Kullanıcı Sözleşmesindeki Gizemli Madde

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
POLADERUC
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Re: Kullanıcı Sözleşmesindeki Gizemli Madde

Mesaj gönderen POLADERUC »

Blocked yazdı: 19 Eyl 2019 02:36
Bence boşver , savcılıkla falan uğraşmaya değmez. Kendileri kaybediyorlar. Oyuncu kitlesini uzaklaştırdılar. Vaktini daha güzel şeylere harca :D
Haklısın ama insanın emeği olunca zoruna gidiyor. Bende birşeyler eklemek istiyorum.

Sanırım bu kopya için bir script hazırlanmış, yani öyle yapmaya çalışmışlar ama malesef ki olmamış.
Nerden anladın ? derseniz hemen anlatayım.

Bu script 1 level karakterleri her sunucu geri sardığı zaman alışveriş yapmış ise otomatik, random bir şekilde blok atıyor.
Yani bunun ne kadar güzel birşey olduğu tartışılır. Ama sorun şurada ben 59 level karakterim ile ticaret yaptım ve o hesabımda 2 tane 1 level karakter var içleri '' boş ''
var olmayan karakterlerimin isimlerini taşıyorlar.

Geri sarmadan önce başka oyuncular ile ticaret yaptığım için hesabım random bir şekilde blok alıyor. Çünkü yanında 1 level karakterler mevcut.
Teori mi desteklemek amaclı iki şey daha söylemek istiyorum. Random olmasa inceleme sonucu ceza alsa bu benim telefonuma ya da mail adresime bildirilmez mi? onu geçtim
susturma cezası gibi ikv giriş ekranında bir bildiri gelmez mi?
Bir diğeri ticaret yaptığım kişiler ceza almamış neden ? sonuçta ben demir verip demir aldım ve sunucu geri sardı. Mantık olarak onun da ceza alması gerekir.

Orta halli çalışan bir script yapılmış, kayıt olma işlemleri kapatılmış ve destek kabuğuna çekilmiş kimseye cevap vermiyor.

İyi forumlar
Blocked
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen Blocked »

sana komik bir örnek vereyim geçenler'de halkbank cok ucuzdan dolar satmıştı sistemsel hata dediler.

alan ve aktaran kar etti alıp bekletenin elinden geri alındı.
Çok doğru bir davranış. Ancak bu olaya anında müdahil oldular. Sorunu 10 dk içinde çözdüler ve olay gece 1 gibi gerçekleştiği için bankalar kapalıydı. Elden çekebilen olmamıştır. En fazla bankamatiğin çok yakınındaki adamlar 1.000 -2.000 tl değerinde dolar çekebilmiştir. Elden çekene yapabilecekleri bir şey yok. Aktaran adamların da işlemini geri almışlardır.

Ancaaakk işte can alıcı noktaya geliyoruz. Adamlar 1 TL den dolar alan kişileri suçlu bulup , hesaplarını içindeki paralarla beraber kapatmadılar. Hatalıyız , özür dileriz dediler ve işlemleri geri aldılar. Bunun oyundaki karşılığı oyunculardan özür dileyerek güvenli bir geri sarış noktasına sarmaktır. :)

Halkbank 1 TL den dolar alanlara hırsız muamelesi yapmadı , hain muamelesi yapmadı , hukuki süreç başlattıklarını söylemedi. Söyleyemez de , çünkü 1 TL 'den dolar satarsan ben alırım kardeşim. Açık ve net. Beni bağlayan bir durum yok. Bakkala gittiğimde 20 liralık yumurtaya 5 lira etiket koymuşlarsa ben bunu alırım. " Acaba adamlar yanlış mı barkod yapıştırmışlar. " diye düşünmem. Çünkü beni alakadar etmez yanlış barkod.
Kullanıcı avatarı
0LIVERA
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Sancak
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen 0LIVERA »

Blocked yazdı: 20 Eyl 2019 11:16
sana komik bir örnek vereyim geçenler'de halkbank cok ucuzdan dolar satmıştı sistemsel hata dediler.

alan ve aktaran kar etti alıp bekletenin elinden geri alındı.
Çok doğru bir davranış. Ancak bu olaya anında müdahil oldular. Sorunu 10 dk içinde çözdüler ve olay gece 1 gibi gerçekleştiği için bankalar kapalıydı. Elden çekebilen olmamıştır. En fazla bankamatiğin çok yakınındaki adamlar 1.000 -2.000 tl değerinde dolar çekebilmiştir. Elden çekene yapabilecekleri bir şey yok. Aktaran adamların da işlemini geri almışlardır.

