Oyuna Yeniden Başlamak İsteyenler

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Skull
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü

Re: Oyuna Yeniden Başlamak İsteyenler

Mesaj gönderen Skull »

Göster
RamazanBey yazdı: 22 Haz 2019 16:12 Hocam özelden konuşalım günü belirleyelim. Gerisi kolay
Sen ne zaman müsaitsen özelden günü saati yazarsın. Benim zamanım bol. O yüzden sıkıntı olmaz.
LadyGAGA
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Mesaj gönderen LadyGAGA »

Teşkilatta 5LVL her şey yüklü karakterim var orda başlayan olursa yazsın özelime 6-7 ay önce bıraktım.
Resim
SeboisT
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen SeboisT »

Herkese yardım mesajları için teşekkürler arkadaşlar. Fakat burada ki mevzu sizin yardımlarınız değil, tekrardan çok teşekkürler, elbette ki sizlerin yardımıyla birşeyler başarabiliriz. Lakin, sorun; zaten varolan bir arkadaş grubunun dahi dışarıdan yardıma muhtaç kalması. Neden yardıma muhtaç kalınsın ? Burada yönetimin oyun dengesini sürdürülebilir kılmak için, müdahalelerde bulunması gerekiyor. Ben 10 yıldır MMORPG dünyasındayım. MMORPG temelinde, güncel olan yamanın çabası zahmetli, fakat geçmişte kalan eşyaların elde edilmesi kolay olmalıdır. Görevler, tek bir kişinin kendi başına halledebileceği şekilde olmalıdır ve yeni başlayan kişinin hızlıca yeni yamaya yetişip kendine bir topluluk bulması gerekir. Kural, yol yordam, olması gereken budur.

Ve üzülerek belirtmeliyim ki, bazı yetkililerle yaptığım konuşmalar esnasında duyduğum cümle artık tamamen vazgeçmek için yetti.
" Sobee Studios artık yok "
Ben bunu bir tarihin batışı olarak kabul ettim. Ülkemizin yegane, ilk ve tek MMORPG eseri ne yazık ki yolun sonunda.
Üzgünüz...
Kullanıcı avatarı
ZoneIX
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Mesaj gönderen ZoneIX »

hewlet57 yazdı: 20 Haz 2019 01:35 Aynı dert aynı tasa eski oyunculara soruyoruz karakter satın alın dıyorlar :) Oyuna kazandıralım diyoruz gülüyorlar :) 3-5 Kişi oyuna başlıyalım diyoruz oyuna vericeğiniz paraya karakter alın diyolar.Anlamadım nasıl bir şey bu 3 kişi düşünün yeni başlıycak illede yardımmı almalı , kendi ekibiyle bişey yapamıyacakmı.

Örnek veriyorum 3-4 Kişi arkadaş grubu girdi oyuna geldi bronza Karaköyden adammı bekliycek :)
Abi satın alın diyen adamlarda haklı çünkü 3-4 kişinin öyle bişey yapması lazım ki hepiniz bir kere plus alıcaksınız her gün maden çekiceksiniz hadi bunları yaptınız para topladınız gaffara girmek için en azından hasarınız olmasını istiycekler o olmayınca almıyolar zaten
BOŞ
baturayertemel
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen baturayertemel »

5-6 sene önce düzenli oynadığım oyuna geri dönerek Eminönünde 3 gün önce hesabımı açtım. Her akşam oyunda zaman geçiriyorum görevlerime yardımcı olan bir sürü insan var. Oyuna bir ekiple başlamasan da İKV ortamı böyle ihtiyacı olan yardım buluyor.

Eminönü/Sigurd
dadedaking
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen dadedaking »

oyunda kimseyi bulamadım belki forumdan birileri çıkar :( gbm x ve gaffar görevlerini yapmam için yardım edebilecek var mı? 1 kere kessem yeter hidrojen veya erg düşerse sizindir

“Genel Etkileşim” sayfasına dön