KADİM HİDRA ETKİMLİĞİ
Re: KADİM HİDRA ETKİMLİĞİ
öyle 

Yenilgi, Kazanacak Olmanın Garantisidir
Yenilmeyi Hazmedemeyen Başarıyı Asla Bulamaz..
CekannN yazdı:yok ya urukay varsa o iş yatar:)doorss yazdı:Urukhai yazdı:Ne zamandır kadim yapmıyorduk paslanıp paslanmadığımızı sınayalım bakalım
işin içinde urukay kardeşim varsa gorevler oldu bılınsın derım
şimdiden gorevlerınız hayırlı olsun :twisted: :twisted: :twisted:
sanmıyorum ama soz dınlemeyen ınsanlar olursa onu bılemem :d bu arada n zmn saat kacta bu etkınlık yazıyosa fark etmedım

san bence kardeş urukay varsa yatar o iş:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDddd yok kadim kesilmicek engel olucam 
EdebiyatıCedide / ServetiFünun / GaffarREİS
Tahterevallinin diger ucuna oturarak sayemde yükselen insanlara canımın sıkıldığında kalkabilecegimi hatırlatın.
Tahterevallinin diger ucuna oturarak sayemde yükselen insanlara canımın sıkıldığında kalkabilecegimi hatırlatın.
evet cok haklısın çeko haksızlık oldu sana sunucuda ılk kadım gorewını yaptınCekannN yazdı:tabi ya zavallı çeko sadece şifasına yaptı ama sunucudaki ilk kadim oldu:P
hafta ıcıne de bı kadım etkınlığı yapalım hasan bayram ıcın hafta sonu problem oluyormuş

Siyahgece
hasan varsa iş yatar abi:D
EdebiyatıCedide / ServetiFünun / GaffarREİS
Gereken ayarlamaları hallederim ben umut merakın olmasın zaten iksir stoğumuzda bol 
Ömer çekanın hesabından çık seni varya oyarım vallaha
uyanığa bak hele
Ömer çekanın hesabından çık seni varya oyarım vallaha

- FreedommakeR
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
aQuaLand yazdı:Urukay A pm Atın Liderlik görevini üstlenmesi halinde bu görevinizi başarıya ulaştırabilir. Daha önce onun öncülüğünde onlarca kez kesildi. /F Urukay...
Dışarıdan toplanan gruplarla 10 larca kez gittim kadim ve yeşil için kadimi bırakın yeşili bile zor yaptılar.
Urukayla 2 sefer gittim 2 sindede 10larca kez kesildiğini gördüm fakat ikisnin sonudada görevi olmıyan 3-5 kişi (ki bunların kinide yapıcağına söz verdiği halde) Urukay ve EMEF'i karalamaya , saldırmaya başladılar. Sabah saat 6 ya kadar kendi görevi olmadığı halde yardım için saatlerce uğraşan Urukay ve EMEF oyuncuları hep aynı muameleyi gördü. Gerek Lodoslardan gerek diğer oyunculardan hiç hak etmediği hakaretler işittiler. Tek suçları yardımcı olmaktı. Tamam oraya gelip sabaha kadar uğraşıp görevi olmıyan kişi için üzücü ama Urukay ve EMEF elinden geleni yapıyor ve söz veriyor sizede kesicez diye susmuyorlar küfürler, hakaretler durmuyor ve en son bıktırdılar dikkat ettiyseniz haftalardır kadim kesilemiyor. Oyuna değer katan oyuncuları ve loncaları bu şekilde kırıldığı sürecede kesilemiycektir.
Ben kendi adıma tüm EMEF oyuncularına sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.
Hiç şüpesiz birilerinin titretiği bu evreni
Ben baştan sona YIKARIM....
Ben baştan sona YIKARIM....
FreedommakeR yazdı:aQuaLand yazdı:Urukay A pm Atın Liderlik görevini üstlenmesi halinde bu görevinizi başarıya ulaştırabilir. Daha önce onun öncülüğünde onlarca kez kesildi. /F Urukay...
Dışarıdan toplanan gruplarla 10 larca kez gittim kadim ve yeşil için kadimi bırakın yeşili bile zor yaptılar.
Urukayla 2 sefer gittim 2 sindede 10larca kez kesildiğini gördüm fakat ikisnin sonudada görevi olmıyan 3-5 kişi (ki bunların kinide yapıcağına söz verdiği halde) Urukay ve EMEF'i karalamaya , saldırmaya başladılar. Sabah saat 6 ya kadar kendi görevi olmadığı halde yardım için saatlerce uğraşan Urukay ve EMEF oyuncuları hep aynı muameleyi gördü. Gerek Lodoslardan gerek diğer oyunculardan hiç hak etmediği hakaretler işittiler. Tek suçları yardımcı olmaktı. Tamam oraya gelip sabaha kadar uğraşıp görevi olmıyan kişi için üzücü ama Urukay ve EMEF elinden geleni yapıyor ve söz veriyor sizede kesicez diye susmuyorlar küfürler, hakaretler durmuyor ve en son bıktırdılar dikkat ettiyseniz haftalardır kadim kesilemiyor. Oyuna değer katan oyuncuları ve loncaları bu şekilde kırıldığı sürecede kesilemiycektir.
Ben kendi adıma tüm EMEF oyuncularına sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.
katılıyorum sana benım gorevım sırasında da emef ten bır grubun gorevı olmamıstı ama benım lonca dısından topladıgım saglam adamlar sabah 6,30 kadar pc basında bekleyıp yardım ettıler ta kı emef dagılana kadar
USTUNE BASA BASA SOYLUYORUM Kİ ORDA HER KAFADAN BİR SES CIKMAMASI LAZIM BIR KISI YONLENDIRECEK DIGERLERI SOYLENENLERE AYAK UYDURACAK BIR KISI BILE UYMASSA SORUNLAR CIKABILIYOR
urukay ve emef e yapılanları yenı duydum ve uzldum dogrusu
emef sadece kadım ıcın degıl lodos klanı ıcınde bır başarı abidesidir bence ....

- Cunocuneyt
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
Arkadaşlar benim görevim olmadığı halde o gece yardıma geleceğim 46 lwl savaşçımla koprude beklıyor olacağım
Cunocüneyt Eminönü Lonca yok Klan yok
Cunocüneyt Eminönü Lonca yok Klan yok
FERRAND
İşte şu aşamada bir kez daha verilen değerin , gösterilen hoşgörü ve sabrın bizlere daha doğrusu hepimize ne kadar olumlu döndüğüne şahit olduk.Bu sözleri duymak güzel .. beni klanıma dahada heveslendiriyor bağlıyorsunuz ne eksik nede fazlası... sadece bilinsin unutulmasın yaptıklarımız , paylaştıklarımız,uğraşlarımız .. Yola çıktığımız ilk günden bu yana bütün eylemlerimiz lodos adına oldu herşey Lodos için sloganı altında ne emekler,uğraşlar verildi.. Herşeyden ziyade EMEF'i çekinmeden gururlanarak cesurca dile getirebilen insanların olduğunu bilmek daha da güzel
Bütün maskelilere rağmen..!
Başkalarına göre sadece 2 insan ama EMEF için birçok insana değişilmeyecek kişilikler olduğunuzuda bilmenizi isterim..
Doors ve FreedommakeR isimli mert dostlarıma selamlar
Başkalarına göre sadece 2 insan ama EMEF için birçok insana değişilmeyecek kişilikler olduğunuzuda bilmenizi isterim..
Doors ve FreedommakeR isimli mert dostlarıma selamlar