Ancaaakk işte can alıcı noktaya geliyoruz. Adamlar 1 TL den dolar alan kişileri suçlu bulup , hesaplarını içindeki paralarla beraber kapatmadılar. Hatalıyız , özür dileriz dediler ve işlemleri geri aldılar. Bunun oyundaki karşılığı oyunculardan özür dileyerek güvenli bir geri sarış noktasına sarmaktır. :)

Halkbank 1 TL den dolar alanlara hırsız muamelesi yapmadı , hain muamelesi yapmadı , hukuki süreç başlattıklarını söylemedi. Söyleyemez de , çünkü 1 TL 'den dolar satarsan ben alırım kardeşim. Açık ve net. Beni bağlayan bir durum yok. Bakkala gittiğimde 20 liralık yumurtaya 5 lira etiket koymuşlarsa ben bunu alırım. " Acaba adamlar yanlış mı barkod yapıştırmışlar. " diye düşünmem. Çünkü beni alakadar etmez yanlış barkod.
aynı taraf'tayız aynı düşüncedeyiz kopya kapatılamıyor ise kullanıcı bunu yapar neden yapmasın yönetimin görevi bunu yapmamasını sağlamaktır.

yaptıysa'da yaptıklarını siler kaç günse uyarı cezasını verir vs. vs. ama konu cok dağılıyor farkında değiliz sanki kopyadan banlananları affedilmesi veya serbest kalmasına gidecek kadar dağılacak.

bana göre tek olması gereken şey kopyanın hemen bitirilmesi ama zaten çok geç kalındı milyarlarca 10m bono var oyun alemin'de o iş bitti kısaca.

yeni sunucular kopyasız bir oyun eski eö yeni eö eski sancak yeni sancak gibi sunuculara ayırmak eskiler eskierle aktarılabilir yeniler yenilerle ama aktarıma karsıyım. tek şansları bu bu kadar para ile bu oyun yürümez.
Sorun Kim Olduğunda Değil Yaptıkların Seni Diğerlerinden Ayırır.
Kullanıcı avatarı
saglam
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Sancak
Lonca: Hamidiye

Mesaj gönderen saglam »

therose yazdı: 19 Eyl 2019 07:17
Sözleşmelerde yazan maddeleri boş ver ve elini vicdanına koy. Kopya yaparak benim aylarca düşürmeye veya çıkartmaya çalıştığım materyallere sahip oluyorsun. Hata bile olsa o hatayı gidermek senin elindeyken sen benim veya onca insanın hakkına girmiş olmuyor musun? Bide hak arar gibi burada konu açıyor olmanız "Üzücü".

Ayrıca bir arkadaş neyi kuralına göre yapıyorlar demiş.
Her kural yazılı değildir ve adaletine inanmadığın yerde neden bulunuyorsun ? "Gülünç"

Her şeye bir cevabınız illa ki vardır fakat gerçekler tamamen bundan ibaret.
Ben suçsuz olduğum halde ban yedim ben ne yapayım?
Sahira

Stodig

drNOVALGİN
Kullanıcı avatarı
Koygocuren
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Koygocuren »

saglam yazdı: 27 Eyl 2019 22:15
therose yazdı: 19 Eyl 2019 07:17
Sözleşmelerde yazan maddeleri boş ver ve elini vicdanına koy. Kopya yaparak benim aylarca düşürmeye veya çıkartmaya çalıştığım materyallere sahip oluyorsun. Hata bile olsa o hatayı gidermek senin elindeyken sen benim veya onca insanın hakkına girmiş olmuyor musun? Bide hak arar gibi burada konu açıyor olmanız "Üzücü".

