Kızkalesixansızn sizin loncadan çarmı çalmış? Uğur ben bu çarı çok iyi tanıyorum.Adı mehmet bana eskiden knk diyordu.Sık sık çarın şifreyi istiyordu.Bana kanıtta gösterirsen çok sevineceğim :Saqrepuur yazdı:Ebruyu kiminÇAldığınıı Bizde Öğrendik Kızkalesixansızın Denen ŞEref YOksunu caldı ve İtriraf Fotolarıda car ama şu an foruma koymayacağız cünkü 2 yada 3 kişi bunlar itiraflarında öyle diyor onları araşdırmakdayız zamanı gelibce belgeleri foruma koyacağız..Saddo yazdı:Başarılar...... Turanxebuşu çalan kişiyi biliyorum..![]()
![]()
![]()
Beklendik birisi.
Lonca Turan Üye Listesi
Re: Lonca Turan Üye Listesi

▓▒░ T U R B E Y L E R ░▒▓
▓▒░OCEANS░▒▓ ▓▒░ULTRAXOCEANS░▒▓ ▓▒░OCEANSXBÜYÜCÜ░▒▓ ▓▒░SHEKİNAH░▒▓
- aqrepuur
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: MoonWalker
kızkalesixansızınla ortak onlar araşdırıyoruzSaddo yazdı:2-3 DEDĞİĞİN kişilerden biriside olabilir yalıxlider
AkrepUGUR Turanxakrepuğur
- aqrepuur
- Şarapçı'nın Sırdaşı
Oceans yazdı:Kızkalesixansızn sizin loncadan çarmı çalmış? Uğur ben bu çarı çok iyi tanıyorum.Adı mehmet bana eskiden knk diyordu.Sık sık çarın şifreyi istiyordu.Bana kanıtta gösterirsen çok sevineceğim :Saqrepuur yazdı:Ebruyu kiminÇAldığınıı Bizde Öğrendik Kızkalesixansızın Denen ŞEref YOksunu caldı ve İtriraf Fotolarıda car ama şu an foruma koymayacağız cünkü 2 yada 3 kişi bunlar itiraflarında öyle diyor onları araşdırmakdayız zamanı gelibce belgeleri foruma koyacağız..Saddo yazdı:Başarılar...... Turanxebuşu çalan kişiyi biliyorum..![]()
![]()
![]()
Beklendik birisi.
fotoları var zaten ortaklarınıda bulalım koyacağım foruma.kendisi bizzat itiraf etti herşeyin fotosu var elimde
Vay şero lan 1 ay once bana kanka ayağı takıyordu.Şifreni verde 2 ws atim diyordu.Sahtekara bak.

- aqrepuur
- Şarapçı'nın Sırdaşı
Oceans yazdı:Vay şero lan 1 ay once bana kanka ayağı takıyordu.Şifreni verde 2 ws atim diyordu.Sahtekara bak.
Resimleri koydum mu ne mal olduğunu anlarsın
Alla alla valla aklım almıyor yav :S

- aqrepuur
- Şarapçı'nın Sırdaşı
Aktif Üyelerimiz
• Turanxaqrepuur Turanxakrepuğur
• Turanxderman Turanxarmada
• Turanxzamorano Turanxkritik
• Turanxunderfor
• Turanxinfinity Turanxinfinityy
• Turanxkilesboy
• Turanxalcapone
• Turanxares
• Turanxinfinityşifa Turanxsevgiigves Turanxyansıma
• Turanxamazing
• Turanxsnopyy
• Turanxatmaca
• Turanxred
• Turanxkılıç
• Turanxseytan
• Turanxgezgin
• Turanxmerdiyen
• Turanxfatih
• Turanxgenctürk
• Turanxfargo
• Turanxsizofren
• Turanxcicikız
• Turanxyeke
Pasif üyelerimiz
• Turanxrisk
• Turanxcrazy
Loncayla ilşkisi kesilen karakterler
Bu karaterlerle doğacak sorunlardan Turan Loncası sorumlu değildir.Kişilerin kendi karakterleri aşağıda belirtildiği gibidir problemlerinizi kişilerin kendileriyle hallediniz.
• Turanxsmack : kişinin kendi karakteri Smackdownchess’dir.Turan loncasıyla ikişkisi kesilmişdir karakter ile ilgili problemlernizi kişinin kendi karakterine ulaşarak belirtiniz
• Turanxdelicocuq : kişinin kendi karakteri Legendxolgun’dur. Turan loncasıyla ikişkisi kesilmişdir karakter ile ilgili problemlernizi kişinin kendi karakterine ulaşarak belirtiniz
• Turanxseganpaşa : Karakter calınmışdır alış veriş veya herhangi bir bilgi paylaşımından doğacak problemler sorumluluğumuz altında değildir Turanxseganpaşa carının calınmadan önceki sahibi Ultraxhardy’dir.kişinin loncayla ilişkisi kesilmişdir.karakterle ilgili sorunlarınız Ultraxhardy’e bildiriniz
• Turanxebuş : Karakter Calınmışdır Loncamızla hiçbir alakası yokdur.alış veriş veya bilgi paylaşımından ötürü doğacak problemlerden Turan Loncası Sorumlu değildir
• Turanxsoldier : Kişinin karakterleri Ahmetsan ve Ahmetsansifa’dır. Turan loncasıyla ikişkisi kesilmişdir karakter ile ilgili problemlernizi kişinin kendi karakterine ulaşarak belirtiniz
• Turanxsanal : Karakter calınmışdır Herhangi bir alış veriş veya bilgi paylaşımından doğacak problemler loncamız sorumuluğu altında değildir.
Not : Belirli aralıklarla güncellenecekdir
• Turanxaqrepuur Turanxakrepuğur
• Turanxderman Turanxarmada
• Turanxzamorano Turanxkritik
• Turanxunderfor
• Turanxinfinity Turanxinfinityy
• Turanxkilesboy
• Turanxalcapone
• Turanxares
• Turanxinfinityşifa Turanxsevgiigves Turanxyansıma
• Turanxamazing
• Turanxsnopyy
• Turanxatmaca
• Turanxred
• Turanxkılıç
• Turanxseytan
• Turanxgezgin
• Turanxmerdiyen
• Turanxfatih
• Turanxgenctürk
• Turanxfargo
• Turanxsizofren
• Turanxcicikız
• Turanxyeke
Pasif üyelerimiz
• Turanxrisk
• Turanxcrazy
Loncayla ilşkisi kesilen karakterler
Bu karaterlerle doğacak sorunlardan Turan Loncası sorumlu değildir.Kişilerin kendi karakterleri aşağıda belirtildiği gibidir problemlerinizi kişilerin kendileriyle hallediniz.
• Turanxsmack : kişinin kendi karakteri Smackdownchess’dir.Turan loncasıyla ikişkisi kesilmişdir karakter ile ilgili problemlernizi kişinin kendi karakterine ulaşarak belirtiniz
• Turanxdelicocuq : kişinin kendi karakteri Legendxolgun’dur. Turan loncasıyla ikişkisi kesilmişdir karakter ile ilgili problemlernizi kişinin kendi karakterine ulaşarak belirtiniz
• Turanxseganpaşa : Karakter calınmışdır alış veriş veya herhangi bir bilgi paylaşımından doğacak problemler sorumluluğumuz altında değildir Turanxseganpaşa carının calınmadan önceki sahibi Ultraxhardy’dir.kişinin loncayla ilişkisi kesilmişdir.karakterle ilgili sorunlarınız Ultraxhardy’e bildiriniz
• Turanxebuş : Karakter Calınmışdır Loncamızla hiçbir alakası yokdur.alış veriş veya bilgi paylaşımından ötürü doğacak problemlerden Turan Loncası Sorumlu değildir
• Turanxsoldier : Kişinin karakterleri Ahmetsan ve Ahmetsansifa’dır. Turan loncasıyla ikişkisi kesilmişdir karakter ile ilgili problemlernizi kişinin kendi karakterine ulaşarak belirtiniz
• Turanxsanal : Karakter calınmışdır Herhangi bir alış veriş veya bilgi paylaşımından doğacak problemler loncamız sorumuluğu altında değildir.
Not : Belirli aralıklarla güncellenecekdir