosyalarını kurcalamış bir oyuncunun sahte yansıtması.

ıTANRIKUTLUGı & ıTENGRİKUTLUGı
2009 yılında [GM]zembekoglu nun bölge paneline yansıttığı epe. google yaz zembekoglu epesi diye görürsün eskide kaldi bu fotolar
o zamanlar efsane olsada şuan günümüz şartlarında zırhı saldırısı ve savunması dışında tamamen çöp olmuş bir item. (hareket hızını saymıyorum)
hasarlar nerelerden nerelere gelmiş ne güzel uzun uzun savaşlar atılır wsler yapılırdı.
şimdi herkesin aynı itemleri aynı yetenekleri ile ws atıp hadi bakalım kiminki az sekerse o kazansın kiminki kritik gelirse o kazansın modunda oyun.
Sorun Kim Olduğunda Değil Yaptıkların Seni Diğerlerinden Ayırır.
adam haklı hasar buz hasar elektrik hasar zehir hic birisi yok0LIVERA yazdı: ↑18 Tem 2020 20:27o zamanlar efsane olsada şuan günümüz şartlarında zırhı saldırısı ve savunması dışında tamamen çöp olmuş bir item. (hareket hızını saymıyorum)
hasarlar nerelerden nerelere gelmiş ne güzel uzun uzun savaşlar atılır wsler yapılırdı.
şimdi herkesin aynı itemleri aynı yetenekleri ile ws atıp hadi bakalım kiminki az sekerse o kazansın kiminki kritik gelirse o kazansın modunda oyun.
oyunun beta döneminden başlamış uzun süre oynadıktan sonra oyunu bırakmış biri olarak hatıra eeler oyunda mevcut hatta buluşma hatırası olarak bir dönem dağıtılmıştı. ben size daha ilginç bir şey göstereyim bunu hiç bir yerde bulamazsınız işte oyun 19 lwl ken elime geçti askerlerin elindeki tüfek bu eskiden kullanılıyordu şimdi kullanıma da kapatıldı 

Bende de var bundan. Gözüm gibi saklıyorumdelikasap yazdı: ↑20 Tem 2020 15:59 oyunun beta döneminden başlamış uzun süre oynadıktan sonra oyunu bırakmış biri olarak hatıra eeler oyunda mevcut hatta buluşma hatırası olarak bir dönem dağıtılmıştı. ben size daha ilginç bir şey göstereyim bunu hiç bir yerde bulamazsınız işte oyun 19 lwl ken elime geçti askerlerin elindeki tüfek bu eskiden kullanılıyordu şimdi kullanıma da kapatıldı![]()