Ayrıca bir arkadaş neyi kuralına göre yapıyorlar demiş.
Her kural yazılı değildir ve adaletine inanmadığın yerde neden bulunuyorsun ? "Gülünç"

Her şeye bir cevabınız illa ki vardır fakat gerçekler tamamen bundan ibaret.
Ben suçsuz olduğum halde ban yedim ben ne yapayım?
Hocam bir de üstelik detaylı bilgi verilmiyor oyun bu haldeyken böyle mağduriyetler insanı farklı düşüncelere itiyor.
Kullanıcı avatarı
VatanKIRIM
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Meran
Klan: Lodos

Mesaj gönderen VatanKIRIM »

3 Sayfa tartışılacak kadar tartışmaya açık bir konu olduğunu sanmıyorum. Şöyle ki; her oyunda BUG / GLITCH adı verilen sistemsel açıklar vardır. Bu açıkların sebebi de beşeri hatalar ya da oyun mekaniklerinin çakışması sebebi olabilir. Bugün en sağlam oyuna da baksanız Bug / Glitch bulmanız mümkün.

İKV'de bu fazla olmadı ama bilinen kadarıyla Bono Glitch'i, Gözlük Yansıtma Glitch'i gibi şeyler yaşandı. Hatta bu yüzden Teşkilat Bonoları kaldırılmıştı. Bunu yapan hesaplar da kalıcı olarak uzaklaştırılmıştı.

İşin özetiyle; bu İKV'ye özgü bir madde değil. Bugün hangi çevrimiçi oyunda BUG / GLITCH kullanımında bulunursanız kalıcı olarak yasaklanırsınız.

Resim
T A T A R
İstanbul - São Paulo
2012 FanArt Çizgi Roman Üçüncüsü
Blocked
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen Blocked »

VatanKIRIM yazdı: 29 Eyl 2019 10:21 3 Sayfa tartışılacak kadar tartışmaya açık bir konu olduğunu sanmıyorum. Şöyle ki; her oyunda BUG / GLITCH adı verilen sistemsel açıklar vardır. Bu açıkların sebebi de beşeri hatalar ya da oyun mekaniklerinin çakışması sebebi olabilir. Bugün en sağlam oyuna da baksanız Bug / Glitch bulmanız mümkün.

İKV'de bu fazla olmadı ama bilinen kadarıyla Bono Glitch'i, Gözlük Yansıtma Glitch'i gibi şeyler yaşandı. Hatta bu yüzden Teşkilat Bonoları kaldırılmıştı. Bunu yapan hesaplar da kalıcı olarak uzaklaştırılmıştı.

İşin özetiyle; bu İKV'ye özgü bir madde değil. Bugün hangi çevrimiçi oyunda BUG / GLITCH kullanımında bulunursanız kalıcı olarak yasaklanırsınız.

Bence olaya yanlış bakıyorsunuz. Oyun açığını bulup , buna dışarıdan müdahale eden adam tabii ki ban cezası yer.

Ancak bir cumartesi günü karakterleri arasında alışveriş yapan adamın Ban yememesi gerek. Mantığa aykırı. Adamın alması gereken ceza , kopyaladığı bonoların silinmesidir. Ki öyle de yapılmıştı. Aradan 1 ay geçtikten sonra çat diye hesaplarım bloklandı. Daha ne bir cevap ne bir mail. Öylece gitti.
Kullanıcı avatarı
LinkiNParkK
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Saygı Or Sevgi

Mesaj gönderen LinkiNParkK »

Birilerinin blok aldığını ilk duyduğum zaman demek ki bir şeyler yapmış veya denemiş olsa ki blok alıyor derdim ve peki neden benim karakterim durup dururken blok almıyor derdim. Yaklaşık 4, 5 ay önce hep böyle söylerdim, kendi kendime. Blok alan kişilere karşı ise; ne gerek vardı ki doğruyu söylememekte derdim içten içe. 4 ay’a yakın ara verdim ve 1 aya yakındır aktif takılıyorum. Oyuna döndüğüm ilk C.tesi günü akşamı karakterim ban aldı. 1 gün sonra tekrar açtılar sağolsunlar. Bir hafta sonra ise tekrar (yine C.tesi günü 15.09.2019 ) ve yine aynı karakterim ban aldı. İkinci banım için desteğin uğraşmaması adına 4 , 5 kısa cümle ile özetleyip mail atmıştım. 2 hafta bekledim ve hâlâ cevap gelmeyince detaylı olarak mesaj ilettim 28.09.2019 da.

