NAYLON SUZ BİR OYUN

Meran sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
dorleo
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Meran

Re: NAYLON SUZ BİR OYUN

Mesaj gönderen dorleo »

slm larkolpashalixmnc arkadaşım beni ne kadar tanıorsun da böyle bi yorum yapıorsun anlamış deilim bir kere ben kendimden sorumluyum kimseden deil loncamdada olsa herkesin kendi şahsi öz iradesidir ben kendimden sorumluyum benim karizma aldıqımı vede sattıqımı qördünmü ? onun için boş ve bilqisizce acıklamanı kınıorum herşey yap ama bilqisizce vede boş konuşma bence susta adam sansınlar :roll: sayqılarımla iyi frumlar DORL€O
Kholpashalixmnc
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Kholpashalixmnc »

boş boş konuşuyorsun kendi şahsıma konuşacam bu sefer ben senin lon candan bir kişiye karizma karşılıgında para verdim ve oyundan cıkmasıyla oyuna o gün girmemesi bir oldu Cenazeci charımla Güclüxdorleo chardan alacaktım karizmayı sozde......
Kullanıcı avatarı
hicretsidan
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen hicretsidan »

ARKADAŞIM SEN YAPMICAKSAN YAPMA YAPANLARA KARIŞMA İSTEYEN İSTEDİĞİNİ YAPAR SEN KARIŞAMAZSIN BUNA
Kullanıcı avatarı
RedsxLine
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen RedsxLine »

Arkadaşlar en basit konuları bile tartışma konusu yaparak bir şey kazanamazsınız.
İnsanlara olan sinirinz yüzünden sırf onların ortaya attığı fikirlere de yanlış derseniz kendinizi kandırırsınız.
Eğri oturup doğru konuşmayı da bilmelisiniz.

Az buçuk online oyundan anlıyorsanız biirsiniz ki ikv de klan sistemi hatalı çalışmaktadır.
Siz ne kadar beğensenizde naylon kasma olayı saçma bir durum malesef çünkü oyunu hiç bilmeyen biri 3 ay bile sürmeden kp kasarak veya karizma satarak kendine item dizebilir.Ve hiçbir oyunda 3 ay da item dizilmez imkansızdır.

Yönetim bu şekilde devam ederse yeniden herkes KP kasar ve 1 ay sürmeden gözlük sahibi olur ve yeniden gözlük piyasası ölür.Ve kısaca savaş veya ws becerisi olan adamda değil KP kasan kişide gözlük olur.

Peki şuandaki gibi gözlükler bir işe yaramayan durumda iken oyuncular arasında bir fark yoksa ve 1 ay sonra herkesde gözlük olursa ve yeniden kimse arasında fark kalmazsa o zaman gözlük gelmesinin ne önemi kalacak herkes eşit olmuş olacak tekrar.Böyle olursa gözlük aldım diye kime hava atacaksınız cinlere mi :) .

Malesef oyunda artık ws nin önemi kalmadı eskiden sürekli turnuvalar düzenlenirdi şimdi yeraltı 1 sene oldu nerdeyse neden hiç böyle bir turnuva olmadı. Çünkü zevki kalmadı.Şimdi oyun böyle kötüleşmeye doğru devam ederken KP sistemide aynen kalırsa ve radikal önlemler alınmazsa oyun malesef sıkıcak ve 3 ay sonra kimse oyundan zevk almıcak.

Resim
MERAN 23 EYLÜL 2008

RedsxLine*RedsxEagle*RedsxKill
PrinceofaniL
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen PrinceofaniL »

line sana ilk dediginde katılıyorum ama gerisi yanlış bence bu oyun da kaln kasmaktan abska rutbelerde var en yuksek rutbenın kılıç oldugunu dunursek ki öyle zatn 9m kp olduguna göre bu rutbesı savasarak yapmamızı kımseden bekleme klana giren arkadaslar hemn savasmak hemde rutbe almak için giriyorlar ki kp kasanda sadece gözlük olur dedin ya öyle olacak zatn 240bn kp savasarak meranda yapabilieck bi adam varsa söyleyın bilelem mecburn gözluk almak isteyn kişi kp kasacak haksızmıyım ?
Benimle Ters Gitme Düz Gitmeye Hasret Kalırsın...
Kullanıcı avatarı
kocaseyid
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen kocaseyid »

