savaşcıya zırh ozellıgı olan esya
Re: savaşcıya zırh ozellıgı olan esya
erasde yazdı:sakınması 15 olmayan savaşçıya ben savaşçı demem.
/alkış
TEŞKİLAT: BaşkaN -SANTIEGO - Başkanım
KUKLACI : SANTİEGO - xbjkx-MOĞOLLAR
Azazel yazdı:LOST yazdı:sayın yonetıcer yenı bolgelerede ve daha once kı sevıyelerde SAVAŞCI a vereceyınız zırh özelliği olan esyalar hiç bir faydası dokunmaz . yani oyunla alakasız bır durum var .
Örnek her savascıda olan yetenek ozellıgı olan sakınma actıgında zırh /60 oluyor fazlada olmuyor ,istersen ustun fuul solocan (zırh 0,30 ) olsun yıne aynı /60 ta kalıyor .. bunun bır mantıklı acıklaması olmalı .. ve biz bılmiyoruz bunu acıklayacak biri olursa sevınır
sıgınaklarda gorew esyası 0,36 zırh verılecekmiş .. bunu daha yararlı bır esya ya dondure bılırsınız ..
SAYGILAR ...
yAws arkadaşımm Sen orda /60 yazıyorsunn Hiç solucan giyip ws veya şavaşa katıldınmııı Misal Üstün elemet karşıdakide elemet üstün elemet solucansa karşıdaki nin vuruşu 100/70 düşüyor Yaws buu Oyunu oynuyorsunuz ama daha bi Gelişme Yok yaws bi araştırın neyin ne olduğunu cıkarın sonra denemeden tartmadann konuşmayın eğerki yönetim onu oraya koymuşsa neden koymuş diye bi araştır...
ben denemedıgım bişiyi sormam denedımkı soruyorum .ve cevap beklıyorum yetkılı biriden
birde hasar + saldırı veya savunma varken nıye zırh ozellıgı olanı gıyınım hıc faydası yokken ..
TEŞKİLAT: BaşkaN -SANTIEGO - Başkanım
Savaşçıya DPS özelliği yüklemekten başka bildiğiniz yokmu sizin? Element saldırıymış , max hasar kritikmiş , zaten var? Sakınması 15 olmayan savaşçıya savaşçı denilmezmiş , iyi demeyin , farklılıktan uzak örümcek ağlarıyla donatılmış beyninizle oynamaya devam edin oyunu.
Bana görede itemler aslında normal. Her yetenek düzenleyen bir kişi sakınmaya verecek diye birşey yok. Günümüzde biz sakınmayı 15 yapıyoruz fakat yapmayan arkadaşlar olabilir onlarda solucan dizer o 15 puanı farklı bir yetenekde kullanırlar. Ayrıca yetenekler sadece ws lere göre dizilmiyor. Belki adam yaratık keserken veya bir görev yaparken yeteneklerinde değşiklik yapabiliyor :?
нα∂ι вιя σуυη σуηαуαℓıм ѕη вєηм gυяυяυмℓα σуηα вєη ѕєηιη нαуαтıηℓα..!
נσкєя