Aldığım ban olayını detaylara girmeden hızlıca anlatayım. Karakterimin adı Lpxwow (savaşçı), mareşal içinde KP bulunur fakat değerli hiç bir şey yok diyebilirim Sakınma III ve Karaköyden onlarca boss kesip tek tük aldığım itemler dışında. Bu karakteri bizzat ben kendi ellerimle mareşal yaptım ( bu tüm karakterlerim için geçerli ), karakterlerimin hepsi eski ve Beyazköşk dışında hiç bir sunucuya gitmemiştir.
Olaya geleyim, Lpxwow karakterime çok çok nadir girerim sadece BOSS kesimleri için ve büyücümü çıkartıp yerine onu alırım (genelde). Yine bu karakterden ASLA ve ASLA alışveriş yapmam hiç kimseyle. Bir şey alıp sattığım zaman aktif olarak kullandığım Lpxsevenfold karakterinden yaparım.
Şimdi bu bir hafta içerisinde yaptığım tüm alışverişleri ve karakter bilgilerini yazacağım.

SOUNOFSİLENCE karakterine x81 tilki x100 yunus iksir verdim (kendisi arkadaşım ve karşılıksız verdiğim için olacak ki büyük ihtimal ) bundan ötürü hazırlanmış olan hazır bir kod bu karşılıksız alışverişleri yakalıyor büyük bir ihtimal. Neyse bu adı geçen karakter BETA karakter, Beyazköşk dışında hiç bir sunucuya gitmemiş bir karakter ve rütbesi 3 yıldız mavi içerisinde de yüklü KP bulunur. Yine kendi emekleri ile KP kasmış birisi karakterin asıl sahibi.

Bu alışverişten hemen sonra SOUNDOFSİLENCE karakteri ısrarla 150 küsür ejder iksiri büyüme (Lpxsevenfold) vermek istedi. Bende aldım ve sohbet arası dinazor iksirinin olup olmadığını sordum. Çt döneminden birikmiş dinazor iksirlerimden x500 adetini kendisine verdim. Daha sonra;

Lpxsevenfold büyücümden Lpxwow karakterime x200 kadar dinazor iksir aktardım iksirinin az olduğunu fark edince. Sonra karakterden çıktım ve dediğim gibi çok az girdiğim bir karakterim. Lpxsevenfold büyücüm ise yine mareşal olup içinde KP bulunan bir karakter. Bunlar dışında Lpxwow karakterim kesinlikle hiç kimseyle hiç bir alışveriş yapmamıştır. Bundan 100% üstü eminim. Tüm bu alışverişler (14.09.2019 tarihinde Cuma günü 5 dk içerisinde yapıldı ve karakterden ESC atarak çıktım). 15.09.2019 da GBZ kesimi yaparken Lpxwow karakterim oyundan düştü ve ban aldı. 00:30 civarlarında. ( sunucuların kapandığı zamanda )

Bahsettiğim bu karakterlerin içlerinde bulunan tılsımların, rütbe değerlerin, nakit paraların, materyallerin zaten toplam fiyatı 500T üstünü çok rahat bulur (şimdiki piyasa adına konuşuyorum Kanatma III olmuş 30t para örneğin ). Hadi her şeyi es geçtim ki bu karakterler 9-12 yıldır köşkteler. Bunu da geçiyorum, hak etmiş olduğum bir şey olsaydı gidipte hakkımı aramazdım. Suçlu olmuş olsam buraya tek kelime yazmazdım bu benim kişiliğime aykırı.
Son olarak, bu iksirlerin hepsini tek tek bizzat ben üretmiş olup, diğer iksirlerin hepsi de yıllar önce attığımız ÇT döneminden birikme iksirlerdi. Şimdi soruyorum hangi kafayı sıyırmış adam gidip içinde yüksek KP bulunan beta karakterler ile kopya yapmaya çalışır? Yahu gözünüzü seveyim bu kadar da vefasız olmayın oyuncularınıza karşı. Atmış olduğum 5 cümlelik mesajı destek 2 hafta içerisinde bakamıyor mu? Hadi onlar bakamıyor, forumda da okuyup gözlerinizi mi kapatıyorsunuz?

