:>:..ER MEYDANI TAKTIKLERI..:<:
Re: :>:..ER MEYDANI TAKTIKLERI..:<:
Sadece yeteneklere hakim ve üzeri tek item cevriye olan bir büyücü grubunun karşısında 3 şifan dahi olsa kurtaramaz 
KORLEG
ZÜLKARNEYN
ZÜLKARNEYN
- Darknessxcaptain
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
bizim tılsımda genelde 5 buyu 1 şifa oldugu zaman o takımın kaybetme ihitmali %1. ama gercekten işi bilen savascılara denk gelince %1 lik ihtimal devreye giriyor. bana gore em takım işi. iş bolumu saglam olduktan sonra kırılmıcak taktik yok.katakuli yazdı:İşi bilen 5 yada 6 büyü ile emye girin.Acayip zevkli :mrgreen:

Darkness Loncası uyeleri hakkında şikayeti olan (oyun içinde) Darknessxcaptain - Darknessxbody veya darknessloncasi@hotmail.com.tr mail adresiyle foto ile beraber şikayette bulunabilirler.
kesın1 savascı lazım ama 4 buyu 1 savas 1 sıfa en guzelı cunkıDarknessxcaptain yazdı:bizim tılsımda genelde 5 buyu 1 şifa oldugu zaman o takımın kaybetme ihitmali %1. ama gercekten işi bilen savascılara denk gelince %1 lik ihtimal devreye giriyor. bana gore em takım işi. iş bolumu saglam olduktan sonra kırılmıcak taktik yok.katakuli yazdı:İşi bilen 5 yada 6 büyü ile emye girin.Acayip zevkli :mrgreen:
karsı taraf 3 dıkkat attımı bozacak kımse yok kale cekılıp saglam bır savunmayla alt edersınız o buyulerı
handanın ölümü
http://www.dailymotion.com/video/xdb1dm_ikv-handan-olumu-fenomen_videogames
''Okuyun, diyor okuyun. Çünkü mürekkebin akmadığı yerde kan akıyor.''
- Drowxcorellon
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
sancağıda ben söyleyim sanırım söylenmedi sancakda sesi gür olan yönetir ilk savaş başladığında 1 savaşcıyı suya gönderirim diğerleri bnmle sahile gelir genelde arzlar sahile baskın yapar bu yüzden çoğunluğu sahilde toplarım şu ana kadar hiç sahildeki karşılaşmayı kaybetmedim (Şifacıyım [Yeniçerixdadawa])
suya gidens avaşcı gelirken uçağıda alır öyle sahile uğrar ondan sonra biz zaten kudret doldurana kadar gene sahile gelir arzlar güçlü deillerse yenilmemiz zor
Sınıf takdiğine gelinirse benim düşüncem en iyi sınıf taktiği 1 şifa 1 savaşcı 4 büyü bu şekilde çok iyi emler alınabilir
suya gidens avaşcı gelirken uçağıda alır öyle sahile uğrar ondan sonra biz zaten kudret doldurana kadar gene sahile gelir arzlar güçlü deillerse yenilmemiz zor
Sınıf takdiğine gelinirse benim düşüncem en iyi sınıf taktiği 1 şifa 1 savaşcı 4 büyü bu şekilde çok iyi emler alınabilir
Drowxdadawa
- Orionxxxposeidon
- Cin Avcısı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
Kuklacı da bazen bu taktik kullanılır Lodoslarda Yarım Kalp Arzlarda Arkadan Baskın

Bazende Bundan Lodoslarda Kalp Sistemi Arzlarda Tek İndirme

Bazende Bundan Lodoslarda Kalp Sistemi Arzlarda Tek İndirme

Orionxxxposeidon / Xposeidonx / Lovexposeidon / Prolifexstelhand
- Hunter
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
güzel taktikler ama aklıma gelen birkaç şeyi ekleyeyim
Skor 19-17 iken çogu klan üyesi sancakta oturup son dk sancakları almayı planlar..
bana göre son 4 yada 5 dk içerisinde bütün sancakları alıp bir sancagın başında oturmak en mantıklısı(Özellikle uçak)
Son dakika da Karşı klan üyesi Bir sancak almaya gidip topluluktan ayrılıcaktır .. Sizde Onu yakalayıp sürüden ayrılanı kurt kapar misali kestiginiz zaman skor 21-19 oluyor .. Dier klanın üyelerine hemen haber gider grub kanalından xxx bölgesinde Dier klan üyeleri var gelin tarzında şeyler söyler O klan üyeleri yaklaştıgı zaman süre bayagı bir azalıcaktır arkadan bir savaşcı sahil veya su ya deparladıgında artık em de kaybetme oranınız cok az dır
Sadece dier klan üyeleri yaklaştıgında Skor kaybetmemeye bakın 
Skor 19-17 iken çogu klan üyesi sancakta oturup son dk sancakları almayı planlar..
bana göre son 4 yada 5 dk içerisinde bütün sancakları alıp bir sancagın başında oturmak en mantıklısı(Özellikle uçak)
Son dakika da Karşı klan üyesi Bir sancak almaya gidip topluluktan ayrılıcaktır .. Sizde Onu yakalayıp sürüden ayrılanı kurt kapar misali kestiginiz zaman skor 21-19 oluyor .. Dier klanın üyelerine hemen haber gider grub kanalından xxx bölgesinde Dier klan üyeleri var gelin tarzında şeyler söyler O klan üyeleri yaklaştıgı zaman süre bayagı bir azalıcaktır arkadan bir savaşcı sahil veya su ya deparladıgında artık em de kaybetme oranınız cok az dır
Âyinesi iştir kişinin lafa bakılmaz. Şahsın görünür rütbe-i aklı eserinde.
KabusxLoncası
Kabusxhunter
KabusxLoncası
Kabusxhunter
em de kutup u full olan buyucu de guzeldır
2 tane kutupu ful olan buyucu 1 tane sıfacı ve 3 savascı varsa em de
buyuculer pesıne savascıları takar kutup acarlar savascılar o arada sıfacı ve buyuculerı keser
sonra kutuba hapsolmus 2 savascıyı zıhın atarsın dıgerlerını kesersın
2 tane kutupu ful olan buyucu 1 tane sıfacı ve 3 savascı varsa em de
buyuculer pesıne savascıları takar kutup acarlar savascılar o arada sıfacı ve buyuculerı keser
sonra kutuba hapsolmus 2 savascıyı zıhın atarsın dıgerlerını kesersın
handanın ölümü
biz avrupalıyız ( avrupalı osman aga ) ( espiri olsun diye yazdım türk olmaktan gurur duyuyorum )
:lol:
bizde taktik olur ( teşkilat vatandaşı )
:lol:
bizde taktik olur ( teşkilat vatandaşı )
Hırs
heRyeRde AYnı YÖNTEM "PAT KÜT "okan yazdı:Beyazköşkte taktik yok direk saldır pata küte

Hayatta Tek Gerçek Sevgidir.
en ıyısı arkadaslarınla gırıcen en cok oyle zevkı cıkıyorates yazdı:heRyeRde AYnı YÖNTEM "PAT KÜT "okan yazdı:Beyazköşkte taktik yok direk saldır pata küte
handanın ölümü