Naylon yapanlar zaten belli arkadaşlar. Yapan Yapmış Yine yapacak . 'eşşeğe Altın semer Koysan eşşek yine eşşek' demişler. Ben yönetici olsaydım oyununda naylonu engellıyecek Seylere el atardım hatta bu suç yöneticilerde! kendileri, düşünseymiş. Kendi oyunlarını ve ve bıtakım ınsanlarında şu kelimeyi söylemelerine neden oluyor. 'Türklerin yapacağı oyun bukadar olur. ' Diyecek söz bulamıyorum.
Kocaseyid
Kullanıcı avatarı
HayLazzCoCuK
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen HayLazzCoCuK »

kocaseyid yazdı:Naylon yapanlar zaten belli arkadaşlar. Yapan Yapmış Yine yapacak . 'eşşeğe Altın semer Koysan eşşek yine eşşek' demişler. Ben yönetici olsaydım oyununda naylonu engellıyecek Seylere el atardım hatta bu suç yöneticilerde! kendileri, düşünseymiş. Kendi oyunlarını ve ve bıtakım ınsanlarında şu kelimeyi söylemelerine neden oluyor. 'Türklerin yapacağı oyun bukadar olur. ' Diyecek söz bulamıyorum.

1.Kırmızı yazında ; KAsan kasar kardeim bende zaten kasanlarda PARA sı ile kasıyor Pluslı rütbeli bi çar 550 kp verir

550 Klan PArası =500 bn. 500bn. kasmakda kolay değil

2.kırmızı yazında ; Oynama o zaman kardeşim sana yalvarmıyolar oyna diye..
Büyücüburock
Spannungxares
Spannungxadaş
Sanma şâhım herkesi sen sâdıkâne yâr olur
Herkesi sen dost mu sandın belki ol ağyâr olur
Sâdıkâne belki ol bu âlemde dildâr olur
Yâr olur ağyâr olur dildâr olur serdâr olur

Yavuz Sultan Selim Han
Kullanıcı avatarı
kocaseyid
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen kocaseyid »

Sana solıyecek bısı dıyemıyorum 1. kırmızı yazıda demek ıstedıklerımı okumamısın . istesende kımseyi caydıramassın demek istiyorum.
2 . kırmızyla yazmıs oldugun yazıdada ben demek ıstıyorumkı oyunu SEnin gibileri ıcıne........ yaptıklarını söylüyorum. bunuda herkez 'türkler yapsa yapsa Böyle yaparlar' senın gıbıler yüzünden bu kelımeyı yıyoruz elalemden cunku kımse sızın yuzunuzden oyunda ün kazanamıyor 2 yıldızlıyı gorunce herkez naylon oldugunu bılıyor. dihakısınde okumadan yorum yapma!
Kocaseyid
Vandervaart
Kadim Hidra Avcısı
Kadim Hidra Avcısı

Mesaj gönderen Vandervaart »

Dorleo artistir neyine güveniosa sanal başarısına galiba =))
PrinceofaniL
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen PrinceofaniL »

kocaseyid bu oyunu sevmıyorsan sesını kes bu 1.cisi 2.cisi ise bu oyunn bir amacı var item dizmek klana girmk klana girnce rutbelı olmak en yuksek 9m kp olduguna göre egerkı bu oyunda o rutbeyı yapmak isteyn biri varsa sırf siz istemıyorsunz die yapamayacak mı ayrıca herkes rutbe yapamıyor sende onlardan birisin bu 3.cusu son olarakta gözlukler 240bn kp naylonsuz yapabilecksen240 kp konus yoksa yorum yazma ayrıca bu konu cok uzadı daha kımse bişey yazmasın aldıgımz plasıda rutbe yapmıcksak almayalm ozamn ne gerk var ikv bu işten para kazanıyor naylonu yasaklayamazlar ama senn o kadar aklın var :twisted: :twisted: :twisted:
Benimle Ters Gitme Düz Gitmeye Hasret Kalırsın...

“Genel Sohbet” sayfasına dön