Belki Köşkten beni tanıyıp bu yazıyı okuyacaklar çıkar ve varsa yanlış yazdığım bir şey düzeltsinler beni. İnsanlar birbirlerini tanımazlar ve güvenmezler fakat şunu da eklemek isterim. Eğer ki ben en ufak bir kopya işine karışmış biriysem bunu herhangi bir insan ispatlayıp bana sunsun, tüm samimiyetimle oyundaki tüm karakterlerimi ve birikimimi kendisine devredip bu oyunun sayfasını sonsuza dek kapatacağım. Ağzımdan çıkan sözün sonuna kadar arkasındayım, benim sözüme güvenebilirsiniz.
Sen gel yıllarca sahip çık her konuda şu oyuna, sonra da sebepsiz blok al ve bir Allah’ın kulu yahu biz ne yapıyoruz acaba demesin.

Son olarak ekleyeceğim şey ve tabi ki en önemlisi. Ben 2. Banımı alırken fark ettim ki; hazırladıkları hazır bir kod yüzünden bunların başıma gelmesi. Lpxwow karakterimin bulunduğu hesapta Lpxwow çarım ve 1 level bir karakter bulunmakta. Bu bir level karakter, Lpxwow karakterimi aktarım sırasında sorun olmaması adına sözde geçici olarak açtığım ve tek sefer dahi giriş yapmadığım bir karakter. İşte bu hazır kod sırf hesapta bu bir level karakter olduğu için, karşılıksız alışverişleri tespit edip karakterin hiç bir şeyine bakılmaksızın BLOK cezası atmakta. Çok büyük bir ihtimal bu şekilde hazırlanmış bir kod olsa gerek ki bunlar başıma geldi. Hesap açılır açılmazda zaten o lanetli karakteri sileceğim ayrıca eğer ilk banımda fark etmiş olsaydım zaten o zaman silerdim. Dedigim gibi bu bir level karakterin içi bomboş olup, tek sefer dahi giriş yapmadığım bir karakter.

Adamlar oyunda cirit atarak kopya yapsın, tek kuruş ödemesinler oyuna, akçelerini dahi oyun içinden karşılasınlar. Biz ise oyuna para yatıralım, insanlara yardımcı olalım oyunda, üzerinde blok yiyelim.
Youtube Kanalım

LPxSEVENFOLD
LPxMEMORABLE
LPxWOW
Blocked
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen Blocked »

LinkiNParkK yazdı: 29 Eyl 2019 20:44 Birilerinin blok aldığını ilk duyduğum zaman demek ki bir şeyler yapmış veya denemiş olsa ki blok alıyor derdim ve peki neden benim karakterim durup dururken blok almıyor derdim. Yaklaşık 4, 5 ay önce hep böyle söylerdim, kendi kendime. Blok alan kişilere karşı ise; ne gerek vardı ki doğruyu söylememekte derdim içten içe. 4 ay’a yakın ara verdim ve 1 aya yakındır aktif takılıyorum. Oyuna döndüğüm ilk C.tesi günü akşamı karakterim ban aldı. 1 gün sonra tekrar açtılar sağolsunlar. Bir hafta sonra ise tekrar (yine C.tesi günü 15.09.2019 ) ve yine aynı karakterim ban aldı. İkinci banım için desteğin uğraşmaması adına 4 , 5 kısa cümle ile özetleyip mail atmıştım. 2 hafta bekledim ve hâlâ cevap gelmeyince detaylı olarak mesaj ilettim 28.09.2019 da.

Aldığım ban olayını detaylara girmeden hızlıca anlatayım. Karakterimin adı Lpxwow (savaşçı), mareşal içinde KP bulunur fakat değerli hiç bir şey yok diyebilirim Sakınma III ve Karaköyden onlarca boss kesip tek tük aldığım itemler dışında. Bu karakteri bizzat ben kendi ellerimle mareşal yaptım ( bu tüm karakterlerim için geçerli ), karakterlerimin hepsi eski ve Beyazköşk dışında hiç bir sunucuya gitmemiştir.
Olaya geleyim, Lpxwow karakterime çok çok nadir girerim sadece BOSS kesimleri için ve büyücümü çıkartıp yerine onu alırım (genelde). Yine bu karakterden ASLA ve ASLA alışveriş yapmam hiç kimseyle. Bir şey alıp sattığım zaman aktif olarak kullandığım Lpxsevenfold karakterinden yaparım.
Şimdi bu bir hafta içerisinde yaptığım tüm alışverişleri ve karakter bilgilerini yazacağım.

