Balyozun Akrep Ezme Özelliği İle İlgili
Re: Balyozun Akrep Ezme Özelliği İle İlgili
evet ya katılıyorum meteoritle düz bronza 2bin fakat sarı akrebe 900 ne iş :twisted:
Hırs
Lan bi git çay koy :S İnsanı sinir etmek içinmi doğdunuz siz? Ne zırh arttırılması? KESİCİ EZİCİ DELİCİ ÖZELLİKLERDE BULUNAN HATANIN DÜZELTİLMESİNDEN NE ANLADINIZ? KITMISINIZ?Ucube yazdı:Arkadaşlarında dediği gibi metoordaki yaratıkların zırhları artırıllmıştır bu yüzden bu normal birşey
Konuşurken uslubuna azcık dikkat et! Aile terbiyesi almadığını heryerde göstermene gerek yokCeviz yazdı:Lan bi git çay koy :S İnsanı sinir etmek içinmi doğdunuz siz? Ne zırh arttırılması? KESİCİ EZİCİ DELİCİ ÖZELLİKLERDE BULUNAN HATANIN DÜZELTİLMESİNDEN NE ANLADINIZ? KITMISINIZ?Ucube yazdı:Arkadaşlarında dediği gibi metoordaki yaratıkların zırhları artırıllmıştır bu yüzden bu normal birşey
нα∂ι вιя σуυη σуηαуαℓıм ѕη вєηм gυяυяυмℓα σуηα вєη ѕєηιη нαуαтıηℓα..!
נσкєя
ÇAY KOYDUNMU DOSTUM? Ailemden terbiye alırken beynimide kullandım dostum . Üslubumu adamına göre ayarlıyorum bu yüzden. Okuduğunu anlayamayana muamele bu. VE HÂLA GÜNCELLEME DİYOSUN , ÇAYLARI İKİLE! ZIRHLAR YÜKSELTİLMEDİ , BAZI SİLAHLAR HATADAN DOLAYI ZIRHLARDAN ETKİLENMİYORDU BU DÜZELTİLDİ , ÖRÜMCEK BEYİNLERİN YEDİREMEMESİYLE YERALTINDAKİ ZIRHLAR DÜŞÜRÜLDÜ , YÜKSELTİLEN HİÇBİR ŞEY YOK. SEN YANLIŞ ANLAMIŞSIN. Bİ KERE DAHA ZIRHLAR YÜKSELTİLDİ DEMEZSİN UMARIM.Ucube yazdı:Konuşurken uslubuna azcık dikkat et! Aile terbiyesi almadığını heryerde göstermene gerek yokCeviz yazdı:Lan bi git çay koy :S İnsanı sinir etmek içinmi doğdunuz siz? Ne zırh arttırılması? KESİCİ EZİCİ DELİCİ ÖZELLİKLERDE BULUNAN HATANIN DÜZELTİLMESİNDEN NE ANLADINIZ? KITMISINIZ?Ucube yazdı:Arkadaşlarında dediği gibi metoordaki yaratıkların zırhları artırıllmıştır bu yüzden bu normal birşeyTabiki zırhı artırıldı. Güncelemenin ilk günü yeraltındaki yaratıklarda fazla hasar almıyordu. Ama sonra ne oldu yöneticiler sadece yeraltındaki zyaratıkların zırhlarının düşürüldüğünü açıkladılar. Sen bundan ne anlıyorsun? Demekki zırhlar yükseltilmişdi düşürüldü. Ama metoordakiler aynı kaldı. Bu yüzden iyice bir araştır düşün sonra yaz
- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi

- Sunucu: Teşkilat
Ceviz yazdı:ÇAY KOYDUNMU DOSTUM? Ailemden terbiye alırken beynimide kullandım dostum . Üslubumu adamına göre ayarlıyorum bu yüzden. Okuduğunu anlayamayana muamele bu. VE HÂLA GÜNCELLEME DİYOSUN , ÇAYLARI İKİLE! ZIRHLAR YÜKSELTİLMEDİ , BAZI SİLAHLAR HATADAN DOLAYI ZIRHLARDAN ETKİLENMİYORDU BU DÜZELTİLDİ , ÖRÜMCEK BEYİNLERİN YEDİREMEMESİYLE YERALTINDAKİ ZIRHLAR DÜŞÜRÜLDÜ , YÜKSELTİLEN HİÇBİR ŞEY YOK. SEN YANLIŞ ANLAMIŞSIN. Bİ KERE DAHA ZIRHLAR YÜKSELTİLDİ DEMEZSİN UMARIM.Ucube yazdı:Konuşurken uslubuna azcık dikkat et! Aile terbiyesi almadığını heryerde göstermene gerek yokCeviz yazdı:Lan bi git çay koy :S İnsanı sinir etmek içinmi doğdunuz siz? Ne zırh arttırılması? KESİCİ EZİCİ DELİCİ ÖZELLİKLERDE BULUNAN HATANIN DÜZELTİLMESİNDEN NE ANLADINIZ? KITMISINIZ?Ucube yazdı:Arkadaşlarında dediği gibi metoordaki yaratıkların zırhları artırıllmıştır bu yüzden bu normal birşeyTabiki zırhı artırıldı. Güncelemenin ilk günü yeraltındaki yaratıklarda fazla hasar almıyordu. Ama sonra ne oldu yöneticiler sadece yeraltındaki zyaratıkların zırhlarının düşürüldüğünü açıkladılar. Sen bundan ne anlıyorsun? Demekki zırhlar yükseltilmişdi düşürüldü. Ama metoordakiler aynı kaldı. Bu yüzden iyice bir araştır düşün sonra yaz
ne farkeder?? adamın lafını bu kadar kendine yedirememen bence sendeki bir ruhsal bozukluk millete bakacağına kendine bak biraz düzelt.
Ney ne farkeder? Güncelleme ile Fixleme arasındaki farkımı soruyosun? Neyse. Çaylar 3 olsun.turkoxHAMSTER yazdı:Ceviz yazdı:ÇAY KOYDUNMU DOSTUM? Ailemden terbiye alırken beynimide kullandım dostum . Üslubumu adamına göre ayarlıyorum bu yüzden. Okuduğunu anlayamayana muamele bu. VE HÂLA GÜNCELLEME DİYOSUN , ÇAYLARI İKİLE! ZIRHLAR YÜKSELTİLMEDİ , BAZI SİLAHLAR HATADAN DOLAYI ZIRHLARDAN ETKİLENMİYORDU BU DÜZELTİLDİ , ÖRÜMCEK BEYİNLERİN YEDİREMEMESİYLE YERALTINDAKİ ZIRHLAR DÜŞÜRÜLDÜ , YÜKSELTİLEN HİÇBİR ŞEY YOK. SEN YANLIŞ ANLAMIŞSIN. Bİ KERE DAHA ZIRHLAR YÜKSELTİLDİ DEMEZSİN UMARIM.Ucube yazdı:Konuşurken uslubuna azcık dikkat et! Aile terbiyesi almadığını heryerde göstermene gerek yokCeviz yazdı:Lan bi git çay koy :S İnsanı sinir etmek içinmi doğdunuz siz? Ne zırh arttırılması? KESİCİ EZİCİ DELİCİ ÖZELLİKLERDE BULUNAN HATANIN DÜZELTİLMESİNDEN NE ANLADINIZ? KITMISINIZ?Ucube yazdı:Arkadaşlarında dediği gibi metoordaki yaratıkların zırhları artırıllmıştır bu yüzden bu normal birşeyTabiki zırhı artırıldı. Güncelemenin ilk günü yeraltındaki yaratıklarda fazla hasar almıyordu. Ama sonra ne oldu yöneticiler sadece yeraltındaki zyaratıkların zırhlarının düşürüldüğünü açıkladılar. Sen bundan ne anlıyorsun? Demekki zırhlar yükseltilmişdi düşürüldü. Ama metoordakiler aynı kaldı. Bu yüzden iyice bir araştır düşün sonra yaz
ne farkeder?? adamın lafını bu kadar kendine yedirememen bence sendeki bir ruhsal bozukluk millete bakacağına kendine bak biraz düzelt.
- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi

- Sunucu: Teşkilat
ardarda iki mesaj yazdırtma:) çay çok istiyorsan veririz gel:) farketmez evet en azından adam bu kadar laf işitmeyi hak etmedi.sanki ırzına laf etti adamı aşağılamışsın basbaya.