aynen ben şahit oldum 2 kişi muhafız keserken biri hepsini üstüne çekti dieri de tüccarı 40 canla tek başına kesti.DeathLord yazdı:Klan tüccarlarının canı klan muhafızlarıyla aynıdır farkındaysanız.Tüccarı kestik diye övünmenizde cok gereksiz 2 kişi de kesebilir tüccarı etraftaki muhafızları temizledikten sonra.Ha ayrıca demişsiniz Bu kadar adam mı kesemeyecegiz ismeti diye o kadar adamlar canını 90 yaparsanız iyidirÇok gruplar gördüm büyük bir hevesle gidipte hüsrana ugrayan.Bence fazla kibirlenmeyin Arzlar hep birlikte buluşup ancak kesebilir ismeti.Bazı forumlardaki İsmet Bey kesimi başlıklarındaki kesimlere dikkat ettiyseniz 49lar yeni gelmiş bulunuyor ve o zamanlarda bir savaşçı 2 muhafızla tek başına kapışabiliyordu.Yani fazla hayal kurmayın derim
Bunu bir arz olarak söylüyorum...
Lordßrkca
Ufak bir Tüccar kesme operasyonu :)
Re: Ufak bir Tüccar kesme operasyonu :)
Hear Me Roar
House LANNİSTER
House LANNİSTER
- bendensairolmaz
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Ufak bir Tüccar kesme operasyonu :)
Bunun üstüne kimseye laf düşmez...Excellence yazdı:Merhaba arkadaşlar;
Koyu bir lodos olarak söylüyorum bunları.Şimdi arzlar bu gerçeği sizde bizde gayet iyi biliyoruz.Hiç gevelemeyin.Lodos kalenin yeterince korunmasız olduğu ortada.İsmeti dört bir yandan 2 - 3 grupla ve 5 veya 6 şifayla gerisi büyücü savaşçı rahat bir şekilde kesersiniz.Lodos kalenin stratejik konumu buna elverişli malesef.
Arz kalesine bakıcak olursak Lodos kaleden daha fazla muhafız olduğu aşikar ve çok tenha bir yere yapılmış ve yüksek merdivenler yukarı çıkmayı çok zorlaştırıyor ayrıca handan hanım öyle bir yerde korunuyorki mümkünatı yok kesmek kolay değil.Yanına çıkan arkadaşlar oldu ama malesef vurabilen bir lodos olmadı.Şimdi bu durumda bir dengesizlik var.
Ama bu durumu şöyle açıklayabiliriz.Eminönü lodosların bölgesi olarak biliniyor.Hikayelerde öyle gözüküyor.Arz klanı sonradan açıldığı için ve yaratıkları savunduğu için meteor bölgesine kaleyi yapmışlar.Yani lodosların bölge eminönü arzların ise meteor olarak tasarlanmış.
Arzlar için en büyük dezavantaj meteora girdikten sonraki o lodos sancağının yanından geçmek o bölgede birçok lodos var.Evet açıklamam bu kadar arkadaşlar.Mikrofonu bir sonraki arkadaşa bırakıyorum.Saygılarımı sunuyorum.![]()