SOUNOFSİLENCE karakterine x81 tilki x100 yunus iksir verdim (kendisi arkadaşım ve karşılıksız verdiğim için olacak ki büyük ihtimal ) bundan ötürü hazırlanmış olan hazır bir kod bu karşılıksız alışverişleri yakalıyor büyük bir ihtimal. Neyse bu adı geçen karakter BETA karakter, Beyazköşk dışında hiç bir sunucuya gitmemiş bir karakter ve rütbesi 3 yıldız mavi içerisinde de yüklü KP bulunur. Yine kendi emekleri ile KP kasmış birisi karakterin asıl sahibi.

Bu alışverişten hemen sonra SOUNDOFSİLENCE karakteri ısrarla 150 küsür ejder iksiri büyüme (Lpxsevenfold) vermek istedi. Bende aldım ve sohbet arası dinazor iksirinin olup olmadığını sordum. Çt döneminden birikmiş dinazor iksirlerimden x500 adetini kendisine verdim. Daha sonra;

Lpxsevenfold büyücümden Lpxwow karakterime x200 kadar dinazor iksir aktardım iksirinin az olduğunu fark edince. Sonra karakterden çıktım ve dediğim gibi çok az girdiğim bir karakterim. Lpxsevenfold büyücüm ise yine mareşal olup içinde KP bulunan bir karakter. Bunlar dışında Lpxwow karakterim kesinlikle hiç kimseyle hiç bir alışveriş yapmamıştır. Bundan 100% üstü eminim. Tüm bu alışverişler (14.09.2019 tarihinde Cuma günü 5 dk içerisinde yapıldı ve karakterden ESC atarak çıktım). 15.09.2019 da GBZ kesimi yaparken Lpxwow karakterim oyundan düştü ve ban aldı. 00:30 civarlarında. ( sunucuların kapandığı zamanda )

Bahsettiğim bu karakterlerin içlerinde bulunan tılsımların, rütbe değerlerin, nakit paraların, materyallerin zaten toplam fiyatı 500T üstünü çok rahat bulur (şimdiki piyasa adına konuşuyorum Kanatma III olmuş 30t para örneğin ). Hadi her şeyi es geçtim ki bu karakterler 9-12 yıldır köşkteler. Bunu da geçiyorum, hak etmiş olduğum bir şey olsaydı gidipte hakkımı aramazdım. Suçlu olmuş olsam buraya tek kelime yazmazdım bu benim kişiliğime aykırı.
Son olarak, bu iksirlerin hepsini tek tek bizzat ben üretmiş olup, diğer iksirlerin hepsi de yıllar önce attığımız ÇT döneminden birikme iksirlerdi. Şimdi soruyorum hangi kafayı sıyırmış adam gidip içinde yüksek KP bulunan beta karakterler ile kopya yapmaya çalışır? Yahu gözünüzü seveyim bu kadar da vefasız olmayın oyuncularınıza karşı. Atmış olduğum 5 cümlelik mesajı destek 2 hafta içerisinde bakamıyor mu? Hadi onlar bakamıyor, forumda da okuyup gözlerinizi mi kapatıyorsunuz?

Belki Köşkten beni tanıyıp bu yazıyı okuyacaklar çıkar ve varsa yanlış yazdığım bir şey düzeltsinler beni. İnsanlar birbirlerini tanımazlar ve güvenmezler fakat şunu da eklemek isterim. Eğer ki ben en ufak bir kopya işine karışmış biriysem bunu herhangi bir insan ispatlayıp bana sunsun, tüm samimiyetimle oyundaki tüm karakterlerimi ve birikimimi kendisine devredip bu oyunun sayfasını sonsuza dek kapatacağım. Ağzımdan çıkan sözün sonuna kadar arkasındayım, benim sözüme güvenebilirsiniz.
Sen gel yıllarca sahip çık her konuda şu oyuna, sonra da sebepsiz blok al ve bir Allah’ın kulu yahu biz ne yapıyoruz acaba demesin.

