Lonca Turan Üye Listesi

Sancak sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Oceans
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Re: Lonca Turan Üye Listesi

Mesaj gönderen Oceans »

aqrepuur yazdı:
Saddo yazdı:Başarılar...... Turanxebuşu çalan kişiyi biliyorum.. :D :D :D :D Beklendik birisi.
Ebruyu kiminÇAldığınıı Bizde Öğrendik Kızkalesixansızın Denen ŞEref YOksunu caldı ve İtriraf Fotolarıda car ama şu an foruma koymayacağız cünkü 2 yada 3 kişi bunlar itiraflarında öyle diyor onları araşdırmakdayız zamanı gelibce belgeleri foruma koyacağız..
Kızkalesixansızn sizin loncadan çarmı çalmış? Uğur ben bu çarı çok iyi tanıyorum.Adı mehmet bana eskiden knk diyordu.Sık sık çarın şifreyi istiyordu.Bana kanıtta gösterirsen çok sevineceğim :S
Resim

T U R B E Y L E R

▓▒░OCEANS░▒▓ ▓▒░ULTRAXOCEANS░▒▓ ▓▒░OCEANSXBÜYÜCÜ░▒▓ ▓▒░SHEKİNAH░▒▓
Kullanıcı avatarı
aqrepuur
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Lonca: MoonWalker

Mesaj gönderen aqrepuur »

Saddo yazdı:2-3 DEDĞİĞİN kişilerden biriside olabilir yalıxlider
kızkalesixansızınla ortak onlar araşdırıyoruz
AkrepUGUR Turanxakrepuğur
Kullanıcı avatarı
aqrepuur
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Oceans yazdı:
aqrepuur yazdı:
Saddo yazdı:Başarılar...... Turanxebuşu çalan kişiyi biliyorum.. :D :D :D :D Beklendik birisi.
Ebruyu kiminÇAldığınıı Bizde Öğrendik Kızkalesixansızın Denen ŞEref YOksunu caldı ve İtriraf Fotolarıda car ama şu an foruma koymayacağız cünkü 2 yada 3 kişi bunlar itiraflarında öyle diyor onları araşdırmakdayız zamanı gelibce belgeleri foruma koyacağız..
Kızkalesixansızn sizin loncadan çarmı çalmış? Uğur ben bu çarı çok iyi tanıyorum.Adı mehmet bana eskiden knk diyordu.Sık sık çarın şifreyi istiyordu.Bana kanıtta gösterirsen çok sevineceğim :S

fotoları var zaten ortaklarınıda bulalım koyacağım foruma.kendisi bizzat itiraf etti herşeyin fotosu var elimde
Kullanıcı avatarı
Oceans
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Oceans »

Vay şero lan 1 ay once bana kanka ayağı takıyordu.Şifreni verde 2 ws atim diyordu.Sahtekara bak.
Resim

T U R B E Y L E R

Kullanıcı avatarı
aqrepuur
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Oceans yazdı:Vay şero lan 1 ay once bana kanka ayağı takıyordu.Şifreni verde 2 ws atim diyordu.Sahtekara bak.

Resimleri koydum mu ne mal olduğunu anlarsın
Kullanıcı avatarı
Oceans
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Oceans »

Alla alla valla aklım almıyor yav :S
Resim

T U R B E Y L E R

Kullanıcı avatarı
aqrepuur
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Aktif Üyelerimiz

• Turanxaqrepuur Turanxakrepuğur
• Turanxderman Turanxarmada
• Turanxzamorano Turanxkritik
• Turanxunderfor
• Turanxinfinity Turanxinfinityy
• Turanxkilesboy
• Turanxalcapone
• Turanxares
• Turanxinfinityşifa Turanxsevgiigves Turanxyansıma
• Turanxamazing
• Turanxsnopyy
• Turanxatmaca
• Turanxred
• Turanxkılıç
• Turanxseytan
• Turanxgezgin
• Turanxmerdiyen
• Turanxfatih
• Turanxgenctürk
• Turanxfargo
• Turanxsizofren
• Turanxcicikız
• Turanxyeke

Pasif üyelerimiz

• Turanxrisk
• Turanxcrazy

Loncayla ilşkisi kesilen karakterler

Bu karaterlerle doğacak sorunlardan Turan Loncası sorumlu değildir.Kişilerin kendi karakterleri aşağıda belirtildiği gibidir problemlerinizi kişilerin kendileriyle hallediniz.

• Turanxsmack : kişinin kendi karakteri Smackdownchess’dir.Turan loncasıyla ikişkisi kesilmişdir karakter ile ilgili problemlernizi kişinin kendi karakterine ulaşarak belirtiniz
• Turanxdelicocuq : kişinin kendi karakteri Legendxolgun’dur. Turan loncasıyla ikişkisi kesilmişdir karakter ile ilgili problemlernizi kişinin kendi karakterine ulaşarak belirtiniz
• Turanxseganpaşa : Karakter calınmışdır alış veriş veya herhangi bir bilgi paylaşımından doğacak problemler sorumluluğumuz altında değildir Turanxseganpaşa carının calınmadan önceki sahibi Ultraxhardy’dir.kişinin loncayla ilişkisi kesilmişdir.karakterle ilgili sorunlarınız Ultraxhardy’e bildiriniz
• Turanxebuş : Karakter Calınmışdır Loncamızla hiçbir alakası yokdur.alış veriş veya bilgi paylaşımından ötürü doğacak problemlerden Turan Loncası Sorumlu değildir
• Turanxsoldier : Kişinin karakterleri Ahmetsan ve Ahmetsansifa’dır. Turan loncasıyla ikişkisi kesilmişdir karakter ile ilgili problemlernizi kişinin kendi karakterine ulaşarak belirtiniz
• Turanxsanal : Karakter calınmışdır Herhangi bir alış veriş veya bilgi paylaşımından doğacak problemler loncamız sorumuluğu altında değildir.

Not : Belirli aralıklarla güncellenecekdir

“Genel Sohbet” sayfasına dön