Son olarak ekleyeceğim şey ve tabi ki en önemlisi. Ben 2. Banımı alırken fark ettim ki; hazırladıkları hazır bir kod yüzünden bunların başıma gelmesi. Lpxwow karakterimin bulunduğu hesapta Lpxwow çarım ve 1 level bir karakter bulunmakta. Bu bir level karakter, Lpxwow karakterimi aktarım sırasında sorun olmaması adına sözde geçici olarak açtığım ve tek sefer dahi giriş yapmadığım bir karakter. İşte bu hazır kod sırf hesapta bu bir level karakter olduğu için, karşılıksız alışverişleri tespit edip karakterin hiç bir şeyine bakılmaksızın BLOK cezası atmakta. Çok büyük bir ihtimal bu şekilde hazırlanmış bir kod olsa gerek ki bunlar başıma geldi. Hesap açılır açılmazda zaten o lanetli karakteri sileceğim ayrıca eğer ilk banımda fark etmiş olsaydım zaten o zaman silerdim. Dedigim gibi bu bir level karakterin içi bomboş olup, tek sefer dahi giriş yapmadığım bir karakter.

Adamlar oyunda cirit atarak kopya yapsın, tek kuruş ödemesinler oyuna, akçelerini dahi oyun içinden karşılasınlar. Biz ise oyuna para yatıralım, insanlara yardımcı olalım oyunda, üzerinde blok yiyelim.
Ali Çavuş , seni 29 seviye zamanından tanırım. Labirentte kan örümceğinde kastığın zamanlardan beri bilirilim seni. Ben de dolaşırdım o zamanlar labirette. Azmine hayrandım. Çıkardım , saatler sonra girerdim sen aynı yerde kasardın. 2007 yılı olması gerek. Eğer başka AliÇavuş yoksa sendin o :)

Benim karakterimin adı Gladyatör'dü o zamanlar. Bize büyük ayıp ettiler . Bizim gibi emektar oyuncuları kaybettiler ve bizi kále alıp cevap dahi vermiyorlar. 12 yılın emeğini böyle saçma sapan bir şekilde hiç ettiler. Ben ceza alalı 1 ay oldu. Hala cevap vermiyorlar. Sadece hukuki süreç başlattık dediler. Cevap verdim ve soru sordum. 1 aydır cevap yok.

Kopya yapıp ban yesem gam yemeyeceğim. Doğrudur kopya girişiminde bulundum ancak kopyalamayı geçtim orijinal bonolarımı da kaybettim. Kopyalamaya çalıştığım 5.5 T bonom da kayboldu. Ses etmedim , hakettim dedim.

Ancak 1 ay sonra durduk yere Ban yedim. Gerekçe olarakta bana 1 ay önce yaptığım kopya girişimini gösterdiler.

Cumartesi gece 1 de karakterlerim arasında bono alışverişi yapmışım. Ve hedaplarım süresiz kapatılmış. Ne derece etik ? Ne derece doğru?
Kullanıcı avatarı
LinkiNParkK
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Saygı Or Sevgi

Mesaj gönderen LinkiNParkK »

Blocked yazdı: 30 Eyl 2019 01:17
Ali Çavuş , seni 29 seviye zamanından tanırım. Labirentte kan örümceğinde kastığın zamanlardan beri bilirilim seni. Ben de dolaşırdım o zamanlar labirette. Azmine hayrandım. Çıkardım , saatler sonra girerdim sen aynı yerde kasardın. 2007 yılı olması gerek. Eğer başka AliÇavuş yoksa sendin o :)

Benim karakterimin adı Gladyatör'dü o zamanlar. Bize büyük ayıp ettiler . Bizim gibi emektar oyuncuları kaybettiler ve bizi kále alıp cevap dahi vermiyorlar. 12 yılın emeğini böyle saçma sapan bir şekilde hiç ettiler. Ben ceza alalı 1 ay oldu. Hala cevap vermiyorlar. Sadece hukuki süreç başlattık dediler. Cevap verdim ve soru sordum. 1 aydır cevap yok.

Kopya yapıp ban yesem gam yemeyeceğim. Doğrudur kopya girişiminde bulundum ancak kopyalamayı geçtim orijinal bonolarımı da kaybettim. Kopyalamaya çalıştığım 5.5 T bonom da kayboldu. Ses etmedim , hakettim dedim.

Ancak 1 ay sonra durduk yere Ban yedim. Gerekçe olarakta bana 1 ay önce yaptığım kopya girişimini gösterdiler.

Cumartesi gece 1 de karakterlerim arasında bono alışverişi yapmışım. Ve hedaplarım süresiz kapatılmış. Ne derece etik ? Ne derece doğru?
Aynen o Aliçavuş, öz abim ve bende Enes :) Bu oyuna başlamamın en büyük etkisi de zaten abime oyun içerisinde yardımcı olmak ve güzel vakit geçirmekti :)) Nitekim hepsini yaptığımı düşünüyorum ^_^ Her ne kadar eskisi gibi takılmasakta hâlâ buralardayız. Uzun aradan sonra...

Şahsen kopya hakkında bilgim dahi yokken zaten 4 ay gibi ara verip oyuna döndüğüm 3. günde savaşçım ilk banını aldı. Şu an için hâlâ sabretmekteyim bazı insanların samimiyetine ve sözüne inanıyorum sadece. Benim için hayat şu oyundan ibaret değil. Karakterimin blok almasından çok daha fazla darbe almış birisiyim şu oyunda. Varsın bir tanesi de yönetimden gelsin. Ama kesinlike şu dünyada en ufak bir adalet bile varsa kendileri bana karşı yapılmış bu haksızlığı bir şekilde ödeyecekler. Adalet yoksa da ki buna inanırım, hayat sadece bir khaos, dilerim ki onlarında canı bir şekilde yanar

Hiç unutmam Çt döneminde abimin bir karakterinde x2 + 5 yüklenmişti. Bir şekilde bug olmuştu ve karakter +5 yetenekliydi. Makine atıldığı zaman bile silinmiyordu. Bu durumu anında desteğe iletmiştik ve düzeltmişlerdi. Her neyse ya, zaten khaos bu hayat, kim bilir kimlere neler olmuştur şu zamana kadar.

Unutmadan, şu anlattığınız online alışveriş ( 1000 liralık eşyanın 50tl olması ) olayını çok az anlandırabilecek insan var buralarda diyeyim.

Keşke kopya teşebbüsünde bulunmasaymışsınız, hakkınızda hayırlısı diyeyim.

Ayrıca, ne olursa olsun kafalarına göre attıkları şu bloklar..... Bu oyuncular bunu affetmeyecekler bundan adım kadar eminim. Kimisi susarak sonsuza kadar gider buralardan kimisi birileri belki gitmeden önce kendilerini anlarlar diye kimisi ise bir gün anlayacaklar umuduyla.

Oyuncuya Kp için hazırladıkları çık gir scriptlerine gözleri kapalı ban atan yönetim. Kendileri hazır script hazırlayıp kendi oyuncularını haksız yere gözleri kapalı ban atarken etik... Kendilerini kim cezalayacaktı peki? Özür dilerim, onlar suça engel oluyorlardı?... Yazık, kendinize gelin... Benim kaybedecek hiç bir şeyim yok şu oyunda. Çok canım sıkılırsa gider dava açarım ama buna zamanımı ayırmayacağım fakat kesinlike bu karakterim geri gelmediği taktirde şu oyuna adım dahi atmam, abim olmamış olsaydı zaten karakterimi 4 yıl önceden silmiştim kalıcı olarak.

50 yıl sonra A.I ile yapılmış bir robotun evinizde olduğunu hayal edin bu robota oyun sevdanızla KP karatkerlerinize çık gir attığını düşünün. İKV ise sizin elinizdeki bu robotun idam edilmesi için yasal yollara başvurduğunu hayal edin. İşte şu yazdığımı çok az kişi belki de anlamlandıracaktı ama olayların bundan gram farkı yoktur. İyi çalışmalar, keyifli otomatik blok atmalar. İçinizdeki şu huzura hayrandım keşke bende sizler gibi olabilseyim, nasıl mı? İnsani duygularını yitirmiş insanlar gibi keşke bende olabilseydim fakat lanet olsun böyle yaratılmadım, inanın bana böyle yaratılmak için yaratıcıma inanılmaz düzeyde öfkeliydim. Bu öfkem ben şu hayattan yok olana kadar sürecek. Çünkü bu acıyı kimse bilemez, hissedemez. Beni anlayabilecek insan ise sadece benim gibi olan insanlar olacaktır.

Güzel insanlar eleştirilerime aldırmasınlar lütfen, onlar kendilerini çok iyi bilirler ben görmesem duymasam dahi, onlara sonsuz saygım ve sevgim vardır, tek kötü şey bile söyleyemem öyle insanlara... Zaten diğer insanların şunları okurken 10 sn sonra unutacağını da çok iyi biliyorum. Sevgilerimle
Youtube Kanalım

LPxSEVENFOLD
LPxMEMORABLE
LPxWOW

“Genel Etkileşim” sayfasına dön